Προς το περιεχόμενο

Insomniac's Desktop Screenshots Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεε το ξέρεις ότι μπορείς να ψήσεις πάνω στον HDD σου έτσι?

Στανταρ είναι 5+ χρονών ο δίσκος.

Αυτό δεν είναι τίποτα. Καλοκαίρι , είναι συνήθως στους 66C.

Ο thomasG4, έπεσε μέσα. Ο δίσκος είναι του φορητού της υπογραφής και όπως κ αυτός είναι αγορασμένος τον Σεπτ του 09 δλδ είναι 5 χρόνων.

Από την 1η μέρα που τον πήρα , εκεί παίζει.

Βέβαια μέχρι τώρα έχει δείξει χαρακτήρα -> post-104835-0-91114700-1413054816_thumb.jpg

Εγώ θα το έκανα αλλά θα ήθελα να είναι ανάποδα, δε με βολεύει έτσι.

Με το ανάποδα εννοώ να είναι το start button κάτω αριστερά, ώρα κλπ πάνω δεξιά.

Συνήθεια είναι. Το κέρδος ειναι ότι "κλέβεις" χώρο από τη μεγαλύτερη διάσταση της οθόνης δλδ το πλάτος.

Δημοσ.

Συνήθεια είναι. Το κέρδος ειναι ότι "κλέβεις" χώρο από τη μεγαλύτερη διάσταση της οθόνης δλδ το πλάτος.

Ναι, πραγματικά φαίνεται ωραιότερα, "μεγαλύτερα". Αλλά αφού δε με βολεύει καθόλου η θέση του start button όπως είπα, θεωρώ καλύτερα να "συνηθίσω" με auto-hide, να έχω όλες τις διαστάσεις δικές μου :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Bλεπω τα δικα σας που ειναι ολα σε ταξη, με ωραια wallpaper ξερωγω και αισθανομαι περιεργα για το δικο μου το χυμαδι :lol:

nlpkav.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Bλεπω τα δικα σας που ειναι ολα σε ταξη, με ωραια wallpaper ξερωγω και αισθανομαι περιεργα για το δικο μου το χυμαδι :lol:

nlpkav.jpg

μια χαρα ειναι

• Like 1
Δημοσ.

nlpkav.jpg

Για wallpapers κοίτα εδώ

• Like 2
Δημοσ.

Να μαι και εγώ :D 

kuTntkb.jpg

Οι μπάρες που βλέπετε είναι equalizer bar και ότι ήχο παίζει το pc κουνιούνται και αυτά ανάλογα... Όμορφο αλλά τρώει αρκετό cpu (22% με αυτά on)

Ήταν έτοιμο το skin, έκανα βέβαια κάποιες αλλαγές και πρόσθεσα και τις μπάρες usage και τα σχετικά... Κούραση το rainmeter :P

Δημοσ.

τζαμπα θερμοκρασιες

Έτσι κ αλλιώς δεν έχω καλή ψήκτρα... Άμα βγάλω το ένα από τα 2 equalizer βέβαια πέφτει στα 7%, 2% μόνο του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...