argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2348009/Asus-Radeon-HD7850-2GB-DirectCU-II-V2.htmlαυτην εχω,τι πρεπει να κανω? Πιο απο τα δυο συνδέω;το τροφοδοτικά μου την συκωνει την κάρτα;Sent from my iPhone using InsomniaSent from my iPhone using Insomnia
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι την σηκωνει(45Α V12) Τωρα οποιο απ τα δυο και να βαλεις το ιδιο ειναι. Η καρτα σου βασικα θελει δυο 6πινα ή ενα? (Αυτα τα βαζεις στην δεξια πλευρα της καρτας που εχει κατι θυρες)
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 οκ την εβαλα αλλα με δυσκολια ανοιξε το pc (εβγαλε κατι περιεργα νομιζω integrated)μετα εκανε επανεκκινησει μετα κατι αλλα χαζα,θα περασω τους drivers και σας λεω τι γινετε!!!η καρτα ξεχασα να ρωτησω ειναι καλη?
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 κατσε κατσε. τι χαζα κανει? η καρτα ειναι τουμπανο
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αα να σας πω,αν δουλεψει τελικα σωστα,πρεπει να απεγκανταστησω την προηγουμενη καρτα(drivers και μετα να βαλω αυτην!!
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ναι αλλα τι χαζα κανει? δεν το εκανες? κανε clean install με driver sweeper δλδ τα χαζα τα κανει μεσα στα windows?
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 τι ειναι το clean install με driver sweeper:) τωρα μολις εκλεισε παλι εβγαλε μια μπλε οθονη μετρουσε κατι και ανοιξε παλι αυτο βεβαια μου το εκανε και με την αλλη καρτα το κατεβασα αυτο που ειπες(driver sweeper)μετα τι κανω?τι παταω?πρπεπει να βαλω την αλλη καρτα που ειχα και να κανω uninstall?
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Site: Για τσεκαρε Η μπλε οθονη μπορει να ειναι οτιδηποτε, αλλα συνηθως ειναι ραμ. Επισης πολυ λογικο να ειναι γιατι εχεις μεσα τα παλια drivers. edit: Κανε απεγκατασταση τα παλια drivers απο τον πινακα ελεγχου. Μετα μπες στα windows με safe mode και ανοιξε το driver sweeper. Απο εκει πετα εξω τα υπολειμματα απο τα παλια drivers. Μπες στα windows κανονικα και περνα τα drivers της new καρτας σου Αν δεν γινει δουλεια, τρεξε memtest86
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ναι το διαβασα,εκανα απεγκατασταση απο τον πινακα,τωρα πως μπαινω safe mode?και μετα τι παταω στο προγραμμα για να κανω ολοκληρομενη εκαθαριση? Αυτά μου βγάζει Όταν κλείνει μόνος του!!!!Sent from my iPhone using Insomnia
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Bios update εκανες? Η καρτα ειναι New ή used? Για να μπεις σε safe mode: Σπαμαρε το F8 πριν αρχισει να φορτωνει τα windows. Θα σου βγαλει ενα μενου. Πατα safe mode/ασφαλης λειτουργια edit: Η λογικη λεει πως ειναι θεμα driver. Τωρα για τα artifacts στο post screen δεν ξερω τι να πω. ή εχεις damaged bios, ή, η καρτα σου σου λεει bye bye σιγα σιγα
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 οχι δεν τα πειραζω αυτα δεν ξερω να πειραζω τα bios της μητρικης!!
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 φιλε σε παρακαλω να απαντας σε ολες τις ερωτησεις. οχι μονο στην πρωτη Η καρτα σου ειναι καινουργια ή used? Η μητρικη?
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 used η καρτα η μητρικη καινουγια!!! παλι μου το εκανε εκλεισε μονος του και μετα ανοιξε με την μπλε οθονη!!!δεν ξερω τι φταιει,μαλλον θα την δωσω πισω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα