Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι,εχω προβλημα.Εχω μια AMD R9 280X και σε 2 game εχει ενα περιεργο προβλημα.

Οταν ειμαι σε game μου εμφανιζει σαν αχνα κατι γραμμες(οι γραμμες δεν εχουν αλλο χρωμα ουτε μαυρες αλλα ειναι σαν κατι γραμμες που σε αυτο το σημειο ειναι πιο φωτεινο απο οτι στο αλλο μερος). Επισης ειναι σαν οι gamma να ειναι σε πιο μεγαλο επιπεδο απο οτι στο desktop. Εχω τα τελευταια driver και αν χαμηλωσω τα gamma απο την οθονη παλι υπαρχουν αυτες οι αχνες γραμμες.

Δεν το κανει αυτο σε ολα τα games η στο desktop η στα βιντεο.

Τα παιχνιδια που μου το κανει αυτο ειναι το Lineage και το Smite. Στο Lineage αλλαζει και ολα τα gamma του desktop και φαιvεται πιο φωτεινο χωρις να μπορω να το φτιαξω αν τρεχει το παιχνιδι.Οταν το κλεισω γυρναει στα κανονικα επιπεδα. Στο Smite γινεται αυτο μονο στο log-in screen οταν μπω σε game οχι στο menu.

Σας παρακαλω επειδη βασανιζομαι πανω απο 60-70 ωρες σε ερευνα σε φορουμ και δεν εχω βρει ακρη αν καποιος ξερει κατι ας μου το πει. Αν καταφερει καποιος να μου λυσει το προβλημα του δινω και μια 10αρα paysafe για τον κοπο του....Χαλαλι του....

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φιλικα Μανωλης.

Δημοσ.

Δοκιμασες να τρεξεις furmark?

Τα games σιγουρα δεν ειναι ετσι?

Αν μπορεις ανεβασε και κανενα screenshot

και μην λες μλκιες για paysafe και τετοια. για να βοηθαμε ειμαστε εδω. ή τουλαχιστον να κανουμε οτι μπορουμε :P

edit: τωρα ειδα που λες οτι αλαζει η φωτεινοτητα και στο desktop

δοκιμασε να τα αλαξεις αυτα απο nvidia control panel

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ..Προσπαθησα να βγαλω screenshot αλλα δειχνη μια μαυριλα μονo.Οχι καμια σχεση..Μπορω να βγαλω με αλλο τροπο?Εχω κοιταξει τα setting του ati catalysm και δεν φταιει αυτο νομιζω.

Εχω οθονη BenQ GW2760..

Δημοσ.

Δοκιμασε επισης να δεις κανενα ετοιμο preset για την οθονη σου. Εχω και εγω BenQ monitor και τα αρχικα της presets ηταν απαραδεκτα. Μπηκα σε ενα σαιτ οπου και εδιναν καποια δικα τους, τα εβαλα και εγω και ησυχασα. Αν ειναι θεμα gpu, δοκιμασε clean install τους drivers. Αν οχι αυτο, δοκιμασε το σε αλλο ευκαιρο συστημα, αν εχεις πχ αλλον hdd με Windows εγλατεστημενα.

Δημοσ.

Ότι είπε ο Alex.

Τσέκατε ρυθμίσεις μόνιτορ και κάνε πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών.

Τώρα κυκλοφορούν οι  14.9

Δημοσ.

Παιδια να εισαστε καλα  και σας ευχαριστω γαι το ενδιαφερων σας...Σας ειναι ευκολο να μου δωσετε ενα link για της καλες ρυθμισεις του μονιτορ? Εχω τα 14.9 driver..ξερεται κανενα τροπο για να βγαλω ενα screenshot μεσα απο το game για να καταλαβεται ακριβως τι παιζει?

