Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να φτιάξω το laptop που τόσο καιρό κάθεται χωρίς οθόνη και να πω την αλήθεια είναι κρίμα..

Παίρνει 15.6 tft και πιο συγκεκριμένα την LP156WH1.

Επειδή όμως είναι και πανάκριβες, σκεφτόμουν μήπως έκανα την εγχείριση να του βάλω led για πολλούς λόγους.

Το εγχείρημα αυτό λέτε να πετύχει? Λογικά του αλλάζω οθόνη, inverter και το καλωδιάκι με τα 40 pins. Σωστά? Ξεχνάω κάτι άλλο?

Θα έχω θέμα με τις θερμοκρασίες? Θα μου σκάσει πρόβλημα με την οθόνη?

Ακούω γνώμες!

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου έλεγα να βάλεις την ίδια οθόνη γιατι δεν ξέρει 100 % αν θα λειτουργήσει η led

Δημοσ.

Αν πιστεύεις ότι αξίζει την επισκευή εγώ θα έλεγα ψάξε για αυτήν που φορούσε, δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει με την led. Από την άλλη μήπως χρειάζεσαι media player στο σαλόνι; :P εγώ ένα vaio με 19άρα του ξήλωσα την οθόνη που ήταν διαλυμένη, και με ένα πληκτρολόγιο με trackpad είμαι κομπλέ! 

Δημοσ.

Θέλω να το λειτουργήσω και πάλι.

Όχι όμως να δώσω και 140 που μου ζήτησαν από ένα μαγαζί.. Πλάκα κάνουμε?? Το laptop τόσα από μόνο του δεν πιάνει..

Είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες.. 

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι και φθηνή η οθόνη απο οτι βλέπω γύρω στα 60 euro στο ebay

Δημοσ.

Άμα δεν θέλεις να τα δώσει η το αφήνει ετσι αχρησιμοποίητο ή το λειτουργείς με εξωτερική οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...