Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη ενοτητα εδω για το θεμα οποτε μπορει να μεταφερθει στην καταλληλη.

Εχω ενα λαπτοπ Samsung με i7-3630QM επεξεργαστη και 16Gb ram και καρτα της Nvidia gtx675M.

Θελω να κανω μετατροπες κατι βιντεο απο mkv σε mp4 με το free make video converter ενσωματωνοντας παραλληλα srt αρχεια ωστε να μπορουν να παιζουν στο ipad μου. Υπαρχει καποιος τροπος να γινετε η μετατροπη των βιντεο με χρηση της GPU που εχω ακουσει οτι γινεται πολυ γρηγοροτερα απο τι με την CPU (Για Desktop pc το εχω ακουσει,δεν ξερω αν ισχυει και για τα λαπτοπ με gpu της Nvidia) με το εν λογω προγραμμα? (Διοτι θελω να ενσωματωνω και υποτιτλους μαζι με την μετατροπη)

Ή δεν γινεται οποτε θα πρεπει αναγκαστικα να περιμενω τον αναλογο χρονο για να γινουν οι μετατροπες?

Δημοσ.

Το freemake με το cuda απλά υποβοηθάει την μετατροπή,έχεις δηλαδή κέρδος αλλά όχι σημαντικό.

Κατέβασε το handbrake,την nightly έκδοση και όρισε στην καρτέλα βίντεο το quick sync (intel qsv) στο video codec,αν σε παιδέψει έχει πολλά guide στο δίκτυο,θα πάθεις πλάκα με την ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Το freemake με το cuda απλά υποβοηθάει την μετατροπή,έχεις δηλαδή κέρδος αλλά όχι σημαντικό.

Κατέβασε το handbrake,την nightly έκδοση και όρισε στην καρτέλα βίντεο το quick sync (intel qsv) στο video codec,αν σε παιδέψει έχει πολλά guide στο δίκτυο,θα πάθεις πλάκα με την ταχύτητα.

Αυτο ενσωματωνει και αρχεια srt παραλληλα στην ταινια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...