status Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Α δεν ήξερα πως την είχε αγοράσει η Google! Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά έτσι, απλά άρχισε σαν "free' μετά έγινε συνδρομητική και μια ωραία μέρα, τσουπ, google news and weather app..
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η έκδοση για ios είναι μακράν πιο καλοσχεδιασμένη από ότι στο android! Εντυπωσιακο θα ηταν ,αν ΔΕΝ εβρησκες την εκδοση(οποιοδηποτε app) για ios πιο καλοσχεδιασμενη απο οποιοδηποτε αλλο os!
akatsim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η έκδοση για ios είναι μακράν πιο καλοσχεδιασμένη από ότι στο android! Ετσι φαινεται επειδη ειναι μικρη ο οθονη σου, στις κανονικες δειχνει αλλιως
mourlos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Yahoo Weather μακραν καλυτερο σε σχεδιαση και υπηρεσιες απο οτι το google weather
ShevaGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η έκδοση για ios είναι μακράν πιο καλοσχεδιασμένη από ότι στο android! Θα ηθελα να το δω στις 5.5 ιντσες, γιατι στις 4 και τα gif του 4chan high definition φαίνονται.... Από τις εικόνες πάντως εγώ δεν είδα διαφορά, πόσο μάλλον "μακράν καλύτερο"....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εντυπωσιακο θα ηταν ,αν ΔΕΝ εβρησκες την εκδοση(οποιοδηποτε app) για ios πιο καλοσχεδιασμενη απο οποιοδηποτε αλλο os! Ετσι φαινεται επειδη ειναι μικρη ο οθονη σου, στις κανονικες δειχνει αλλιως Και φαντάσου να μην έλεγα ο καψερός πως το έχω και στο nexus 5! Με έχετε παρεξηγήσει! Θα ηθελα να το δω στις 5.5 ιντσες, γιατι στις 4 και τα gif του 4chan high definition φαίνονται.... Από τις εικόνες πάντως εγώ δεν είδα διαφορά, πόσο μάλλον "μακράν καλύτερο".... Το εξήγησα πριν πως το app στο nexus δεν είχε ενημερωθεί αυτόματα στο τελευταίο update. Γι'αυτό και έβαλα και τις εικόνες στη συνέχεια. Τελικά themes έχει στο android ή όχι?
spazyjay Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Σε λιγο θα δουμε nokia here maps και σε ios.
nikchris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Η τεραστια διαφορα νοοτροπιας αναμεσα στις 2 εταιριες! Google ftw!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα