Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα του insomnia.gr!

Αρχικά να αναφέρω πως δεν είμαι σίγουρος πως είναι η σωστή ενότητα για το θέμα, εάν δεν είναι, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

Είμαι χαρούμενος κάτοχος ενός Sony Vaio Pro 13 ultrabook, και για την μεταφορά του μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα παλιές / διαφημιστικές τσάντες που τύχαινε να υπάρχουν στο σπίτι.

Αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε μια αγορά τσάντας η οποία να "ταιριάζει" με τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και της μεταφοράς στην οποία υπόκειται αυτό (η οποία μεταφορά είναι είτε περπάτημα για 20 λεπτά είτε 10 λεπτά διαδρομή με το αυτοκίνητο  :P ). Μου αρέσει να έχω στην ίδια θήκη το πορτοφόλι μου συνήθως και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, άντε και ένα σετ κατσαβιδάκια γιατί είμαι "πειραχτήρι".

Έχοντας αυτά υπόψιν, και το γεγονός πως θα ήθελα να χωράει κάπου και το a/c adapter, εντόπισα 2 τσάντες που μου άρεσαν (Link.png Site: επιλογή 1 ,Link.png Site: επιλογή 2 αλλά απευθύνομαι και σε εσάς για γνώμες / προτάσεις . 

Η εμφάνιση παίζει ρόλο, αν και όχι καθοριστικό , και η τιμή να μην ξεπερνά τα]  70 ευρώ .

Θα προτιμούσα κάθετο σχεδιασμό όπως κυρίως η sony που παραθέτω παραπάνω.

Να σημειώσω πως δεν έχω περιορισμούς στο αν θα είναι αγορά από ίντερνετ κ.τ.λ 

Συγνώμη αν κούρασα,

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...