nikos_frs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να μπω στο google, ενώ στο yahoo μπαίνω κανονικά και δεν μου βγάζει αποτέλεσμα σε καμία αναζήτηση Μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα οπότε το κακό είναι γενικό ή κάτι συμβαίνει στο pc μου??
nikos_frs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Σήμερα όταν προσπάθησα να μπω στο google μου έβγαλε ένα παραθυρο που έλεγε πως ο explorer δεν μπορεί να ανοιξει την σελίδα αναζητησης! Μήπως χαλασε καμιά ρύθμιση??please help
sornok Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 mia xara doulevei to google, to mono provlima pou mporo na skefto oti exeis einai na sou exoun ginei hijack kapoies selides, psakse gia to tool hijackthis
akiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 eixe kata distimata problhma to google shmera.dokimase na katebashs to webferret.einai poli kalo programma gia anazitisi.
nikos_frs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Φίλε sornok αυτό ήταν!!με έσωσες!!! 1000 ευχαριστώ :!: ΥΓ αλήθεια τι ακριβώσ ήταν αυτο που έπαθα και πωσ το έπαθα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.