mastoras007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Εχει κάποιος αυτο το ποντίκι? http://www.stosfiri-shop.gr/razer-abyssus-mirror.html?red=0
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ειναι ενα "μια χαρα" gaming ποντικι. Τιποτα το πολυ ιδιαιτερο. Καλη ποιοτητα κατασκευης.
The_Mad_Genius Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αμα θες ποντικι για gaming τοτε μην να κοιτας αυτο.. ειναι με 3 πληκτρα (ο συνηθης αριθμος) μπορεις να παρεις αναλογα με πολυ λιγοτεα λεφτα.. Οσο αυτο το hyper response που βλεπεις δεν θα καταλαβεις διαφορα κατα της διαρκεια των παιχνιδιων.. Εγω θα επελεγα ποντικι με πληκτρα στα πλαγια κατι το οποιο ειναι πραγματικα χρησιμο! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2014 από The_Mad_Genius 1
kataramenos32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ειναι ενα "μια χαρα" gaming ποντικι. Τιποτα το πολυ ιδιαιτερο. Καλη ποιοτητα κατασκευης. Καλο δεν ξερω αν ειναι παντως η ποιοτητα του μου φανηκε τραγικη σε φιλο που το δοκιμασα
Iris_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Θες μόνο razer? Κοίτα αυτό στα ίδια χρήματα https://www.skroutz.gr/s/2011660/Sharkoon-Drakonia-5000-DPI.html
mastoras007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να πάρω razer και όσα κοίταξα έχει την φτινότερη τιμή,προφανός γιατί έχει 3 κουμπιά. Δέν με απασχολούν τα κουμπιά στο πλάι. Θέλω ποντίκι να είναι ανθεκτικό και με όνομα όπος η razer,τώρα έχω αυτό:http://www.e-shop.gr/zalman-zm-m400-optical-gaming-mouse-black-p-PER.806953 Αλλα με τοση χρήση αρχίσε να φθείρει το κομάτι που έχει για τα κλικ όλο μαζί άρχίζει να κουνιέτε απο την χρήση το άνοιξα αλλά δέν έχει κάποια βίδα να το σφίξω απλά κουμπώνει και απο την πολύ χρηση έχει λασχάρει.. Καλο δεν ξερω αν ειναι παντως η ποιοτητα του μου φανηκε τραγικη σε φιλο που το δοκιμασα Τι το κακό είχε η ποιότητα κατασκευής?Αν εξερέσουμε τα κουμπιά στο πλάι.
Sakiz105 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γενικως στα razer χρησιμοποιουν γυαλιστερο πλαστικο το μοιαζει να φενεται για ποντικι των 10-20 ευρω.Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν καλυτερα ναι roccat savu η το sharkoon που αναφερθηκε
Iris_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καταλαβαίνω πως έχεις μια αδυναμία στο όνομα της Razer, αλλά δεν θα ήταν κακό να κοίταγες διάφορα ποντίκια, άλλης μάρκας. Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις το "είναι ακριβό, άρα και καλό"
mastoras007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για να σας πώ και όλη την αλήθεια το θέλω για κατάστημα (ιντερνετ καφε) οπότε εκτός απο φτινό θέλω να είναι επόνυμο για να έχω καλή εικόνα σάν μαγαζί..ποιο πολύ για το ''prestige''... Δέν θέλω να δώσω και 60 ευρό για κάθε ποντίκι..Παραπάει..Το συγεκριμένο μοντέλο το βρήκα σε ένα προμηθευτή ο οποίος μου το δίνει σε αρκετά καλή τιμή για τα κομμάτια που θέλω γ αυτό γίνετε και η εν λόγο κουβέντα οποιοδήποτε άλο ποντίκι στα λευτά που είδα δέν πρόκειτε να το πάρω,Για το σπίτι ίσος ναι.Αν δέν πάρω αυτά θα πάω σε noname όπος τώρα και θα τα αναυκλώνω κάθε 6-7 μήνες. Δεν λέω οτι είναι το καλύτερο ποντίκι αλλα άν το βρισκατε σε καλή τιμη ωστε να είναι value for money δέν θα το πέρνατε?
Iris_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά? Όχι. Καλύτερο για μένα πάντα είναι να πάρεις κάτι ναι μεν επώνυμο, κι ας μην είναι Razer, αλλά το κυριότερο είναι να "κρατήσει". Ειδικά στα ιντερνετ καφέ, όπου γίνεται μεγάλη "κακοποίηση" πληκτρολογίων και ποντικιών, ίσως είνα καλύτερα να στοχεύσεις αλλού. Πχ υπάρχουν πολύ καλά logitech ποντίκια, με αντοχές, όχι αστεία. Απλά εδώ κυρίως θες να παίξεις με το όνομα για να τραβήξεις κόσμο. Δεκτό και κατανοητό
mastoras007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή αυτό δέν θα ''κρατήσει''?Εδώ μου κράτησαν αυτα τα zalman 1 χρόνο με καθημερινή χρήση και τώρα αρχισαν να φθείρονται κάποια που χρησιμοποιουντουσαν ποιο συχνά τα razer δέν θα κρατήσουν? Συμφωνώ για τα logitech ίσος κρατήσουν και για 5-6 χρόνια αλλά είναι στη μέση και αυτο περι prestige που είπαμε.. :-D Αν το σκευτείς και αλιώς άν πέρνω 1 φορά το χρόνο ποντίκια τών 30€ η 1 φορά στα 2 χρόνια ποντίκια τών 60€ είναι το ίδιο πράμα οικονομικά. Ας μήν κατακρίνουμε τόσο αυτό το ποντίκι είναι ένα gaming ποντίκι απο μία εταιρία η οποία κατέχει πρωτεία στα gaming περιφεριακά.
Iris_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Είναι θέμα marketing... Σκέψου το καλύτερα και θα καταλάβεις. Ο χώρος του gaming χωρίζεται σε 2 ομάδες. Σε αυτούς που είναι υπερβολικά ενθουσιώδεις και πάντα παίρνουν το καλύτερο ( και το πιο ακριβό ) επειδή duh, έτσι είναι, και η άλλη ομάδα που είναι πιο... σοβαρή μπορώ να πω. Έχουν μεγαλύτερη γνώση στο τι κυκλοφορεί και τι τους βολεύει, και δεν πέφτουν με τα μούτρα σε μια μόνο μάρκα. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Κατά τ' άλλα, αν κρίνεις σωστό πως θες να δώσεις prestige στην επιχείρηση σου επιλέγοντας συγκεκριμένη μάρκα, τότε καλά θα κάνεις φίλε μου
Ακραίος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο ποντίκι δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα κατασκευής και πόσο μάλλον για ίντερνετ καφέ που όπως είπε ο φίλος από πάνω γίνεται κακοποίηση των περιφεριακών. Εδώ στο νετ που πάω χαλάνε τα MX 518 αυτό δεν θα χαλάσει εύκολα? Γνώμη μου είναι να πάς σε Logitech G100s ή αν μπορείς να ανέβεις σε G400s. Και ποιο καλό αισθητήρα και καλύτερης ποιότητας και σίγουρα καλύτερο value for money.
mastoras007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο ποντίκι δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα κατασκευής και πόσο μάλλον για ίντερνετ καφέ που όπως είπε ο φίλος από πάνω γίνεται κακοποίηση των περιφεριακών. Εδώ στο νετ που πάω χαλάνε τα MX 518 αυτό δεν θα χαλάσει εύκολα? Γνώμη μου είναι να πάς σε Logitech G100s ή αν μπορείς να ανέβεις σε G400s. Και ποιο καλό αισθητήρα και καλύτερης ποιότητας και σίγουρα καλύτερο value for money. Το είχες αυτο το ποντίκι?πώς το ξέρεις?
te0ne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 MICROSOFT COMFORT 6000 πολυ καλο ποντικι, οικονομικο εφαρμοζει καλα στο χερι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα