panos2171 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Kαι τα logitech μια χαρά prestige έχουν. Επίσης καλύτερα να πάρεις κάτι που να συνδυάζει πρακτικότητα και όνομα παρά μόνο όνομα. Το συγκεκριμένο όπως ειπώθηκε δεν έχει πλαϊνά κουμπιά, κακό για έναν gamer.
Zergoulini Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ειναι πολυ μικρο. Επισεις δεν εχει πλητκρα για το μπρος-πισω στις σελιδες. Δεν θα στο συνηστουσα. Καλυτερα σε Deathadder 2013 η Chroma Edition.
katamaran7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αρκετά μέτριο ποντίκι αν ψαχτείς στα ίδια λεφτά θα βρεις πολύ καλύτερα.
AντεΥια Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 χαλια ειναι μη το αγορασεις υπαρχουν καλυτερα σε αυτα τα λεφτα !
qsis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ για τα logitech ίσος κρατήσουν και για 5-6 χρόνια αλλά είναι στη μέση και αυτο περι prestige που είπαμε.. :-D lol , έχει κάποιο ιδιαίτερο prestige εταιρεία-αρπαχτή σαν τη razer, μπροστά σε σοβαρό κατασκευαστή όπως η logitech; Αν απευθύνεσαι σε κάτω των 15 ίσως, αλλά σε κάποιον που νιώθει δε νομίζω
StigmaX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Στα πιτσιρίκια 12-17 που λιώνουν στα νέτ, η razer αποτελεί το νο1, άσχετα που ένα logitech είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις καμία δεκαριά, και δες πως θα πάει. Αν δεις και τα ζητάνε και κάνουνε τη διαφορά, αλλάζεις και τα υπόλοιπα. Αλλά από προσωπική εμπειρία razer και καλό δεν γίνεται, πόσο μάλλον σε χώρο που γίνεται βιασμός mouse. Μοναδική εξαίρεση το deathadder, που θα ανεβάσει αρκετά τον προϋπολογισμό, αλλά και πάλι υπερκοστολογιμενο.
mastoras007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παρήγγειλα 1 κομμάτι να το τσεκάρω και θα δω. Ρε παιδιά αράξτε λιγάκι όμος για την razer μιλάμε,τήν έχετε κάνει σκουπίδι,Λέγωντας όλα αυτά οτι δέν είναι τόσο καλή εταιρία κτλ κάτι που δέν ισχύει πώς να πάρω στα σοβαρά τή γνώμη σας? Δέν μιλάω για όλους αντικιμενικοί ας είμαστε Το dachun είναι απο τα καλύτερα αυτοκίνητα που βγήκαν ποτέ (το είχαμε 25 χρόνια) άν το συγκρίνω όμος με μιά φεράρι θα γράφουμε όλη μέρα σχόλια, Δέν ζήτησα να το συκγρίνω με κανένα ποντίκι τη γνώμη απο κάποιον που το είχε παλιότερα θέλω να μου πεί αντικιμενικά πώς είναι αλλά δέν υπάρχει κάποιος προφανός γ'αυτό και παρήγειλα ένα να το δουλέψω εγώ προσωπικά 2-3 μήνες και να αποφασίσω όταν γίνει αυτό θα σας πώ και σε σάς πώς είναι αυτό το ποντίκι να ξερουμε.
SPANK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά εχω δοκιμάσεις και Logitech και razer και microsoft ποντίκια ολα ηταν εξίσου καλα αλλα το razer θα έλεγα οτι για εμένα ειναι ποιοτικότερο και αντέχει πιο πολύ , ειναι φυσικά και τι χρήση του κάνει ο καθένας και φυσικά στην razer πληρώνεις και παραπάνω το όνομα
StigmaX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το ότι το μάρκετινγκ της razer κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει κάνει το brand αναγνωρισημο σε διάρκεια 2-3 ετών, δεν σημαίνει ότι βγάζει και ποιοτικά προϊόντα. Τα εκατομμύρια που πέφτουν από πίσω και δεν βλέπεις ομάδα και stream χωρίς να δεις διαφήμιση της razer είναι που την κάνουν περιζητητη, όχι η ποιότητα κατασκευής.
mastoras007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Οπος και να έχει η εταιρία έχει όνομα και δέν το απόκτησε τυχαία.
SPANK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το marketing της κάθε εταιρίας κρίνω μόνος μου αν ειναι ποιοτικό κάτι η οχι έχωντας χρησιμοποιήσει και αλλα πράγματα , το ίδιο θα πώ αν χρησιμοποιήσω προιόντας κάποιας άγνωστης εταιρίας και μου έχουν βγεί ποιοτικά
mastoras007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το marketing της κάθε εταιρίας κρίνω μόνος μου αν ειναι ποιοτικό κάτι η οχι έχωντας χρησιμοποιήσει και αλλα πράγματα , το ίδιο θα πώ αν χρησιμοποιήσω προιόντας κάποιας άγνωστης εταιρίας και μου έχουν βγεί ποιοτικά Ακριβός αυτό κάνω κ εγώ, Γαυτό παρήγγειλα 1 κομμάτι να το δώ, Εταιρίες που έχουν καλό μαρκετινγ στήν διαφίμηση αλλά δέν αποτελούν προιόν ποιότητρας όπος διαφιμήζουν είναι εταιρίες με το ένα πόδι εκτός αγοράς, ένα ζωντανό πράδειγμα turbo-x. Εταιρίες που έχουν καλό μαρκετιν διαφήμησης αλλά μπορούν να ανταπεξέρθουν σε αυτό το ''ποιοτικό'' προιόν που διαφιμίζουν είναι εταιρίες που ξέρουν καλά που πατάνε και δέν τα αφήσουν ούτε ένα προιόν τους να τους κάνει ''ρεζίλι'' για να κερδίσουν κάποια ευρό παραπάνω,Γιατι ξέρουν οτι θα κερδίσουν τα 10πλάσια άυριο μεθάυριο με το καλό όνομα που έχουν κάνει στήν αγωρά.πχ logitech,razer και πολλές άλλες.
coniste Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αν μου ελεγες να παρω razer πριν 3 χρονια θα γελαγα. Η ποιοτητα κατασκευης ηταν τοσο 'φθηνη' που για αυτο που πληρωνες επερνες το μισο και αμα...Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, ειχα παρει το πρωτο deathadder, οταν ειχε βγει ειχε γυρω στα 60 αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει 40 ευρω απο το eshop σε προσφορα. Καλο gaming mouse αλλα οπως ειπα και παραπανω εντελως φθηνο. Μου εσπασε το κλιπσακι που εχει το κλικ πριν καν κλεισει χρονο και η ροδελα ειχε φθαρει αρκετα.Τωρα το new deathadder ειναι απο τα καλυτερα της αγορας,το δοκιμασα σε ενα net και ειχα παθει πλακα.Επειτα ειχα κερδισει και ενα αστειο mouse σε εναν διαγωνισμο παλι της razer,ηταν το salmosα, τοτε γυρω στα 30 ευρω,εντελως το αντιθετο με το deathadder,ποιοτικοτατο αλλα για gaming δεν , το οποιο το εχω ακομα. Μετα ειχα παρει το mx518 της logithech, εκει και αν μιλαμε για ποιοτητα με κεφαλαια. δεν παθαινε τιποτα και απο gaming ηταν υπερ αρκετο.Προπερσι ειχα παρει το sensei της steelseries, ενω ολοι λεγαν οτι ειναι καλο mouse εμενα μου τραβουσε κολληματα στο game και μιλαμε για mouse των 90 ευρω.Τωρα εχω καταληξει στο rival της steelseries παλι,το οποιο ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε κατα την αποψη μου (γερο,ποιοτικο και φαινεται να αντεχει αρκετο καιρο ακομα). Τωρα δεν ξερω γιατι ειπα την ιστορια των mouse στην ζωη μου, απλα κουβεντα να γινεται επειδη ειδα πως υπηρχε συζητηση. Θελω να καταληξω λοιπον στο οτι οι εταιριες θα εχουν και τα + και τα - τους. Θα βγαζουν προιοντα τα οποια θα ειναι στην κορυφη της αγορας και αλλα που θα καταληγουν στα σκουπιδια.peace 1
qsis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ακριβός αυτό κάνω κ εγώ, Γαυτό παρήγγειλα 1 κομμάτι να το δώ, Εταιρίες που έχουν καλό μαρκετινγ στήν διαφίμηση αλλά δέν αποτελούν προιόν ποιότητρας όπος διαφιμήζουν είναι εταιρίες με το ένα πόδι εκτός αγοράς, ένα ζωντανό πράδειγμα turbo-x. Εταιρίες που έχουν καλό μαρκετιν διαφήμησης αλλά μπορούν να ανταπεξέρθουν σε αυτό το ''ποιοτικό'' προιόν που διαφιμίζουν είναι εταιρίες που ξέρουν καλά που πατάνε και δέν τα αφήσουν ούτε ένα προιόν τους να τους κάνει ''ρεζίλι'' για να κερδίσουν κάποια ευρό παραπάνω,Γιατι ξέρουν οτι θα κερδίσουν τα 10πλάσια άυριο μεθάυριο με το καλό όνομα που έχουν κάνει στήν αγωρά.πχ logitech,razer και πολλές άλλες. Τώρα τι δουλειά έχουν τα turbo x που είναι για τους εδώ ιθαγενείς με εταιρείες κολοσσούς; Άμα βρεις καλά τα razer πάντως παρτα, απλά μου κάνει πολλή εντύπωση να θεωρείς ότι τα συγκεκριμένα έχουν κάποιο κύρος, ειδικά σε εταιρείες που είναι σχεδόν ιστορικές στο χώρο τους και η ποιότητα τους φαίνεται ακόμα και σε προϊόντα του 10ευρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα