argate7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι να φτιάξω το laptop που τόσο καιρό κάθεται χωρίς οθόνη και να πω την αλήθεια είναι κρίμα.. Παίρνει 15.6 tft και πιο συγκεκριμένα την LP156WH1. Επειδή όμως είναι και πανάκριβες, σκεφτόμουν μήπως έκανα την εγχείριση να του βάλω led για πολλούς λόγους. Το εγχείρημα αυτό λέτε να πετύχει? Λογικά του αλλάζω οθόνη, inverter και το καλωδιάκι με τα 40 pins. Σωστά? Ξεχνάω κάτι άλλο? Θα έχω θέμα με τις θερμοκρασίες? Θα μου σκάσει πρόβλημα με την οθόνη? Ακούω γνώμες!
Godian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγώ νομίζω πως άμα ψάξεις στο ebay μπορείς να βρεις κάτι σε μαϊμού.
coolerman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 βρές 15.6 led οθόνη & μετατροπής καλωδιοταινία και θα δουλέψει είναι ακριβή η οθόνη που ψάχνεις.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάλι θα σου έλεγα να βάλεις την ίδια οθόνη γιατι δεν ξέρει 100 % αν θα λειτουργήσει η led
Ilbabis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αν πιστεύεις ότι αξίζει την επισκευή εγώ θα έλεγα ψάξε για αυτήν που φορούσε, δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει με την led. Από την άλλη μήπως χρειάζεσαι media player στο σαλόνι; εγώ ένα vaio με 19άρα του ξήλωσα την οθόνη που ήταν διαλυμένη, και με ένα πληκτρολόγιο με trackpad είμαι κομπλέ!
argate7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να το λειτουργήσω και πάλι. Όχι όμως να δώσω και 140 που μου ζήτησαν από ένα μαγαζί.. Πλάκα κάνουμε?? Το laptop τόσα από μόνο του δεν πιάνει.. Είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες..
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι και φθηνή η οθόνη απο οτι βλέπω γύρω στα 60 euro στο ebay
argate7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ναι ρε φιλε. Παραείναι πολλα για τη χρήση που θελω να του κανω. Δεν τα δίνω τόσα. Δεν ξέρω τι να κανω..
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Άμα δεν θέλεις να τα δώσει η το αφήνει ετσι αχρησιμοποίητο ή το λειτουργείς με εξωτερική οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα