Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο ποντίκι το είχα παλιότερα. Το χρησιμοποίησα για δύο χρόνια περίπου (μετά το χάρισα), σε συνδυασμό με ένα mouspad goliathus.

- σκέτο στο ξύλο του γραφείου μου δεν έλεγε μία, σε συνδυασμό με το goliathus ήταν ικανοποιητικό.

- είναι μικρό σε μέγεθος και το χειριζόμουν με τις άκρες των δαχτύλων μου χωρίς να ακουμπάω πάνω του ολόκληρη την παλάμη

- για δύο χρόνια με πολύ πιστολίδι δεν μου παρουσίασε πρόβλημα, τα κουμπιά δούλευαν το ίδιο όπως την πρώτη μέρα.

- το ενοχλητικό της υπόθεσης ήταν ο θόρυβος του scroll wheel αλλά εγώ είχα το πρώτο μοντέλο (mat επιφάνεια) τώρα μπορεί να έχει βελτειωθεί

- από κάτω έχει δύο κουμπιά για να αλλάξεις την ευαισθησία/dpi - άποψή μου - είναι άχρηστα έβαλα το max και το άφησα εκεί.

- παρόλο το debate για την ποιότητα κατασκευής ποτέ δεν μου χάλασε καλώδιο σε razer.

η φιλοσοφία που έχουν αυτές οι δύο εταιρίες (razer, logitech) είναι πολύ διαφορετική

- τα razer είναι ελαφριά ποντίκια και δίνουν την αίσθηση κακής ποιότητας κατασκευής, η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά υπάρχει γκρίνια στο νετ για ποντίκια που ψόφησαν πριν την ώρα τους και για θορύβους σε scroll weal επομένως κάπου μπορεί να είναι και δικαιολογημένη.

- τα razer έχουν υπερπαραγωγή συσκευασίες - άποψή μου πεταμένα λεφτά στο κουτί.

- τα razer έχουν πολύ μαλακά κουμπιά και τα περισσότερα έχουν μεγάλη επιφάνεια πίεσης που μπορεί να ενεργοποιήσουν πολύ εύκολα το click

- τα logitech από την άλλη μεριά εμένα μου φέρνονται λες και πιάνω στο χέρι μου ένα τασάκι, έχουν μια σκληράδα και κάποιο βάρος

- υπάρχουν logitech με πρόσθετα βαράκι; σε αντίθεση με τα razer που έχουν συγκεκριμένο βάρος και αυτό είναι - άποψή μου καλύτερη η προσέγγιση της razer γιατί στο τέρμα καταλήγεις να αλλάξεις συνέχεια βαράκια και ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος.

- εξαρτάτε τι προτιμάει κάποιος αν δοκιμάσεις το abyssus που είναι πανάλαφρο σαν πούπουλο και σου αρέσει δεν πρόκειται να ξανά πάρεις logitech, αν σου φανεί πολύ ελαφρύ λες και δεν έχει σώμα τότε μην χάνεις τον χρόνο σου με razer όλα πάνω κάτω τα μοντέλα τους ακολουθούν αυτήν την φιλοσοφία ελαφρότητας και μαλακότητας - ιδίως αυτά με mat επιφάνεια.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποιος εχει χρησιμοποιησει το deathadder 2013 το abyssus ειναι για πεταμα! Το χει ενας φιλος μου και πραγματικα γελουσα,πλαστικουρα φουλ, αλλα φτηνη πλαστικουρα,καθολου καλη κατασκευη,μου εδινε την εντυπωση οτι αν πεσει κατω θα σπασει σε 1 εκατομμυριο κομματια. Δεν ειμαι hater της razer, οπως ειπα εχω το DA 2013,οποτε προσπαθω να σου πω τις εντυπωσεις μου σε σχεση με ενα καλο ποντικι. Το abyssus δεν ειναι ουτε καν "καλο", ειναι για πεταμα! Αν θελεις καποιο αλλο ποντικι σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλα καλυτερα.. Ελπιζω να μην το εχεις αγορασει..

• Like 2
Δημοσ.

Το ιδιο καλα επαιζα με ποντικι των 10ευρω, το ιδιο καλα παιζω κ με το da2013 που εχω τωρα.. Το μονο που μου εχει προσφερει το razer ειναι ποιοτητα κατασκευης, prestige, και ισως αντεξει περισσοτερο..

Δημοσ.

Το ιδιο καλα επαιζα με ποντικι των 10ευρω, το ιδιο καλα παιζω κ με το da2013 που εχω τωρα.. Το μονο που μου εχει προσφερει το razer ειναι ποιοτητα κατασκευης, prestige, και ισως αντεξει περισσοτερο..

Μολις απαντησες στο ερωτημα "γιατι να δωσω λεφτα να παρω ακριβο ποντικι"

Δημοσ.

Μολις απαντησες στο ερωτημα "γιατι να δωσω λεφτα να παρω ακριβο ποντικι"

Μόλις απάντησες στο ερώτημα "γιατί επιβάλετε να δώσω λεφτά για να πάρω καλό mouspad". Στο σανίδι ένα καλό ποντίκι αδικείται.

Δημοσ.

δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις ακριβό mousepad

εγώ προσωπικά πέρα από την αίσθηση έχω mousepad και για να μη φαγώνονται τα ποδαράκια του ποντικιού στο ξύλο και μετά γλιστράει όπως να'ναι 

αλλά το ακριβό mousepad είναι ανούσιο, με 15€ το μέγιστο μπορείς να πάρεις το μεγάλο qck+ και να έχεις "τραπεζομάντηλο" που ποιοτικά είναι παραπάνω από ικανοποιητικό 

Δημοσ.

Ας δοκιμασει ο ενδιαφερομενος οπως λεει και ας δει και ο ιδιος αν τον καλυπτει ή οχι μιας και πηρε ενα. Εγω προσωπικα εχω ολα τα περιφερειακα Logitech για την εγγυηση που εχουν(3 χρονια σε αντιθεση με 2 χρονια και πιο παλια 1 χρονο εγγυηση της Razer,καλυτερο After Sale support και προσωπικα επειδη δεν μου αρεσει το Synapse,προτιμαω το Plug and Play της Logitech).

Δημοσ.

Πολύ καλο ποντίκι το είχα ένα χρόνο με ένα mousepad είναι αρκετά καλο και στον τοίχο το πέταξα και δεν έπαθε τίποτα πήγα σε Deathadder CLG edition μεγάλη διαφορα για το αβύσσους το προτείνω αλλα όχι για net cafe θα σου αφήσουν χρόνους γρήγορα με τον κάθε πιτσιρικα...

Δημοσ.

Για κατι που βλεπω δεν εχει αναφερθει να εχεις υποψη σου οτι στα Internet cafe,εκτως απο τα γνωστα προβληματα που υπαρχουν με τις φθορες και καταστροφες ποντικιων,υπαρχει και το συχνο φαινομενο των κλοπων ποντικιων,ειδικα αν προκειται για επωνυμα βλεμε Razer,Steelseries κλπ

Δημοσ.

Το ξέρω..

Γάυτο και τα έχω πιασμένα με zip κλιψάκια (πώς τα λένε ακριβός δέν ξέρω καταλάβατε πιστέυω) σε σημεία που είναι δύσκολο να κοπεί εκτός και άν είναι οργανομένο το σχεδιο...σε αυτήν τήν περίπτωση τι να κάνουμε υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι,άς το πάρει κάθε φορά που το χρισιμοποιεί θα του θυμίζει ποιος είναι..

Για τα ποντίκια δέν ανγχόνομαι όσο για τα mousepads που είναι πολύ έυκολο να το πάρει οποιοσδήποτε σε κάποια φάση που θα μπορεί να το κάνει..

Παλιά που είχα ποντίκια δίάφορα ανακατεμένα τίποτα το ιδιέτερο υπήρχε και ένα ποντίκι tourbo-x το οποίο ήταν και καλά gaming με ποιό ιδιέτερο σχεδιασμό και τοτε δέν τα είχα δεμένα,μία μέρα μου το κλέψαν..χαχαχα να το χέρεται όποιος το πήρε!

Δημοσ.

Καλημέρα ξανά παιδια λοιπόν το abyssus ακόμα το περιμένω απλά έριχνα μια ματιά σήμερα για εναλακτικές...

Κάποιος ανέφερε τα  Sharkoon και είδα οτι η τιμή είναι δελεαστικότατη,είναι τόσο καλά όσο λένε?Σε διάφορα φορουμ που διάβασα αναφερόνταν συχνά.

Τα gigabyte τι λένε?

Μέχρι τώρα είδα αυτά καμιά εντύπωση?

http://www.buy-more.gr/sharkoon-shark-force.html

http://www.buy-more.gr/giby-gm-m6800-1600dpi-opt-u.html

http://www.e-gate.gr/gigabyte-m6880x-matt-black-laser-mouse.html

υπόψην οτι τώρα έχω αυτά

http://www.e-shop.gr/zalman-zm-m400-optical-gaming-mouse-black-p-PER.806953

sos παιδιά θέλω να καταλήξω κάπου..Αρχισα να το ξανασκεύτομαι για τα razer..αν με τα μισά λευτά μπορώ να πα΄ρω κάτι καλύτερο και ποιοτικότερο..

Δημοσ.

Για ποντίκι με αξιοπιστία για internet cafe και επιδόσεις σε gaming, δες logitech και steelseries.

Αν σε ενδιαφέρει το όνομα η steelseries στους gamers είναι πιο ψηλά σε εκτίμηση από razer και σε mouse & σε mousepad.

Τα razer είναι καλά "κινέζικα" με brandname.

Αν ήταν στα μισά λεφτά θα άξιζαν, αλλά από κάπου πρέπει να πληρωθεί και το marketing. ;)

Αν δεν σε νοιάζει το brandname και να αλλάζεις ποντίκια συχνά πυκνά υπάρχουν στο ebay gaming κλώνοι με 5-10€.

Επίσης, πάνω κάτω τόσο κοστίζει να αντικαταστήσεις και ένα ζευγάρι omron/digikey διακόπτες + teflon feet σε επώνυμο gaming ποντίκι.

/sc

Δημοσ.

Πάει αρκετά ψηλά το  κόστος για gaming,logitech η steelseries.

Εχω αναφέρει οτι τα Razer τα βρήκα σε ένα προμηθευτή σε αρκετά καλή τιμή γ'αυτό γίνετε και η εν λόγο κουβέντα άν τα πλήρωνα 30 το κομμάτι δέν θα το σκευτόμουν κάν..

Παρήγειλα και ένα τέτοιο σήμερα  http://www.skroutz.gr/s/5097725/Sharkoon-SHARK-Force.html να το συγκρίνω με το abyssus και ανάλογα θα πράξω.

Κάποιος που το έχει δοκιμάσει?Εντυπώσεις απο αυτήν τήν εταιρία?

Να δέν ανοίγει το link είναι αυτό εδώ.

sharcoon shark force

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...