BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είναι skin του rainmeter, έχει άπειρα Το συγκεκριμένο http://customize.org/rainmeter/skins/87801 Πως τα βάζω στην επιφάνεια εργασίας αυτα? 5
liakjim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εεεε το ξέρεις ότι μπορείς να ψήσεις πάνω στον HDD σου έτσι? Στανταρ είναι 5+ χρονών ο δίσκος. Αυτό δεν είναι τίποτα. Καλοκαίρι , είναι συνήθως στους 66C. Ο thomasG4, έπεσε μέσα. Ο δίσκος είναι του φορητού της υπογραφής και όπως κ αυτός είναι αγορασμένος τον Σεπτ του 09 δλδ είναι 5 χρόνων. Από την 1η μέρα που τον πήρα , εκεί παίζει. Βέβαια μέχρι τώρα έχει δείξει χαρακτήρα -> Εγώ θα το έκανα αλλά θα ήθελα να είναι ανάποδα, δε με βολεύει έτσι. Με το ανάποδα εννοώ να είναι το start button κάτω αριστερά, ώρα κλπ πάνω δεξιά. Συνήθεια είναι. Το κέρδος ειναι ότι "κλέβεις" χώρο από τη μεγαλύτερη διάσταση της οθόνης δλδ το πλάτος.
selianx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Συνήθεια είναι. Το κέρδος ειναι ότι "κλέβεις" χώρο από τη μεγαλύτερη διάσταση της οθόνης δλδ το πλάτος. Ναι, πραγματικά φαίνεται ωραιότερα, "μεγαλύτερα". Αλλά αφού δε με βολεύει καθόλου η θέση του start button όπως είπα, θεωρώ καλύτερα να "συνηθίσω" με auto-hide, να έχω όλες τις διαστάσεις δικές μου 1
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Bλεπω τα δικα σας που ειναι ολα σε ταξη, με ωραια wallpaper ξερωγω και αισθανομαι περιεργα για το δικο μου το χυμαδι 1
veteranos123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Η επιφάνεια εργασίας μου στο pc1 της υπογραφής μου.
dimitrisOP Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Bλεπω τα δικα σας που ειναι ολα σε ταξη, με ωραια wallpaper ξερωγω και αισθανομαι περιεργα για το δικο μου το χυμαδι μια χαρα ειναι 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Bλεπω τα δικα σας που ειναι ολα σε ταξη, με ωραια wallpaper ξερωγω και αισθανομαι περιεργα για το δικο μου το χυμαδι Για wallpapers κοίτα εδώ 2
manic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μετα απο καποιες αλλαγες (credits to George b ) Να και το δικο μου. 4
evoracing Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Να μαι και εγώ Οι μπάρες που βλέπετε είναι equalizer bar και ότι ήχο παίζει το pc κουνιούνται και αυτά ανάλογα... Όμορφο αλλά τρώει αρκετό cpu (22% με αυτά on) Ήταν έτοιμο το skin, έκανα βέβαια κάποιες αλλαγές και πρόσθεσα και τις μπάρες usage και τα σχετικά... Κούραση το rainmeter
evoracing Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 τζαμπα θερμοκρασιες Έτσι κ αλλιώς δεν έχω καλή ψήκτρα... Άμα βγάλω το ένα από τα 2 equalizer βέβαια πέφτει στα 7%, 2% μόνο του...
dimitrisOP Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 γενικα το εφτιαξες πολυ ωραια την στοκ εχεις? http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 και δεν θα εχεις θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα