Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω οτε adsl 24 απεχω 100 μετρα απο το κεντρο οτε και αυτες τις μερες παρατηρησα οτι η γραμμη μου ειναι annex-m αλλα το upload bandwidth μενει κολλημενο στο 0.87 και αν και στο ρουτερ το maximum upload bandwidth ειναι 1900-2000 δε μπορω να φτασω ουτε τα 1000.Το ρουτερ μου ειναι το thomson tg585 v7. Oι αποριες μου ειναι οι εξης. Φταιει το ρουτερ μου και θελω καποιο αλλο για να ανεβασω στα επιπεδα για annex-m;; Ειναι οντως η γραμμη μου annex-m και μηπως ο οτε με περιοριζει στο 1 και κατω ασχετα που εχω annex-m. Παραθετω τα στοιχεια απο το ρουτερ 

post-233689-0-16724300-1412849091_thumb.png

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω το up σου ειναι 1018. Ο ΟΤΕ σε κλειδώνει στο 1024...αυτό ειναι το default της 24αρας συνδεσης που έχεις, και δε μπορείς με τιποτα να το αλλάξεις. Με λίγα λόγια η γραμμή σου ειναι τέλεια. Προφανώς μπορείς να πας και σε VDSL με το 8 atn που έχεις και τότε θα αυξηθεί το upload σου, πιστεύω οτι η γραμμή σου σηκώνει μέχρι και 50αρα απο το αστικό κέντρο. Το annex m μη σε απασχολεί ιδιαίτερα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Ομως απο τη στιγμή που είμαι σε annex m δε πρεπει να βγάζω μεγαλύτερο upload;;Το max bandwidth που ειναι κοντά στα 2 ; Όλοι όσοι έχουν annex m βγάζουν περισσότερο απο 1 αυτό με απασχολεί το upload να βγάζω παραπάνω για να κάνω streaming σε καλα έπιπεδα.Οσο για το vdsl το ξέρω ότι θα ανεβώ απλά μόνο ο ΟΤΕ εχει στη περιοχή μου και δε μπορώ να διάθεσω τα λεφτά που ζητάει. Απλά το upload μου ειναι σε έπιπεδα χαμηλά στο speedtest ειναι 0.87 και στο ps4 0.8.Εκτός και αν ο ΟΤΕ με κοροϊδεύει και δεν έχω annex m.

Δημοσ.

Μαλλον δεν ειμαι σε annex-m απο τα λεγομενα σας απλα το ειδα στο ρουτερ πανω που το γραφει αυτο τι εννοει στο dsl type;;; δεν εχω πειραξει τιποτα στο ρουτερ μου ουτε εχω ζητησει annex-m ποτε στον οτε απλα βλεποντας αυτο στο dsl type νομιζα πως ειμαι σε annex-m και τα επιπεδα μου upload συμπερανα πως ειναι χαμηλα.
Εκτος απο την forthnet αλλος παροχος δινει annex-m; η hol πχ η αν το ζητησω στον οτε μπορει να το κανει;. Γιατι ληγει το συμβολαιο μου με τον οτε και σκεφτομαι να παω hol.
Με ενδιαφερει να βγαζω upload παραπανω απο 1 για να κανω streaming της προκοπης και xωρις τα εξοδα του vdsl.

Δημοσ.

Αρχηγέ μου, έχω διαβάσει κ άλλοι εδώ στο φόρουμ να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κ αυτό γινόταν γιατί όταν κάποιο ρούτερ υποστήριζε Annex M, τότε σε ΟΤΕ κλείδωνε σε Annex M.

Τώρα ας πούμε ότι επιλέξεις Forthnet. Για να έχεις Annex M σε Forthnet χρειάζεσαι επιπλέον 7 ευρώ από όποιο πρόγραμμα διαλέξεις για να σου δώσει Static IP (Αυτή είναι η πολιτική της Forthnet για το Annex M). Αν σου χρειάζεται έτσι κ αλλιώς η Static είσαι εντάξει γιατί ουσιαστικά το Annex Μ θα σου βγει τσάμπα. Αν όμως δε θες τη Static με επιπλέον 10 ευρώ σε οποιοδήποτε πρόγραμμμα η Forthnet σου δίνει VDSL. Οπότε για 3 ευρώ διαφορά αξίζει το VDSL. Επίσης η Wind έχει VDSL με 30 ευρώ κ έχει πάρα πολλές παροχές.

Η γνώμη μου είναι να βάλεις VDSL έρχεται μια η άλλη συν του ότι θα έχεις μεγαλύτερο upload από τα έως 2 που δίνει το Annex M, συν το μεγάλο Download που θα έχεις. Αξίζει 100% περισσότερο. Είσαι από τους ελάχιστους τυχερούς που είσαι δίπλα στο Αστικό κέντρο, πιο δίπλα δε γίνεται, είναι κρίμα να μη το εκμεταλλευτείς. Θα παίξεις άψογα στο VDSL.

Edit: Τώρα είδα πως μόνο ο ΟΤΕ σου δίνει VDSL. Σε ποιο Αστικό Κέντρο είσαι;

Δημοσ.

τέτοιες γραμμές σαν του TS δεν είναι απλά δίπλα στο αστικό κέντρο.. Είναι λές και βρίσκονται στο ίδιο οίκημα..

Η γραμμή σου αν υπήρχει βαθμολογία γραμμών ADSL είναι Α+++++ 

εγώ με τέτοια γραμμή ΔΕΝ θα έβαζα VDSL άμεσα.

Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν ξερω αν διαβασες παραπανω αφενος ο οτε ζηταει 40 και 50 ευρω για vdsl τα οποια δεν μπορω να διαθεσω και το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει και το μονοπωλιο στην περιοχη μου δεν υπαρχει vdsl παρα μονο οτε. forthnet δεν εχει ουτε adsl μονο wind και  hol adsl μονο. 

edit : μεγαλοπολη αρκαδια αγνωστο ποτε θα βαλουν οι αλλοι vdsl......

ps μεγαλο ξενερωμα να βλεπεις με 27 ευρω vdsl και να μην εχει η περιοχη σου πφφ

post-233689-0-66075000-1412951402_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...