aposporis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Κατά τύχη είδα ότι το connectify έχει 70% έκτπωση για 24 ώρες. Π.χ. το full extra πακέτο βγαίνει στα 19,60€. Πρόκειται για πρόγραμμα δημιουργίας hotspot και load balancing ασύρματων συνδέσεων. 2
Stefanos83b Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Πωπω τώρα με βάζεις σε σκέψεις . Ευχαριστούμε για την ενημέρωση .
kostasbm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 επειδη με ενδιαφερει εχει καπου γινει συζητηση να δω αν με εξυπηρετει???
silmarien Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το είχα ανακαλύψει όταν είχα πάει εράσμους στο εξωτερικό και το πανεπιστήμιο είχε μόνο ethernet. Όλοι οι ερασμίτες κατέληξαν να το χρησιμοποιούν. Σίγουρα κάνει την δουλειά του αλλά από τότε μέχρι τώρα ίσως να έχει βγει κάτι δωρεάν? ή ίσως να το κάνουν από μόνα τους τα windows 8(όπως με τα iso αρχεία που δεν χρειάζεται daemon tools)? 1
katsikoula Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το είχα ανακαλύψει όταν είχα πάει εράσμους στο εξωτερικό και το πανεπιστήμιο είχε μόνο ethernet. Όλοι οι ερασμίτες κατέληξαν να το χρησιμοποιούν. Σίγουρα κάνει την δουλειά του αλλά από τότε μέχρι τώρα ίσως να έχει βγει κάτι δωρεάν? ή ίσως να το κάνουν από μόνα τους τα windows 8(όπως με τα iso αρχεία που δεν χρειάζεται daemon tools)? και εγώ έτσι το ανακάλυψα αλλά πριν καταλήξω στην χρήση του, ανακάλυψα ότι γίνεται και με απλές εντολές σε cmd σε Windows 8 τουλάχιστον. έτσι δημιούργησα ένα bat αρχείο και έγινε η δουλειά μου. αν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν το βρει, ας μου το πει μήπως και το βρω πάλι. 1
kostakiss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Να φανταστω ειναι κυριως για windows ετσι; Μιας και στο mac γινεται και απ τις ρυθμισεις. Ρωταω μηπως εχει καποια διαφορετιξη λειτουργια η επιπλεον λειτουργια
giorginho Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για οποιον θελει να το κανει τζαμπα το ψαχνει στο google. Δεν ειναι και το πιο δυσκολο πραγμα του κοσμου η δημιουργια hot-spot... 1
Greek13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται καν πρόγραμμα για τη δημιουργία HotSpot στα windows 8. 1
karaLRS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 βασικά το dispatch είναι που αξίζει για load balancing!!
lefphilip Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Έχει Sharing στο Ethernet Adapter στα Windows από τα Vista... Γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά;;
teodor_ch Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Έχει Sharing στο Ethernet Adapter στα Windows από τα Vista... Γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά;; αυτό ακριβώς ένα bridge κάνεις και δημιουργείς νέα σύνδεση για το ασύρματο το έχω κάνει στα 7 πολλές φορές
djuan1988 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το load balancing γίνεται με κάποιο δωρεάν τρόπο; Νομίζω αυτό αξίζει περισσότερο.
karaLRS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 γίνεται και με την Free έκδοση του connectify dispatch..
Errik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Με το Dispatch, αν έχω ένα πισί με 4 κάρτες ethernet, συνδεδεμένες σε 4 router με σύνδεση στο internet, μπορώ μετά με μια ασύρματη κάρτα να κάνω ένα wifi hotspot με το άθροισμα των ταχυτήτων των 4 συνδέσεων; Κάνει δηλαδη Link aggregation και σε συνδέσεις στο internet; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα