aceofarmakopoios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα μου είναι ότι εδώ κ 3 χρόνια έχω vivodi(τα στατιστικά παρακάτω) κ σκέφτομαι να αλλάξω είτε σε hol που ναι 24mbps +υπεραστικά(τα οποία χρειάζομαι γτ παίρνω Ελβετία κ Γερμανία σε συγγενείς) είτε σε wind είτε να ανεβάσω την vivodi σε 24άρα αν κατεβάσουν τα λεφτά γτ είναι 29 ευρώ το μήνα ενώ hold κ wind 22 ευρώ.. Το θέμα μου είναι ότι είμαι gamer mmorpg's,δηλαδή θέλω χαμηλό ping ..Τι από αυτά θα ήταν το καλύτερο?Ταυτόχρονα θέλω κ καλό dl/up... Είδα ότι στη hol επιτρέπουν 9άρι κ fastpath αλλά δεν είμαι σίγουρος,είπα να ρωτήσω πρώτα κ από δω να μου πείτε τη γνώμη σας
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ποσα χρόνια είσαι σε vivodi . νόμιζα οτι είχε κλείσει.. 9άρι βάζουν εύκολα .. fastpath δεν ξέρω. Αν τους πιέσεις θα σου βάλουν σίγουρα. Μπορείς να το θέσεις ώς όρο για να μεταβείς σε αυτούς και να το σημειώσουν μόλις γίνει η μετάβαση και ρυθμίσουν την γραμμή σου.
aceofarmakopoios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ποσα χρόνια είσαι σε vivodi . νόμιζα οτι είχε κλείσει.. 9άρι βάζουν εύκολα .. fastpath δεν ξέρω. Αν τους πιέσεις θα σου βάλουν σίγουρα. Μπορείς να το θέσεις ώς όρο για να μεταβείς σε αυτούς και να το σημειώσουν μόλις γίνει η μετάβαση και ρυθμίσουν την γραμμή σου. 3 χρόνια + ,δεν έχει κλείσει απλά έχει γίνει συγχώνευση με on...ευχαριστημένος είμαι κ χωρίς το fastpath,50ms ping βγάζω σε game..1mb/s σε torrents.Το upload είναι φρικτό,5-10kb/s Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας κ για καινούρια σύνδεση,πρέπει να χει υπεραστικά τζαμπέ όπως κ σταθερά ελλάδος κ 24mb αλλά δεν θέλω να δίνω πάνω από 25 ευρώ.
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγώ με hol ήμουν αρκετά ικανοποιημενος. Στα λεφτά που ζητάς έχει πακέτο. Μετά κοιτάς forthnet. Δεν κοιτάς wind για μένα παρόλο που είναι αρκετά φθηνή
aceofarmakopoios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 32 ευρώ είναι η forthnet οπότε όχι
aceofarmakopoios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 που είναι ο moderator-goofy να πάρω καμιά επιστημονική άποψη(την οποία δεν θα καταλάβω πλήρως) ?
Bormpos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 32 ευρώ είναι η forthnet οπότε όχι Που το βρηκες το 32? 24.9 € με απεριοριστα σε σταθερα και υπεραστικα, 12 ωρες σε κινητα και 24αρα γραμμη δινουν τωρα.
aceofarmakopoios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Που το βρηκες το 32? 24.9 € με απεριοριστα σε σταθερα και υπεραστικα, 12 ωρες σε κινητα και 24αρα γραμμη δινουν τωρα.
leonidas_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον θες κλήσεις για διεθνείς προορισμούς (Ελβετία κ Γερμανία) η προσφορά της HOL είναι μονόδρομος καθώς δεν τρέχει σε κανέναν άλλο πάροχο καλύτερη προσφορά από αυτή...
aceofarmakopoios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον θες κλήσεις για διεθνείς προορισμούς (Ελβετία κ Γερμανία) η προσφορά της HOL είναι μονόδρομος καθώς δεν τρέχει σε κανέναν άλλο πάροχο καλύτερη προσφορά από αυτή... και στα παιχνιδια κ dl/up πως θα ναι η 24άρα?
Godian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα μου είναι ότι εδώ κ 3 χρόνια έχω vivodi(τα στατιστικά παρακάτω) κ σκέφτομαι να αλλάξω είτε σε hol που ναι 24mbps +υπεραστικά(τα οποία χρειάζομαι γτ παίρνω Ελβετία κ Γερμανία σε συγγενείς) είτε σε wind είτε να ανεβάσω την vivodi σε 24άρα αν κατεβάσουν τα λεφτά γτ είναι 29 ευρώ το μήνα ενώ hold κ wind 22 ευρώ.. Το θέμα μου είναι ότι είμαι gamer mmorpg's,δηλαδή θέλω χαμηλό ping ..Τι από αυτά θα ήταν το καλύτερο?Ταυτόχρονα θέλω κ καλό dl/up... Είδα ότι στη hol επιτρέπουν 9άρι κ fastpath αλλά δεν είμαι σίγουρος,είπα να ρωτήσω πρώτα κ από δω να μου πείτε τη γνώμη σας Τα υπεραστικα δεν είναι για εξωτερικό. Είναι εκτός της πόλης σου. Για όλη την Ελλάδα δηλαδή και στα παιχνιδια κ dl/up πως θα ναι η 24άρα?Αυτό εξαρτάται από πολλά φίλε μου. Άλλος με hol μπορεί να πιάνει καλύτερα ping από τον ΟΤΕ, και το αντίστροφο
aceofarmakopoios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 είναι φυσιολογικό αυτό στη vivodi?Πήρα τηλέφωνο και είπα να μου την κάνουν 24άρα κ μ λένε η γραμμή είναι ήδη ΕΩΣ 24...κ τους λέω το ίντερνετ είναι αργό κ έπεσε η γραμμή κ δεν ξαναπήρα...
aceofarmakopoios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 επίσης πείραξα σήμερα το ini του router κ μπήκα μέσα στο dmt αλλά εμένα δεν μου έχει την καρτέλα CLI,πως την ξεκλειδώνω?
aceofarmakopoios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 έριξα το snr σε 6 κ έχω αυτά τώρα,πρέπει να μαι ευχαριστημένος?Γίνεται κάτι λάθος?Φταίει που συνδέομαι ασύρματα?Τι στο καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα