Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια πριν λίγο καιρό είπα και εγώ να αλλάξω τα στοκ ανεμιστήρακια και να βάλω κάτι πιο καλό.. Έτσι λοιπό αγόρασα τρεις ανεμιστήρες be quit wings 2(η κάπως έτσι)και τώρα βλέπω ότι ο πίσω ανεμιστήρας χάλασε.. Τι μπορεί να γίνει?και τι το προκαλέσε?το κουτί είναι ένα BITFENIX raider επίσης θέλω να αλλάξω ένα τροφοδοτικό και να πάρω ένα επώνυμο στα 430-500wμε ταβάνι τα σαράντα.. Ότι πιο οικονομικό τόσο το καλύτερο λόγο του ότι είμαι φοιτητής..σας παρακαλώ πείτε μου τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Από τι αποτελείται το σύστημα; Σ'αυτά τα λεφτά καλές επιλογές CX430, Thermaltake munich 430W

Το ανεμιστηράκι έτυχε και χάλασε μάλλον, συμβαίνουν αυτά, δε μπορούν να αποδοθούν αλλού ευθύνες εφόσον μόνο αυτό παρουσίασε πρόβλημα. Επέστρεψε το για αντικατάσταση.

Δημοσ.

Το σύστημα είναι ενός φίλου και από ότι έχω δει δεν καταναλώνει με τίποτα πάνω από 500. Οπότε τώρα με το ανεμιστήρακι θα το πάω στο εξοπλισμό και θα μου το αλλάξουν αμέσως ?

Δημοσ.

Ανάλογα το κατάστημα, δύσκολα αμέσως, πρώτα θα του κάνουν κανά "τεστ".

Λίγα συστήματα καταναλώνουν πάνω από 500, αλλά για να αγοράσεις τροφοδοτικό πρέπει να ξέρεις τι ζητάει το σύστημα, καλό θα ήταν να το ρωτήσεις για το τι hardware έχει.Αν δε ξέρει πολλά, μπορεί να δει μέσω του speccy.

Αλλιώς, αν μας πει τι τροφοδοτικό έχει τώρα, ίσως καταλάβουμε και τις "απαιτήσεις του", βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι το τροφοδοτικό μέχρι τώρα τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και δε του δημιουργούσε προβλήματα λόγω αδυναμίας να τροφοδοτήσει το σύστημα.

Δημοσ.

Έχει κάρτα γραφικών 9800gt +pentium νομίζω δεύτερη γενιά ς εάν δεν κάνω λάθος το τρίτο που είχε ήταν ένα no name 400w και όσο για το ανεμιστήρακι τα κοίταξα όλα το έβγαλα από το fun controller και το έβαλα στην μητρική αλλά τίποτα

Δημοσ.

Τότε όποιο πάρει απ'τα δυο που είπα θα του κάνει, και θα του μείνει και για όποια αναβάθμιση (σε λογικά πλαίσια) στο μέλλον.

Πάτε πίσω τον ανεμιστήρα, μην αναφέρεται τίποτα για fan controller, μη σας κάνουν καμιά τρέλα και αποδώσουν ευθύνες σε εκείνο, στη μητρική πείτε ότι ήταν.

Δημοσ.

Έγινε σε ευχαριστώ θερμά διλε

Από τι αποτελείται το σύστημα; Σ'αυτά τα λεφτά καλές επιλογές CX430, Thermaltake munich 430W

Ποια από τα δύο τροφοδοτικά είναι το καλύτερο ?και από που να το πάρω?

Το ανεμιστηράκι έτυχε και χάλασε μάλλον, συμβαίνουν αυτά, δε μπορούν να αποδοθούν αλλού ευθύνες εφόσον μόνο αυτό παρουσίασε πρόβλημα. Επέστρεψε το για αντικατάσταση.

Ποιο από τα δύο να πάρω και από που?και.εάν υπάρχει φοιτητική έκπτωση ακόμα καλύτερα ευχαριστώ γιαυτό χρόνο σας

Δημοσ.

Εγώ από τα δυο θα έπαιρνα το thermaltake.
http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?from=catspan&keyphrase=thermaltake

Μπορείς να πας και στο 530άρι για να σου μείνει αν σκοπεύεις για αναβαθμίσεις στο μέλλον, μιας και είναι μόλις 3 ευρώ ακριβότερο.

Φοιτητικές εκπτώσεις δε ξέρω αν υπάρχουν, μαγαζί διάλεξε από το Link όποιο σε βολεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...