Bormpos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε : 2000 - 2200 €Χρήση υπολογιστή : GamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: oxiΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι μια 27"Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι ηχεια. Keyboard mouse ναι.Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΘεσσαλονικηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ολα απο ενα καλο online καταστημα οπως τα e-shop & plaisio ή καποιο αλλο αντιστοιχο και αξιοπιστο. (Ολα εκτος οθονη και κουτι για να εχω περισσοτερες επιλογες)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολογισω εγω.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι windows 8.1 Αγγλικα Παρατηρηση 1: SSD 256 GB και HDD 2TB Παρατηρηση 2: watercooling Παρατηρηση 3: Η αγορα θα γινει την πρωτη βδομαδα του Νοεμβριου
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε : 2000 - 2200 € Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: oxi Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι μια 27" Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι ηχεια. Keyboard mouse ναι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ολα απο ενα καλο online καταστημα οπως τα e-shop & plaisio ή καποιο αλλο αντιστοιχο και αξιοπιστο. (Ολα εκτος οθονη και κουτι για να εχω περισσοτερες επιλογες) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολογισω εγω. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι windows 8.1 Αγγλικα Παρατηρηση 1: SSD 256 GB και HDD 2TB Παρατηρηση 2: watercooling Παρατηρηση 3: Η αγορα θα γινει την πρωτη βδομαδα του Νοεμβριου Τα λεμε σε 1 μηνα τοτε
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λογω του οτι οι τιμες αλλαζουν διαρκως, καλυτερα να ασχοληθεις με το τι κομματια θα παρεις την ιδια βδομαδα που θα τα παραγγειλεις.
Bormpos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλα δεν αλλαζουν και τοσα μεσα σε 20 μερες. Εκανα το ποστ για να ξερω προς τα που θα κοιταξω.
SeXBOX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τα λεμε σε 1 μηνα τοτε Μάλλον πλερώνεται τότε ή κάποιος άλλος πληρώνεται On topic 1300 max σε hardware και τα υπόλοιπα 4κ monitor. Αν δεν εισαι troll
Bormpos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Και τωρα θα μπορουσα να το παρω αλλα ειμαι ακομα σε φαση πανω κατω. Χανια - Θεσσαλονικη καθε βδομαδα μεχρι τελος του μηνα.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον πλερώνεται τότε ή κάποιος άλλος πληρώνεται On topic 1300 max σε hardware και τα υπόλοιπα 4κ monitor. Αν δεν εισαι troll Σε 1 μηνα θα εχουν σιγουρα αλλαξει οι τιμες στις καρτες γραφικων και δεν μιλαμε για 5-10 ευρω γιαυτο το εγραψα. Ηδη απο πλευρας Amd βλεπουμε http://www.skroutz.gr/s/4394275/Asus-Radeon-R9-290-4GB-DirectCU-II-OC-90YV05F0-M0NA00.html 4k monitor ειναι σχετικα νωρις ακομα γιαυτα(εδω καλα καλα ακομα ουτε τα 1440P δεν ειναι Mainstream). Παρολα αυτα θα συμφωνησω οτι τα 1300ευρω για High end Pc ειναι αρκετα καλα. Καλα δεν αλλαζουν και τοσα μεσα σε 20 μερες. Εκανα το ποστ για να ξερω προς τα που θα κοιταξω. Yπαρχουν πολλα αλλα παρομοια topic με το δικο σου για να κοιταξεις κυριως για ενημερωση.
Bormpos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τοση μεγαλη διαφορα θα εχουν? Ας το αφησουμε τοτε και το συζηταμε ξανα σε 15-20 μερες. Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τοση μεγαλη διαφορα θα εχουν? Ας το αφησουμε τοτε και το συζηταμε ξανα σε 15-20 μερες. Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας. Ναι λογω κυκλοφοριας των νεων καρτων της Nvidia,gtx 970 και Gtx 980. Παντως προσωπικα για μενα θα σου ελεγα να κοιταξεις σε Gtx 970 μερια(εκτως αν εισαι Amd fan οπου κοιτας R9 290/290x) και σε Cpu http://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.html ή http://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.htmlμερια,ειναι νωρις ακομα για τους νεους 6πυρηνους Intel.Σε 2-3 χρονια που εχουν εγκατασταθει αρκετα στην αγορα,θα εχουν βγει και νεα παιχνιδια να τους αξιοποιουν τους εξτρα πυρηνες και θα υπαρχουν και οι Ddr4 τοτε πραγματικα θα αξιζει η αγορα τους.Και ειμαι σιγουρος οτι και τοτε θα αναβαθμισει και ο περισσοτερος κοσμος,καθως αρκετοι παιζουν αξιοπρεπως με 4πυρηνους παλιους Intel τουλαχιστον χρονια τωρα.
SeXBOX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι λογω κυκλοφοριας των νεων καρτων της Nvidia,gtx 970 και Gtx 980. Παντως προσωπικα για μενα θα σου ελεγα να κοιταξεις σε Gtx 970 μερια(εκτως αν εισαι Amd fan οπου κοιτας R9 290/290x) και σε Cpu http://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.html ή http://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.htmlμερια,ειναι νωρις ακομα για τους νεους 6πυρηνους Intel.Σε 2-3 χρονια που εχουν εγκατασταθει αρκετα στην αγορα,θα εχουν βγει και νεα παιχνιδια να τους αξιοποιουν τους εξτρα πυρηνες και θα υπαρχουν και οι Ddr4 τοτε πραγματικα θα αξιζει η αγορα τους.Και ειμαι σιγουρος οτι και τοτε θα αναβαθμισει και ο περισσοτερος κοσμος,καθως αρκετοι παιζουν αξιοπρεπως με 4πυρηνους παλιους Intel τουλαχιστον χρονια τωρα. Θα συμφωνήσω. Οι πυρήνες είναι καλά στους 4 για gaming αλλά αν είναι για rendering και άλλα, τα threads παίζουν το ρόλο τους. Για παιχνίδια Π.χ. Έβαλα watch dogs στο low και με "ψιλό-γονάτισε". Αλλά παίζουν ρόλο η κάρτα γραφικών και RAM. Σε rendering όμως είναι μέρα με την νύχτα. Όχι ότι δεν κάνεις δουλειά με 8 threads μια χαρά κάνεις αλλά είναι τι έχεις ανάγκη. Τώρα για gaming ακόμα και ένας i5 είναι αρκετός. Οι gtx970 και 980 θα βγουν σε περισσότερες υλοποιήσεις σε έναν μήνα+ οπότε θα έχει και πιο ανταγωνιστικές τιμές που ίσως με το budget σου να κάνεις και ένα SLI. Τα περισσότερα να τα δώσεις για PSU και mobo να έχεις τις βάσεις για κάτι high end που σίγουρα βγαίνει με το budget σου και για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Τώρα αν θες ότι τελευταίο υπάρχει, τότε ποιοι είμαστε εμείς που θα σου πούμε να μη το κάνεις; Δικό σου budget δικές σου αποφάσεις. Άποψή μου όπως είπα παραπάνω 1300max σε hardware για gaming και τα υπόλοιπα ή σε 4k ή τα βάζεις άκρη για μελλοντική αναβάθμιση καθώς σήμερα τα λεφτά μπορεί να τα έχεις αλλά αύριο όχι, έτσι όπως μας έχουν κάνει.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Θα συμφωνήσω. Οι πυρήνες είναι καλά στους 4 για gaming αλλά αν είναι για rendering και άλλα, τα threads παίζουν το ρόλο τους. Για παιχνίδια Π.χ. Έβαλα watch dogs στο low και με "ψιλό-γονάτισε". Αλλά παίζουν ρόλο η κάρτα γραφικών και RAM. Σε rendering όμως είναι μέρα με την νύχτα. Όχι ότι δεν κάνεις δουλειά με 8 threads μια χαρά κάνεις αλλά είναι τι έχεις ανάγκη. Τώρα για gaming ακόμα και ένας i5 είναι αρκετός. Οι gtx970 και 980 θα βγουν σε περισσότερες υλοποιήσεις σε έναν μήνα+ οπότε θα έχει και πιο ανταγωνιστικές τιμές που ίσως με το budget σου να κάνεις και ένα SLI. Τα περισσότερα να τα δώσεις για PSU και mobo να έχεις τις βάσεις για κάτι high end που σίγουρα βγαίνει με το budget σου και για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Τώρα αν θες ότι τελευταίο υπάρχει, τότε ποιοι είμαστε εμείς που θα σου πούμε να μη το κάνεις; Δικό σου budget δικές σου αποφάσεις. Άποψή μου όπως είπα παραπάνω 1300max σε hardware για gaming και τα υπόλοιπα ή σε 4k ή τα βάζεις άκρη για μελλοντική αναβάθμιση καθώς σήμερα τα λεφτά μπορεί να τα έχεις αλλά αύριο όχι, έτσι όπως μας έχουν κάνει. Απολυτα σωστος στο τελευταιο. Για περι rendering,photoshop κλπ δεν μιλαω γιατι οπως ειπαμε ειναι αλλη χρηση/αναγκες, αλλα επειδη οπως βλεπεις τα περισσοτερα topics ειναι γυρω απο το gaming γιαυτο και επιμενω τοσο πολυ οπως γραφεις σωστα παραπανω σε i5/i7 Ddr3 .
Bormpos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Απο οσο θυμαμαι (αγορασα το πρωτο pc το 1996 - 486 στα 50ΗΖ) παντα υπαρχει το "θα βγει συντομα αυτο και το αλλο οποτε πρεπει να περιμενεις". Αρα το timing για τον καθενα ποτε να αγορασει ειναι σχετικο και εξαρταται απο τις εκαστοτε αναγκες. Αυτην την στιγμη ειμαι με ενα AMD 4 core 965, motherboard gigabyte AM3+ και DDR3 4GB με μια ΑΤΙ 6670. Φυσικα με SSD και ενα thermaltake 550 watt με monitor LG 22'. Λεω να το δωσω στην κοπελα μου και να παρω αλλο για μενα. Για αυτο εκανα και το ποστ.
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τα λεμε σε 1 μηνα τοτε Να τα πείτε.PC δε ξέρω αν θα δείτε. 1
Bormpos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Να τα πείτε.PC δε ξέρω αν θα δείτε. Αν θελεις να trollareis να πας σε αλλο ποστ. Αν θες να βοηθησεις πολυ ευχαριστως να σε ακουσω.
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Σε 2-3 χρονια που εχουν εγκατασταθει αρκετα στην αγορα,θα εχουν βγει και νεα παιχνιδια να τους αξιοποιουν τους εξτρα πυρηνες και θα υπαρχουν και οι Ddr4 τοτε πραγματικα θα αξιζει η αγορα τους.Και ειμαι σιγουρος οτι και τοτε θα αναβαθμισει και ο περισσοτερος κοσμος,καθως αρκετοι παιζουν αξιοπρεπως με 4πυρηνους παλιους Intel τουλαχιστον χρονια τωρα. Καλά, κράτα μικρά καλάθια,εδώ μόλις τώρα άρχισαν να βγάζουν κάνα παιχνίδι,και αυτό σπανιότατα, που να εκμεταλλεύεται έστω και 4 πυρήνες.... (από το 2006 έχουμε 4core) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα