Angelcrow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Eχω το εξής μηχάνημα για το οποίο θέλω να αγοράσω σκληρό δίσκο HDD Phenom II x 6 1090t 8GB DDR2 Mobo με SATA2 HD 4850 512mb SSD Samusung EVO 120GB (Λειτουργικό και βασικά προγράμματα μόνο) Western Digital Green 1 TB (Αποθηκεύω τα παιχνίδια που κάνω εγκατάσταση) Επειδή έχει προκυψει η ανάγκη αγοράς σκληρού δίσκου για το HTPC σκέφτομαι να αγοράσω έναν πιο αξιόπιστο και ταχύτερο δίσκο για το Gaming Desktop και να βάλω τον Green στο HTPC. Προσανατολίζομαι σε χωρητικόητα 1ΤΒ ή 2ΤΒ Ποιον προετείνεται για αυτή τη χρήση και από που; Budget έως 100 ευρώ χωρίς να θέλω φυσικά να το εξαντλήσω! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Jason 93 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Caviar Black ή μπορεις να παρεις και τον blue που ειναι κατι αναμεσα σε green και black για πιο φθηνα. 1
Angelcrow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τελικά αγοράστηκε ο προτεινόμενος από το Plasio όμως λόγω καλύτερης πρόσβασης. Smart Test Passed Quick Test Passed Extended Test Passed Έγινε Cloned με το Achronis και όλα μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ!! 1
SPANK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Απο τις καλύτερες αγορές απλα να συμπληρώσω να ενεργοποιήσεις το ahci στο bios και windows αν δεν το εχεις κανει
Angelcrow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Έχει γίνει εξαρχής εγκατάσταση των windows στον SSD με ενεργοποιημένο το AHCI στο bios.Επίσης έχω αφήσει τους Default AHCI Drivers της Microsoft στα Windows! Κατάφερα να εγκταταστήσω τους AHCI Drivers της AMD (τελευταία έκδοση από το site της Gigabyte) και σε γενικές γραμμές ένιωθα τα μηχανημα να έχει καλύτερη ανταπόκριση στο άνοιγμα των προγραμμάτων αλλά λόγω μη υποστήριξης τους από το Samsung Magician τους απεγκατέστησα. To παράξενο είναι ότι το πρόγραμμα της ΅Western Digital δείχνει και τους δύο δίσκους ώς IDE ενώ το Magician δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο το AHCI για τον Samsung. Καμιά πρόταση για κάποιον έλεγχo...Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος? ΥΓ: Προς ενημέρωση σας ισχύει το ακόλουθο Western Digital Black Caviar WD1003FZEX = 1 platter χ 1 TB (αυτόν αγόρασα εγώ) Western Digital Black Caviar WD1002FZEX = 2 platter x 500 GB
SPANK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τι ενοείς μη υποστήριξης τους από το Samsung Magician ; Αν το ahci δουλεύει κανονικά στο bios με τους drivers της amd και στα windows το Samsung Magician δεν εχει σημασία αφου δεν κάνει κατι αλλο απο το να δίνει πληροφορίες , θα σου έλεγα να ξανα περάσεις τους drivers της amd αφου και εγώ το magician δεν το ανοίγω πάντα γιατι δεν χρειάζεται ουσιαστικά σε κατι και να μην το έχεις καθόλου δηλαδή δεν πηράζει
Angelcrow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Άκυρο το Μήνυμα δες το επόμενο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από Angelcrow
Angelcrow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά είχες δίκιο κατάφερα να βάλω του καινούργιος AHCI Drivers της AMD από τους catalyst 14.9! Αναγνωρίζονται κανονικά από το Magician 4.4 και όλα δειχνουν να βαίνουν καλώς. Φυσικά το Western Digital Diagnostics τα δείχνει ακόμα ως IDE LOL Ορίστε και τα benchmarks του SSD Samsung 840 EVO 120GB & Western Digital Caviar Black με το Crystal Disk Mark!Νομίζω ότι είναι καλά τα νούμερα για Sata2 Τελικά από ότι φαίνεται τους φτιάξανε τους AMD AHCI Drivers και είναι και κοντά στους Microsoft AHCI σε επιδόσεις Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από Angelcrow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα