SilverCloak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Απορώ που δεν είχε γίνει τόσο καιρό. Απλό και απαραίτητο. Για την Αμερική. Που μάλλον είσαι εγκληματίας αν χρησιμοποιείς ρευστό. Εδώ... χλωμό το κόβω. Κάτσε να γίνουμε πρώτα Αμερική. Μόνο σαν το Detroit μοιάζουμε. 1
PhotoBomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οκ, οκ, θα το πω εγώ : One card to rule them all! 6
aggelosd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 την έχασες, την έκατσες. αν γίνει πακέτο με το κινητό σε έγδυσαν
sgiak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Θα ήταν ωραία ιδέα, πριν γεμίσει ο πλανήτης με smartphones.Σήμερα θα προτιμούσα μία εφαρμογή στο τηλέφωνό μου που θα κάνει όλα αυτά. Έτσι κι αλλιώς το smartphone το κουβαλάω πάντα, γιατί να φορτώνομαι και επιπλέον κάρτα 1
chris1982 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Παντως το Concept, και το τροπο ποωθησης της (video & site) ειναι πανω στην ιδεα του Only Coin... https://onlycoin.com/ 1
dpilio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Θα ήταν ωραία ιδέα, πριν γεμίσει ο πλανήτης με smartphones. Σήμερα θα προτιμούσα μία εφαρμογή στο τηλέφωνό μου που θα κάνει όλα αυτά. Έτσι κι αλλιώς το smartphone το κουβαλάω πάντα, γιατί να φορτώνομαι και επιπλέον κάρτα οντως πριν λιγα χρονια θα ειχε νοημα, πλεον με τα smartphone ειναι ποιο ευκολα αλο αυτα που θελουν να κανει η συγκεκριμενη καρτα (και ποσω απο τα smartphone υπαρχουν και αυτοι που θα τα χωσουν για να βελτιωθουν τα σχετικα προτυπα)
iwan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το χάραγμα παιδιά. Έρχεται..το είδα στο YouTube το έλεγαν οι γραφές... Κάτι τέτοιο χρειάζεται
ShevaGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τέλεια πάντα ήθελα να έχω μια κάρτα για να κουβαλάω τα 20 ευρώ που έχω στην prepaid.... Το χάραγμα παιδιά. Έρχεται..το είδα στο YouTube το έλεγαν οι γραφές... Κάτι τέτοιο χρειάζεται Καλά εγώ είδα στο youtube γάτες να μιλάνε και να κλάνουν ουράνια τόξα.... 1
oneofthem Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 κόστος και ανάγκη φόρτισης ακυρώνουν τη λειτουργία του προϊόντος πιστεύω αλλά και η έξυπνη ευκολία που προσφέρει πιθανόν να αποτελεί κίνδυνο από πλευράς ασφαλείας δεν το βλέπω πιθανό να υιοθετηθεί σε ευρεία κλίμακα αλλά θα δούμε
chrisxkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 πειτε οτι θελετε εγω πρωτον δεν εμπιστευομαι να χρησιμοποιησω το smartphone για αγορες(ασε που το nfc δεν αποτελει κυριο τροπο συναλλαγης ουτε καν στο αμερικα) και δευτερον το συγκεκριμενο προιον απευθυνεται κυριως για αμερικη επειδη ο καθεις εκει εχει μια στιβα καρτες πιστωτικες,cashcard κτλ
ektor7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα ποιο είναι? Οτι για να πάρεις αυτή την κάρτα πρέπει να έχεις ήδη ΠΟΛΛΕΣ πιστωτικές κάρτες.Για να έχεις πολλές πιστωτικές καρτες πρέπει να έχεις και πολλά λεφτά.Άρα η plastc card δεν προορίζεται για Ελλάδα. Ή να εισαι καταχρεωμενος,αρα κανει και για Ελλαδα!
21century Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τελικά η παγκοσμιοποίηση έρχεται οσονούπω...
gk10669 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου άρεσε σαν ιδεα... αλλά κάτι στην κατασκευή δεν μου άρεσε οσον αφορά την οθόνη του και την αφή. πχ. Δίνεις την κάρτα στον καταστηματάρχη και έτσι όπως την κραταει για να την σκανάρει, καταλάθος τρίβεται το δάχτυλο και αλλάζει απο Mastercard Πειραιώς, σε ΑΒ Βασιλόπουλος(για πόντους).... τι γίνετε..... αυτό το swipe πολύ ευκολο μου φάνηκε για να γίνει λάθος.... Και φυσικά μην ξεχνάμε πως αυτό είναι και επικίνδυνο.... γιατι κλωνοποιει τις κάρτες.... (δεν μας φτάναν οι hacker οι Ρουμάνοι) Δεν νομίζω οτι αυτή η μικρή καρτούλα θα φέρει την παγκοσμιοποίηση. Λυπάμαι πολύ.
Chrisigia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 H ιδέα για τη συγκεκριμένη κάρτα είναι πάρα πολύ καλή και αν εφαρμοστεί ευρέως θα είναι τρομερά χρήσιμη. Σκέφτομαι όμως πως για τους "επιτήδειους" θα είναι πραγματικό δώρο αφού θα τα προσφέρει όλα σε ένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα