Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

αγορασα ενα pc πριν λιγες εβδομαδες με τα παρακατω χαρακτηριστικα :

-case : zalman z11 plus black

-ram : kingston 16 ( 2x8gb) hyper x fury black  1600 mhz

-cpu : intel core i7 4790 3.40 ghz 

-mobo : asus z97-a retail

-cpu cooler : coolermaster hyper t4 cooler

-gpu : asus gtx770 dc 2 oc 2gb 

-power supply : corsair  cx750 80 plus bronze 750 w

-ssd : samsung 840 evo 250 gb και εναν απλο δισκο western digital caviar black 1tb sata 3

ολα καλα ολα ωραια μεχρι εδω...φορτωνω λοιπον τα widows,τα προγραμματα μου και τα σχετικα,τα τεσταρω ολα...δουλευαν στην εντελεια.παω λοιπον να βαλω και το guild wars 2  να το δοκιμασω στο καινουργιο pc...καθως επαιζα παρατηρησα οτι ακουγεται ενας θορυβος απο καπου σαν ηλεκτρισμος,συνηθως  οταν ημουν σε καποια πολη η περιοχη που ειχε αρκετο κοσμο(players).οταν εκανα teleport και εβγαζε loading screen σταματαγε και επιτοπου μολις εκανα spawn ξαναρχιζε.παιρνω λοιπον το pc οπως ειναι και το παω στο e-shop απ οπου το πηρα....καθομαι με τον τεχνικο,του δειχνω τι ακριβως γινεται και ξεκιναμε να λυνουμε και να αντικαθιστουμε τα παντα...πρωτα σταματησαμε ολα τα ανεμιστιρακια...δεν εφταιγε αυτο...μετα αλλαξαμε τροφοδοτικο...δεν ηταν αυτο...και τελος φτασαμε στην καρτα γραφικων...βαζει μια πιο καλη επανω, την EVGA Geforce gtx780 3gb ftw acx cooler αν θυμαμαι καλα και ακουγοταν περισσοτερο...την βγαζουμε λοιπον και βαζουμε μια πιο παλια 7800 η κατι τετοιο η οποια δεν κουνιοταν,αλλα δεν ακουγοταν....το συμπερασμα ηταν οτι ακουγοταν αυτος ο ηχος απο την μητρικη οταν η καρτα γραφικων ηθελε να δωσει μεγαλυτερη επιδωση και τραβαγε περισσοτερο ρευμα...το θεμα ειναι οτι στο benchmark  δεν το εκανε...ουτε στο tomb raider το καινουργιο που το φορτωσαμε να δουμε αν το κανει σε αλλα games...η τουλαχιστον δεν το εκανε τα λιγα λεπτα που το τεσταραμε...τελοσπαντων μου λενε θα σου φερουμε αλλη μητρικη ιδια καινουργια....με παιρνουν τηλεφωνο σημερα παω απο εκει να το ξανατεσταρουμε και εκανε παλι το ιδιο με την καινουργια μητρικη....και τωρα δεν ξερω τι να κανω....το μονο που εμεινε ειναι επεξεργαστης,ραμ και σκληροι που δεν νομιζω να ειναι αυτα γιατι κολισα το αφτι μου πανω και δεν εβγαινε ηχος απο σκληρους και επεξεργαστη...μπορει καποιος που ξερει η εχει την ιδια mobo να με βοηθησει σας παρακαλω?να δω αν πρεπει να κανει ετσι ?εδωσα τοσα λεφτα και εχω απογοητευτει...περιμενα να δουλευουν ολα στην πενα...δεν εχω πειραξει τιποτα στα bios ουτε εχει γινει καποιο overclock....

ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...