Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τύχη είδα ότι το  connectify έχει 70% έκτπωση για 24 ώρες.

Π.χ. το full extra πακέτο βγαίνει στα 19,60€.

Πρόκειται για πρόγραμμα δημιουργίας hotspot και load balancing ασύρματων συνδέσεων.

• Like 2
Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει εχει καπου γινει συζητηση να δω αν με εξυπηρετει???

Δημοσ.

Το είχα ανακαλύψει όταν είχα πάει εράσμους στο εξωτερικό και το πανεπιστήμιο είχε μόνο ethernet. Όλοι οι ερασμίτες κατέληξαν να το χρησιμοποιούν. Σίγουρα κάνει την δουλειά του αλλά από τότε μέχρι τώρα ίσως να έχει βγει κάτι δωρεάν? ή ίσως να το κάνουν από μόνα τους τα windows 8(όπως με τα iso αρχεία που δεν χρειάζεται daemon tools)?

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα ανακαλύψει όταν είχα πάει εράσμους στο εξωτερικό και το πανεπιστήμιο είχε μόνο ethernet. Όλοι οι ερασμίτες κατέληξαν να το χρησιμοποιούν. Σίγουρα κάνει την δουλειά του αλλά από τότε μέχρι τώρα ίσως να έχει βγει κάτι δωρεάν? ή ίσως να το κάνουν από μόνα τους τα windows 8(όπως με τα iso αρχεία που δεν χρειάζεται daemon tools)?

και εγώ έτσι το ανακάλυψα αλλά πριν καταλήξω στην χρήση του, ανακάλυψα ότι γίνεται και με απλές εντολές σε cmd σε Windows 8 τουλάχιστον. έτσι δημιούργησα ένα bat αρχείο και έγινε η δουλειά μου.

αν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν το βρει, ας μου το πει μήπως και το βρω πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστω ειναι κυριως για windows ετσι;

Μιας και στο mac γινεται και απ τις ρυθμισεις.

Ρωταω μηπως εχει καποια διαφορετιξη λειτουργια η επιπλεον λειτουργια

Δημοσ.

Για οποιον θελει να το κανει τζαμπα το ψαχνει στο google. Δεν ειναι και το πιο δυσκολο πραγμα του κοσμου η δημιουργια hot-spot...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει Sharing στο Ethernet Adapter στα Windows από τα Vista... Γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά;;

αυτό ακριβώς

ένα bridge κάνεις και δημιουργείς νέα σύνδεση για το ασύρματο

το έχω κάνει στα 7 πολλές φορές

Δημοσ.
Με το Dispatch, αν έχω ένα πισί με 4 κάρτες ethernet, συνδεδεμένες σε 4 router με σύνδεση στο internet, μπορώ μετά με μια ασύρματη κάρτα να κάνω ένα wifi hotspot με το άθροισμα των ταχυτήτων των 4 συνδέσεων; Κάνει δηλαδη Link aggregation και σε συνδέσεις στο internet;

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...