Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόνννν.... 

Συνοπτικά το pc μου τώρα:

-Intel Core2 Quad Q9300 2.50ghz

-2GB RAM DDR2

-ATI radeon 4850 

-ASUS P5E

-Thermatake 550w (δν ξέρω αν πρέπει να το αλλάξω)

...Δεν την παλεύει άλλο... 

Οπότε θέλω να κάνω μια αναβάθμιση που θα μπορεί να σηκώσει άνετα εφαρμογές όπως 

καθημερινή χρήση Photoshop CS6 + Bridge + Chrome + Illustrator + Win8 64bit (Εννοείτε) και γενικά χρειάζομαι να ανοίγω πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Τώρα απλά ζορίζετε πολύ και με δυσκολεύει στη δουλειά μου... 

Φυσικά τον θέλω και για gaming... Δεν με ενδιαφέρει να  τα έχω όλα στα τέρματα απλά να την παλεύει.. ;)

Δεν νομίζω να χρειαστώ κάτι άλλο απο αυτά τα 4 κομμάτια. Τι μου προτείνετε?

Κατα προτίμηση ATI για κάρτα και Intel CPU.  

Δημοσ.

εαν θες να δεις ουσιαστικη διαφορα μετα απο την αναβαθμηση, χρειαζεσαι οπως και δηποτε εναν καλο ssd. και υστερα ερχονται μεγαλυτερη μνημη ραμ και καρτα γραφικων. ο q9300 μια χαρα ειναι μην τον αλλαζεις!

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα ssd, μια ψύκτρα για να κλοκάρεις τον Q9300, μεταχειρισμένες μνήμες να φτάσεις στα 6-8GB και ίσως κουτί&τροφοδοτικό. Οπότε για πες μοντέλο για το καθένα..

• Like 1
Δημοσ.

Thx για την πρόταση 8elwasdl.

εαν θες να δεις ουσιαστικη διαφορα μετα απο την αναβαθμηση, χρειαζεσαι οπως και δηποτε εναν καλο ssd. και υστερα ερχονται μεγαλυτερη μνημη ραμ και καρτα γραφικων. ο q9300 μια χαρα ειναι μην τον αλλαζεις!

χμμμ... H μητρική έχει LGA 775 chipset. Αν δεν τον αλλάξω θα πρέπει να κρατήσω και την μητρική. Η να πάρω μια που να υποστηρίζει DDR3 πάλι με LGA 775? Επίσης η MOBO που έχω τώρα δεν έχει SATA 2. Υπάρχουν καλοί SSD για esata? (η όπως αλλιώς λέγετε. ). Και αν θέλω μια καινούρια κάρτα γραφικών δεν υποστηρίζει PCI 3.. 

Σίγουρα ssd, μια ψύκτρα για να κλοκάρεις τον Q9300, μεταχειρισμένες μνήμες να φτάσεις στα 6-8GB και ίσως κουτί&τροφοδοτικό. Οπότε για πες μοντέλο για το καθένα..

Power: Thermatake 550w

Κουτί: NZXT apollo.

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο ακριβώς για το τροφοδοτικό; Εδώ διάβασα ότι κάποιος χώρεσε την Hyper 212 Evo(159mm) στο συγκεκριμένο κουτί αλλά ακουμπούσε λίγο στον πλαινό ανεμιστήρα. Οπότε αν βγει ο ανεμιστήρας θα χωράει άνετα πιστεύω. Τουτέστιν χωράνε αρκετά αξιόλογες ψύκτρες στο κουτί σου

http://www.tomshardware.co.uk/forum/327697-28-nzxt-apollo-cooler-clearance

Δημοσ.

Δε βλέπω λόγο να σε απασχολεί ούτε στον ελάχιστο βαθμό το PCIe 3 για τη χρήση που κάνεις και με το hardware που κοιτάς να βάλεις.Τη μητρική σου την έγραψες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...