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης, δοκίμασε τα εξής (αφού κάνεις καθαρή εγκατάσταση των τελευταίων drivers και δοκιμάσεις άλλα presets για την οθόνη σου όπως προτάθηκε παραπάνω):

Στα Windows:

1. Στην εφαρμογή Color Management (σε Windows 7 το βρίσκεις γράφοντας "Color Management" στο πεδίο αναζήτησης του menu έναρξης ), στο Advanced tab ξε-τσέκαρε το "Use Windows Color display calibration" αν είναι τσεκαρισμένο.

Από το AMD Catalyst Center:

2. κλικ στο Preferences κουμπί πάνω και μετά στο "Restore Factory Defaults".

3. Στο Desktop Management section, να έχεις πατήσει το κουμπί "Reactivate AMD color controls" (αν δεν είναι απενεργοποιημένο) και έπειτα πατάς και "Apply"

4. Δοκίμασε επίσης αν υπάρχει κάποια διαφορά /βελτίωση στο πρόβλημα (αν εξακολουθεί) αν στο My Displays -> Display Color έχεις επιλεγμένο ή αποεπιλεγμένο το Use Extended Display Identification Data (πατώντας apply μετά από κάθε αλλαγή).

Δημοσ.

Παιδια να εισαστε καλα  και σας ευχαριστω γαι το ενδιαφερων σας...Σας ειναι ευκολο να μου δωσετε ενα link για της καλες ρυθμισεις του μονιτορ? Εχω τα 14.9 driver..ξερεται κανενα τροπο για να βγαλω ενα screenshot μεσα απο το game για να καταλαβεται ακριβως τι παιζει?

Για να βγάλεις το πιο εύκολο screenshot, τρέξε το game σε windowed mode, και πάτα το κουμπί PrScr (δίπλα στο F12 συνήθως, Print screen). Άνοιξε το paint και πάτα Ctrl + V (paste) και μπουυυμπ  :-D  :P  screenshot ready for saving

Εάν τα έχεις δοκιμάσει όλα και υπάρχει ακόμα θέμα, δοκίμασε την κάρτα σε κάποιο άλλο pc αν μπορείς στα ίδια games και αν κάνει το ίδιο, αντικατάσταση...εάν όχι, όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω, checkare drivers γιατί πιθανόν να έχουν conflict με τα windows.

Δημοσ.

Παιδια και παλι ευχαριστω..Θα τα κανω σημερα που θα σχολασω απο τι δουλεια..Θα ανεβασω και ενα print screen τωρα που με κατατοπισαται πως γινεται γιατι μια εικονα = 1000 λεξεις  :-D .ξεχασα να σας πω οτι εχω windows 7 64 bit Proffesional. Και παλι σας ειμαι υποχρεως..

Δημοσ.

Για το Lineage2 θα σου πω ότι αυτό με το χρώμα το κάνει σε όλους! Πρέπει να είναι κάτι με το παιχνίδι που είναι παμπάλαιο. 

Καμιά φορά όταν κλείνεις το L2 παραμένει η αλλοιώσει των χρωμάτων στο desktop και για να το επαναφέρεις πρέπει να ανοίγεις το AMD Catalyst Control Center και να κάνεις reset τα χρώματα. Σπαστικό μεν αλλά η μόνη λύση! (αυτό που είπε ο Praetorian)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μαλλον βρεθηκε η πηγη του κακου..εκανα ενα print screen σε windowed mode και ολα φαινονται μια χαρα...Εχω την οθονη με το στοκ vga βισμα και εχω adaptora σε dvi για την καρτα γραφικων. θα παρω ενα dvi-d σε hdmi και πιστευω οτι μαλλον θα λυθει το προβλημα. τι λετε? Σαν κυματακια πιο συγκεκριμενα κανει η οθονη σε ορισμενα παιχνιδια πιο καλι περιγραφη...

Επεξ/σία από proimos
Δημοσ.

Ελεος...Απλος ηθελε να παρω ενα καλωδιο dvi-d se hdmi...

Ευχαριστω παντος παιδια για την βοηθεια σας και τον κοπο σας... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...