kamikazi18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας φιλοι μου!! Εχω μια απορια πανω στις RAM. Eχω αυτες στο PC μου http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33336&cat=4 και θελω να κανω μια αναβαθμιση βαζοντας αυτες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25704&cat=4&sub=244&pmanuf=50&sort=3&step=2 θα εχω προβλημα αν τις βαλω και τις 4 μαζι εφοσον ειναι στα ιδια MHz;Επειδη μου αρεσει να ψαχνομαι λιγο με τα PC αν δεν γινεται να τις συνδιασω μπορειτε να μου εξηγησετε τον λογο για να ξερω; Και η δευτερη απορια ειναι: Θελω να παρω UPS δεν εχω ιδεα πιο ειναι το ιδανικοτερο για το PC μου θελω να μου προτεινεται καποια σε λιγο οικονομικες λυσεις.Το τροφοδοτικο που εχω ειναι Coolmaster 600Watt.
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 μια χαρα συμβατές μου φαίνονται, η μητρηκη σου αρκει να τις θελει μοναχα. πες μας μοντελο μητρικής να είμαστε σίγουροι εμενα μου εβαζε λαθος clocks στις καινουριες ραμ (δυο χρονια πιο νεες απο την μητρηκη) και χρειαστηκα bios update με ups δεν ασχολήθηκα ποτέ
pitsuvag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εφοσον ειναι τις ιδιας μαρκας και στα ιδια χρζ δεν νομιζω να εχεις προβλημα.οι ραμ χρονιζονται σε καποιες συχνοτητες μπορεις να το τσεκαρεις και μονος σου αν και νομιζω πως θα ειναι οκ να τις βαλεις.Απο ups δεν εχω ιδεα! Οι 2 ειναι 4αρες και οι αλλες 2αρες.Θα παιξει το μηχανημα αλλα θα πρεπει να τις χρονισεις χειροκινητα απο το bios κατα πασα πιθανοτητα.
kamikazi18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Σιγουρα τις σηκωνει η μητρικη μου, αυτην εχωhttp://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33903&cat=3 Εφοσον ειναι τις ιδιας μαρκας και στα ιδια χρζ δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Sorry αλλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν αγορασω κατι και να μην εχω αμφιβολιες γιατι και γω νομιζω οτι τις παιρνει αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος γι' αυτο ρωταω. Οι 2 ειναι 4αρες και οι αλλες 2αρες.Θα παιξει το μηχανημα αλλα θα πρεπει να τις χρονισεις χειροκινητα απο το bios κατα πασα πιθανοτητα. και επισης αυτο απο το bios δεν ξερω πως να το κανω ξερεις να με βοηθησεις;;
pitsuvag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λογικα αδερφε θα στις διαβασει απο τ πρωτο λεπτο αλλα αν δεν το κανει στο youtube σιγουρα θ εχει βιντεακι απο τ μοντελο της μητρικης σ για να σε βοηθησει να τις clockareis.Επισης πρεπει ν googlareis σε ποια συχνοτητα δουλευουν οι ραμ σου.Και θα μπορουμε να σ βοηθησουμε.(αν δεν εχεις παρει αυτες τις ραμ μην τισ παρεις για μενα..κανε λιγο υπομονη και παρε σαν αυτες που εχεις!
kamikazi18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στην αρχη σκεφτομουν να παρω ιδιες σαν αυτες που εχω αλλα μετα το ξανα σκεφτηκα και λεω: "Αν στο μελλον θελησω να κανω αναβαθμιση τις RAM θα πρεπει να τις αλλαξω παλι ολες;" Οποτε δεν ειναι καλυτερα "σκεφτομαι" να βαλω 2χ4GB και αν γινεται βαζω και αυτες τις 2χ2GB που ειδη εχω και θα εχω 12GB αν παλι δεν γινεται φτανω στην αναβαθμιση που ηθελα και μου μενουν οι αλλες 2 slot κενες και αν θελησω στο μελλον παιρνω αλλες 2χ4GB και ειμαι καλλυμενος με 16GB αρκετα χρονακια. Καταλαβαινεις πως το σκεφτομαι;
pitsuvag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Νομιζω πως εχεις την τελεια λυση.Βαλε μονο τις 2χ4 και θα εχεις 8 γιγα.Εισαι καλυμενος απο αποψη παιχνιδιων.Το watchdogs θελει 8 γιγα ραμ και εχει υψηλες απαιτησεις συστηματος.(Γνωμη μου)Καλα σκεφτεσαι!Εγω θα εβαζα ολες τις ραμ και αν δεν συγχρονιζαν θα εβαλα μονο τις 2 χ 4 =8 που θες να παρεις!Αν δουλεψουν εισαι στα 12. Να σιγουρευτεις οτι θα βαλεις τις 4αρες στα αριστερα channel τις μητρικης σου και τις αλλες στα αριστερα. Δηλαδη μια 4 μια 2 μια 4 μια 2 ξεκινοντας απο αριστερα.Ελπιζω να βοηθησα. και τις αλλες στα δεξια*
pitsuvag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν γνωριζω ακριβως γιατι.Γνωριζω πως πρεπει..Αν παρατηρησεις τα χρωματα πανε εναλλαξ.Θα μπορουσες να το googlareis η αν ξερει καποιος να μας διαφωτισει.
kamikazi18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Βασικα λαθος ρωτησα και γω κατι τετοιο, αν και η αληθεια ειναι ουτε εγω γνωριζω το γιατι απλως το οτι πρεπει . Γι' αυτο το εσβησα το υπολοιπο thx και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα