Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ που δεν είχε γίνει τόσο καιρό.

Απλό και απαραίτητο.

Για την Αμερική. Που μάλλον είσαι εγκληματίας αν χρησιμοποιείς ρευστό. Εδώ... χλωμό το κόβω.

Κάτσε να γίνουμε πρώτα Αμερική. Μόνο σαν το Detroit μοιάζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήταν ωραία ιδέα, πριν γεμίσει ο πλανήτης με smartphones.

Σήμερα θα προτιμούσα μία εφαρμογή στο τηλέφωνό μου που θα κάνει όλα αυτά. Έτσι κι αλλιώς το smartphone το κουβαλάω πάντα, γιατί να φορτώνομαι και επιπλέον κάρτα

• Like 1
Δημοσ.
Θα ήταν ωραία ιδέα, πριν γεμίσει ο πλανήτης με smartphones.

Σήμερα θα προτιμούσα μία εφαρμογή στο τηλέφωνό μου που θα κάνει όλα αυτά. Έτσι κι αλλιώς το smartphone το κουβαλάω πάντα, γιατί να φορτώνομαι και επιπλέον κάρτα

οντως πριν λιγα χρονια θα ειχε νοημα, πλεον με τα smartphone ειναι ποιο ευκολα αλο αυτα που θελουν να κανει η συγκεκριμενη καρτα (και ποσω απο τα smartphone υπαρχουν και αυτοι που θα τα χωσουν για να βελτιωθουν τα σχετικα προτυπα)

Δημοσ.

Τέλεια πάντα ήθελα να έχω μια κάρτα για να κουβαλάω τα 20 ευρώ που έχω στην prepaid....

Το χάραγμα παιδιά. Έρχεται..το είδα στο YouTube το έλεγαν οι γραφές... Κάτι τέτοιο χρειάζεται

Καλά εγώ είδα στο youtube γάτες να μιλάνε και να κλάνουν ουράνια τόξα....

• Like 1
Δημοσ.

κόστος και ανάγκη φόρτισης ακυρώνουν τη λειτουργία του προϊόντος πιστεύω

αλλά και η έξυπνη ευκολία που προσφέρει πιθανόν να αποτελεί κίνδυνο από πλευράς ασφαλείας

δεν το βλέπω πιθανό να υιοθετηθεί σε ευρεία κλίμακα αλλά θα δούμε

Δημοσ.

πειτε οτι θελετε εγω πρωτον δεν εμπιστευομαι να χρησιμοποιησω το smartphone για αγορες(ασε που το nfc δεν αποτελει κυριο τροπο συναλλαγης ουτε καν στο αμερικα) και δευτερον το συγκεκριμενο προιον απευθυνεται κυριως για αμερικη επειδη ο καθεις εκει εχει μια στιβα καρτες πιστωτικες,cashcard κτλ

Δημοσ.

Το θέμα ποιο είναι? Οτι για να πάρεις αυτή την κάρτα πρέπει να έχεις ήδη ΠΟΛΛΕΣ πιστωτικές κάρτες.Για να έχεις πολλές πιστωτικές καρτες πρέπει να έχεις και πολλά λεφτά.Άρα η plastc card δεν προορίζεται για Ελλάδα. 

Ή να εισαι καταχρεωμενος,αρα κανει και για Ελλαδα!

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε σαν ιδεα... αλλά κάτι στην κατασκευή δεν μου άρεσε οσον αφορά την οθόνη του και την αφή. πχ. Δίνεις την κάρτα στον καταστηματάρχη και έτσι όπως την κραταει για να την σκανάρει, καταλάθος τρίβεται το δάχτυλο και αλλάζει απο Mastercard Πειραιώς, σε ΑΒ Βασιλόπουλος(για πόντους).... τι γίνετε..... αυτό το swipe πολύ ευκολο μου φάνηκε για να γίνει λάθος....

Και φυσικά μην ξεχνάμε πως αυτό είναι και επικίνδυνο.... γιατι κλωνοποιει τις κάρτες.... (δεν μας φτάναν οι hacker οι Ρουμάνοι)

Δεν νομίζω οτι αυτή η μικρή καρτούλα θα φέρει την παγκοσμιοποίηση. Λυπάμαι πολύ.

Δημοσ.

H ιδέα για τη συγκεκριμένη κάρτα είναι πάρα πολύ καλή και αν εφαρμοστεί ευρέως θα είναι τρομερά χρήσιμη. Σκέφτομαι όμως πως για τους "επιτήδειους" θα είναι πραγματικό δώρο αφού θα τα προσφέρει όλα σε ένα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...