Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σαν απόδοση ακριβώς το ίδιο είναι mate.

Η διαφορά τους είναι μόνο το ότι το 1ο είναι semi-modular (κοινώς έχει κάποια αποσπώμενα καλώδια ώστε να μη ζορίζεσαι να κάνεις cable management στο κουτί σου και γενικότερα να μη μπλέκεις με περιττά καλώδια) ενώ το 2ο είναι η απλή έκδοση χωρίς αποσπώμενα. Γι' αυτό και η κάποια διαφορά στην τιμή τους.

Δημοσ.

Link.png Site: τροφοδοτικό

Σαν απόδοση ακριβώς το ίδιο είναι mate.

Η διαφορά τους είναι μόνο το ότι το 1ο είναι semi-modular (κοινώς έχει κάποια αποσπώμενα καλώδια ώστε να μη ζορίζεσαι να κάνεις cable management στο κουτί σου και γενικότερα να μη μπλέκεις με περιττά καλώδια) ενώ το 2ο είναι η απλή έκδοση χωρίς αποσπώμενα. Γι' αυτό και η κάποια διαφορά στην τιμή τους.

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση φίλε μου.

Kαι έχω μια τελευταία απορία. Στη περιοχή μου βρήκα ένα κατάστημα το οποίο έχει το εξής Link.png Site: τροφοδοτικό στα 85 ευρώ!!! Τι λέτε να πάρω αυτό ή θα είναι overkill?

Δημοσ.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι ο κοσμος δεν το προτιμαει αυτο το τροφοδοτικο.Εχει την μεγαλυτερη εγγυηση στον κοσμο,μεγαλυτερη και απο Platinum τροφοδοτικων ειναι 80Plus Gold Modular και εχει χαμηλη τιμη,και ομως δεν το προτινει κανεις..... Απλα δεν υπαρχει λογικη.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί το 750G δεν είναι το ίδιο με το 750G2, το οποίο είναι καλύτερο και προσφέρει όλα αυτά που είπες. Το 750G έχει κάτι προβληματάκια στο regulation

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το οτι ειναι 850 δεν σημαινει οτι θα καιει συνεχεια αυτα τα watt . αν π.χ. απλα σερφαρεις ζητημα ειναι να φτανει τα 200 w καταναλωση . τα ονομαστικα watt που δινει η καθε εταιρεια ειναι σε full load

Επεξ/σία από orion1986
Δημοσ.

το οτι ειναι 850 δεν σημαινει οτι θα καιει συνεχιεα αυτα τα watt . αν π.χ. απλα σερφαρεις ζητημα ειναι να φτανει τα 200 w καταναλωση . τα ονομαστικα watt που δινει η καθε εταιρεια ειναι σε full load

αχ οραια αυτό δεν το ήξερα, ευχαριστώ :)

τότε προχοράω για 850

Δημοσ.

αχ οραια αυτό δεν το ήξερα, ευχαριστώ :)

τότε προχοράω για 850

δες για κάτι προδιαγραφές που  έβγαλε τελευταία η intel, πριν πας να αγοράσεις !!!!  

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί την χαμηλή κατανάλωση που κάποια παλιά τροφοδοτικά όταν αν θυμάμαι καλά ήταν κάτω από 5W το έβλεπαν σαν βραχυκύκλωμα και έκλειναν.

Δημοσ.

δεν είναι τίποτα , απλός για την διαχείριση ρεύματος όταν ειναι σε αναστολή

ψάχνω να το βρω αλλά..... 

Δημοσ.

το οποιο ειναι σε socket 1150 και το οποιο ενεργοποιειται-απενεργοποιειται μεσα απο το bios

αρα με ποια εκδόση να πάω τελικά? 750 ή 850

το XFX που εβαλες ειναι πολυ καλο.μην μπλεκεις το μυαλο σου.

Δημοσ.

εγώ θα πήγαινα  σε τροφοδοτικό με αποσπαζομενα καλώδια, είναι μανίκι όταν έχεις μικρο κουτί, η να  κρυφτούν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...