argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καλημέρα,να σας πω,μου δώσανε μια κάρτα γραφικών asus δεν θυμάμαι πια ακριβώς θα πάω σπίτι και θα σας πω,το θέμα μου είναι ότι η κάρτα έχει Αλλά εμένα η οθόνη έχει μόνο vgi,μου είπαν να πάω να πάρω η ανταπτορα η καλώδιο vgi-dvi,αλλά διάβασα ότι δεν έχεις καλές αναλύσεις και δεν τις έχεις όλες,ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω εκτός απο το να αγοράσω καινούργια οθόνη γιατί δεν εχω euro!!! Sent from my iPhone using Insomnia
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Να μην πάρω καλώδιο δηλαδή; Sent from my iPhone using Insomnia
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αφου λες η οθονη σου εχει μονο vga. Τι να το κανεις το καλωδιο?
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Α δηλαδή αυτό δεν κάνει Sent from my iPhone using Insomnia
driftingcris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ειναι το ιδιο πραγμα. Μονο που ο ανταπτορας εχει 3-4ευρω..
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Α οκ αυτό ήθελα να ξέρω,και θα είναι οκ μετά η θα εχω πρόβλημα;τι λέω γιατί εχω ένα παλιό ανταπτορα και εχθές που τον έβαλα πήγα να πάτησε να άνοιξη το PC και μου έκανε διακοπές(δηλαδή άνοιξε στην αρχή καλά μετά έσβησε μόνος του και πήγε να άνοιξη μόνος του και ξανά έσβησε)μετά τον έκλεισα μόνος μ γατί φοβήθηκα μην μου κάψει τίποτα!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Ailuros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια: οι τίτλοι ενοτήτων πρέπει να είναι περιγραφικοί και σαφής. Χαίρω πολύ ότι πρόκειται για κάρτα γραφικών. Η ερώτηση και το θέμα προφανώς έχει να κάνει με καλώδιο ή αντάπτορα. Πολύ δύσκολο να βρει κανείς ένα σχετικό τίτλο.... 1
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι έχεις δίκιο!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλά έκανες!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Ξέρεις να μου πεις γιατί το έκανε αυτό το PC όταν τον άνοιξα, άνοιξε μέχρι ένα σημείο και μετά έκλεισε μόνος του και πήγε να ανοίξει πάλι μόνος του και μου το έκανε 2 φορές αυτό προσπαθούσε να ανοίξει και έκλεινε,έβγαλα την κάρτα που πήρα έβαλα αυτήν που είχα μου το έκανε πάλι αυτό,τον άφησα να δώ τι θα κάνει,και μετά μου άνοιξε κανονικά,τι μπορεί να έγινε;γιατί μου το έκανε αυτο; Sent from my iPhone using Insomnia
Ailuros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι. Από την στιγμή που δεν ξέρω την σύνθεση του υπολογιστή σου δεν μπορώ να κάνω και εύκολα υποθέσεις. Αν είναι πάντως κάτι που θα εξακολουθήσει να στο κάνει με την "νέα" κάρτα γραφικών ενδεχομένως να είναι πιο ενεργοβόρα από ότι αντέχει το τροφοδοτικό (ρεύματος) του υπολογιστή σου σαν ένας από αρκετούς πιθανούς λόγους.
argyrist25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Επεξεργαστής:Intel core I5-4590 3.30Ghz Μητρική :Asus H97-plus Τροφοδοτικά:Super Flower golden 550w Ram: 1333 10gb Αυτά φοράω στο PC Sent from my iPhone using Insomnia
Sakiz105 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Την ειχες συνδεσει σωστα? (τροφοδοσια κτλ) Ισως χρειαζεται να μπεις στο bios και να απενεργοποιησεις την integrated
herkul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το ιδιο πραγμα ειναι παρε ανταπτορα που ειναι και πιο φτηνος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα