Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ενα dell xps m1530 εδω και πολλα χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Τον τελευταιο καιρο αρχισε να σβηνει οταν ζεσταινοταν  και τελικα δεν ανοιγε καθολου.

Το ανοιξα και καθαρισα το ανεμιστηρακι στην καρτα γραφικων και παλι δεν ανοιγε.

Τελικα δοκιμασα το κολπο με το πιστολακι και αφου ζεστανα την καρτα γραφικων αρχισε και δουλευει αλλα δεν κραταει πολυ ωρα.

Απ οτι καταλαβα το προβλημα ειναι με την καρτα γραφικων.

Τωρα σκεφτηκα να αλλαξω μητρικη και βρηκα απο κινα με 80 $(οχι καινουργια).

Απο τη στιγμη που η καρτα ειναι ενσωματομενη λογικα στην νεα μητρικη θα υπαρχει και η καρτα γραφικων.

Ασχολουμε αρκετα χρονια με pc  αλλα δεν ειμαι ειδικος και δεν με πειραζει να πειραματιστω με το laptop.

Θα ηθελα τι γνωμη σας για το αν αξιζει να αγορασω μητρικη η  καποια αλλη προταση.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σχεδόν όλες αυτές οι μητρικές είναι "επισκευασμένες". Δηλαδή σε λίγο καιρό είναι πιθανό να σου ξαναπάθει το ίδιο. Με περίπου αυτά τα χρήματα μπορείς ή να αγοράσεις την μεταχειρισμένη μητρική ή να επισκευάσεις την δικιά σου σε κάποιο κατάστημα που ασχολείται με λίγους μήνες εγγύηση

Δημοσ.

Αυτο καταλαβα κι εγω.

Μηπως γνωριζεις να μου προτεινεις καποιο καταστημα οικονομικο?

Επισης σκεφτομαι να κανω αλλη μια προσπαθεια ,με φλογηστρο αυτη τη φορα.

Δημοσ.

Πλακα δεν ειπαμε οτι κανεις.Απλα βλεπουμε εναν ακομα λιμενεργατη ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης να επισκευαζει ενα λαπτοπ.

Τεχνικος δεν ειναι.

Δημοσ.

Οι λύσεις με φούρνους κλπ είναι (πολύ) προσωρίνες. Γενικά οποιαδήποτε τέτοια επισκευή έχει ημερομηνία λήξης, κοντινότερη ή πιο μακρινή.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις γνωμες σας. :-D

Υστερα απο μερικα τηλεφωνα η καλυτερη τιμη που μου ειπαν ειναι 80 ευρω για επισκευη.

Θα το σκεφτω αν αξιζει και βλεπουμε.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις γνωμες σας. :-D

Υστερα απο μερικα τηλεφωνα η καλυτερη τιμη που μου ειπαν ειναι 80 ευρω για επισκευη.

Θα το σκεφτω αν αξιζει και βλεπουμε.

Μόνο σε περίπτωση που δίνουν εγγύηση, αλλιώς μπορεί στη βδομάδα πάνω να το ξαναπάθει. (max 6 μήνες θα σου δώσουν όμως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...