olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 *update.! Ερώτηση: [Windows 10] Κατέβασα το rainmeter, δε βρήκα διαφορετικό λινκ για 32/64-bit, δεν ξέρω αν ενοποιήθηκαν οι εκδόσεις. Για την μπάρα στο κάτω μέρος με τα shortcuts, πρέπει να βάλω άλλο πρόγραμμα (π.χ. objectdock) ή το rainmeter τα κάνει όλα και συμφέρει; Υπάρχει οδηγός για τα 2 αυτά προγράμματα; Ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα εδώ (insomnia forum) δε μου έβγαλε κάτι. Υπαρχει και το rocketdock..για ριξε μια ματια να δεις αν σε βολευει! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 πως έβαλες τα εικονίδια στη μέση? http://www.sevenforums.com/tutorials/20602-taskbar-center-icons.html 1
free@last Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Βαριέμαι να αλλάξω τα εικονίδια στη μπάρα.. 2
the_valliant Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) *update.! Υπαρχει και το rocketdock..για ριξε μια ματια να δεις αν σε βολευει! Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Κατέβασα rocketdock (δε λέει support για Windows 10 όμως... θα δούμε) και το Winstep Nexus. Απ' όσο έχω καταλάβει από το thread αυτό, το rainmeter είναι ο μεγαλύτερος πόνος στο configuration Θα ξεκινήσω με Nexus και βλέπουμε... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από the_valliant 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα