Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, είδα ότι οι τιμές της q είναι πολύ χαμηλές και λέω να κάνω αλλαγή από whatsup. Βέβαια όλοι οι φίλοι μου έχουν what's up οπότε το σκέφτομαι. Από την μια μου αρέσει να μην πληρώνω κάθε μήνα 15 ευρώ για κάρτα αλλά από την άλλη θέλω να μπορούν να με παίρνουν οι φίλοι μου τηλέφωνό και να μιλάμε ή να τους παίρνω εγώ. Άλλη εναλλακτική είναι να κουβαλάω δύο συσκευές όπου στο what's up δεν θα βάζω κάρτα θα το έχω μόνο για να με παίρνουν τηλέφωνο αλλά δεν είναι πρακτικό
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, όλοι μου οι γνωστοί έχουν WU , οπότε δεν αλλάζω
akuma3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εγώ χρησιμοποιώ τρις συσκευές οποτε έχω και τις 2 εταιρίες συν vodafone συμβόλαιο αλλα η απορία μου ρε παιδιά είναι η εξής εδώ αθηνα που μένω κάποιες φορες σε όσες περιοχές έχω μείνει παραδείγματος χάριν αιγάλεω η χολαργό η χαϊδάρι πάντοτε το σήμα τις whats up είναι να πετάω το κινητό στο τοίχο 2 γραμμές η μια από 5 που είναι το καλο οποτε απορώ ειδικά εδώ αθηνα πως έχει τόσος πόλις κόσμος whats up όταν υπάρχει πρόβλημα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 εγώ χρησιμοποιώ τρις συσκευές οποτε έχω και τις 2 εταιρίες συν vodafone συμβόλαιο αλλα η απορία μου ρε παιδιά είναι η εξής εδώ αθηνα που μένω κάποιες φορες σε όσες περιοχές έχω μείνει παραδείγματος χάριν αιγάλεω η χολαργό η χαϊδάρι πάντοτε το σήμα τις whats up είναι να πετάω το κινητό στο τοίχο 2 γραμμές η μια από 5 που είναι το καλο οποτε απορώ ειδικά εδώ αθηνα πως έχει τόσος πόλις κόσμος whats up όταν υπάρχει πρόβλημαΕγώ δεν έχω πρόβλημα με το σήμα τον περισσότερο καιρό, μόνο αν πάω στο χωριό μου δεν πιάνει το what's up οπότε και να μην πιάνει και η q εκεί δεν θα με πειράξει. Το θέμα είναι ότι πληρώνω 15 ευρώ για να βάλω 300'+300sms και 500mb που τα mb με βγάζουν οριακά και αυτά που μου μένουν στην κάρτα είναι λίγα και με πολύ λίγες κλήσεις που τις χρεώνει και για τρία λεπτά τη μία σε άλλα δίκτυα φτάνει το υπόλοιπο κάτω από 1 ευρώ και μετά δεν μπορώ να κάνω ούτε Αναπάντητη
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ένα dual SIM κινητό θα σε διευκόλυνε αρκετά νομίζω.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ένα dual SIM κινητό θα σε διευκόλυνε αρκετά νομίζω.Δεν σκοπεύω να πάρω τώρα καινούριο κινητό όμως... Θα δω τι θα κάνω με τις συσκευές, μπορεί να κουβαλάω 2 αλλά από αξιοπιστία εσείς που έχετε πώς είναι ; εννοώ δεν θα με κρεμάσει όταν χρειαστώ τηλέφωνο επειγόντως για παράδειγμα
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Έχω Q ως μοναδικό νούμερο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την κάλυψη και την ποιότητα σήματος παντού. Όπως λέει κι ο σοφός λαός «το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι». Προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, έχω συμβιβαστεί. Βέβαια, έχουν τύχει και περιπτώσεις/σημεία που έχω καλό σήμα εγώ και άτομα στον περίγυρό μου με άλλες εταιρείες δεν έχουν. Δεν υπάρχει εύκολη πληροφόρηση στο θέμα της κάλυψης. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, πιθανόν με τη βοήθεια συγγενών/φίλων/συναδέλφων/γνωστών να δεις τί σήμα έχει η Q στα σημεία που θα κινείσαι πιο συχνά (σπίτι, χώρος εργασίας κλπ) και μετά να αποφασίσεις. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Έχω Q ως μοναδικό νούμερο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την κάλυψη και την ποιότητα σήματος παντού. Όπως λέει κι ο σοφός λαός «το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι». Προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, έχω συμβιβαστεί. Βέβαια, έχουν τύχει και περιπτώσεις/σημεία που έχω καλό σήμα εγώ και άτομα στον περίγυρό μου με άλλες εταιρείες δεν έχουν. Δεν υπάρχει εύκολη πληροφόρηση στο θέμα της κάλυψης. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, πιθανόν με τη βοήθεια συγγενών/φίλων/συναδέλφων/γνωστών να δεις τί σήμα έχει η Q στα σημεία που θα κινείσαι πιο συχνά (σπίτι, χώρος εργασίας κλπ) και μετά να αποφασίσεις. Ευχαριστώ, μάλλον αυτό θα κάνω
adonios77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Με την Q δεν εχω κανένα πρόβλημα εδω και τουλάχιστον 1 χρόνο που το χρησιμοποιώ. Ούτε όσο έμενα Αθήνα, ούτε όταν ήμουν διακοπές, ούτε τώρα που μένω στον νομό Κορινθίας. Όσο για τις τιμές... μην το συζητάτε. Δείτε στη σελίδα της Q.1. Χρέωση ανά δευτερόλεπτο !!! μιλάς 10δευτερολεπτα, σε χρεώνει 10δευτερολεπτα. (και όχι ανά λεπτό ή 3λεπτο όπως άλλες...)2. 400ΜΒ με 2€ !!! Με 2€ αγοράζεις 250ΜΒ + 150ΜΒ "online bonus"3. 100min με 3€ !!! Με 3€ αγοράζεις 80min + 20min "online bonus" λεπτά προς όλους (προς όλες τις εταιρίες)4. 1000min προς Q + 500ΜΒ !!! (δώρο με κάθε 1η ανανέωση του μήνα) Το μόνο κακό. (έχω πάνω από 150 επαφές στο τηλ. μόνο 2 έχουν Q )http://www.wind.gr/gr/q/my-q-login/ Αισθάνομαι κάπως άσχημα που κάνω «διαφήμιση» μιας τέτοιας εταιρίας, μιά και πιστεύω ότι ακόμα και το πιό συμφέρον πακέτο -παρόλο που οι τιμές πέφτουν συνεχώς- παραμένει πολύ ακριβό.Δεν νομίζω δηλαδή ότι τα απαραίτητα έξοδα των παροχέων τηλεφωνίας ή ίντερνετ είναι τόσο υψηλά ώστε να μας χρεώνουν αυτά που μας χρεώνουν. Επισημαίνω ότι: Δεν έχω κανένα οικονομικό συμφέρον, ούτε είμαι/ήμουν υπάλληλος της εταιρίας αλλά ούτε και κάνω την «διαφήμιση» για να έχω την ικανοποίηση ότι είμαι πιό έξυπνος από τους υπόλοιπους που βρήκα το πιό «συμφέρον πακέτο» για εμένα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2015 από adonios77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα