Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα για να πω ότι έχω το εξής πρόβλημα, πρόσφατα μετακινήθηκα σε ΟΤΕ 24άρα(Από HOL 6άρα) και έχω κάποια θεματάκια..Η γραμμή μου δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή, βγάζει δεν βγάζει 2 μέρες uptime.Έχω παρατηρήσει ότι ξαφνικά στο router αυξάνονται τα CRC και HEC(Στο down) κατά πολύ και το internet κολλάει απίστευτα και τελικά μπορεί και να πέσει το DSL τελείως και να πρέπει να συγχρονίσει πάλι.Επίσης παρατηρώ το SNR στο down κάνει διάφορα κόλπα, για παράδειγμα μία μου το αναφέρει ως 10.2 και μερικές φορές μπορεί να το αναφέρει και 8.7/9.2 κλπ..Τι συμβαίνει ; Είναι θέμα του ΟΤΕ ή θέμα της δικιάς μου γραμμής ; Να πω ότι με HOL δεν είχα κανένα θέμα, δηλαδή κράταγε και μια βδομάδα uptime χωρίς προβλήματα, και ήμουν επίσης σε Fast Path. Το router είναι αυτό που δίνει ο ΟΤΕ, το ZTE ZXHN H108NS.
shinigami Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αν εχεις fast path,πες τους να σε κατεβασουν κατα 1mbs,διοτι τωρα εισαι unstable στα mbs που εισαι τωρα.συχνο φαινομενο αυτο οταν βαζει καποιος fast path.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Κλειδώνω ήδη 11.800-11.900 και το max του DSLAM μου το έχουν στα 12, πόσο πιο κάτω να πάω και πριν βάλω το Fast Path κλείδωσα στα 13 και κάτι.
peeperman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 *1 *2 *4 *6 *12 *24 ειναι τα προφίλ, δεν γινεται να κατεβει κατα 1mbps
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κλειδώνω ήδη 11.800-11.900 και το max του DSLAM μου το έχουν στα 12, πόσο πιο κάτω να πάω και πριν βάλω το Fast Path κλείδωσα στα 13 και κάτι. ωραία πες τους να σε βάλουν σε 10άρι προφίλ η να σου ανεβάσουν το SNR στο 12 και θα είσαι βράχος. Θα συγχρονίζεις με 10άκριβώς και η διακύμανση στο SNR θα μειωθεί. Εναλακτικά πάς σε 12άρι προφίλ αλλά interleaved.. Η διακύμανση του SNR συμβαίνει και σε μένα καρμπόν απο 10.2 - 8.7 το έχω δεί και ειναι απολύτως φυσιολογικό σε όλες τις γραμμές ADSL. Η γραμμή μου είναι σε 12άρι προφίλ και συγχρονίζω ακριβώς με 12. Επίσης εχε υποψην σου οτι κάποια προβληματάκια τα εχει τελευταία γενικότερα σε όλη την Ελλάδα ο ΟΤΕ επιβεβαιωμένα. Για παράδειγμα πριν 3 μέρες στη 1 το βράδυ δεν έπαιρνε ip να μπεί internet ενω το ρουτερ ηταν συγχρονισμένο κανονικά.
peeperman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δήλωσε βλάβη και αν σου έχουν 24αρι προφίλ (που σίγουρα τέτοιο υπάρχει τώρα) θα σε κλειδώσουν σε 12αρι INP
kostas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ΟΤΕ η καλιτεροτερη εταιρεια , ολες οι αλλες εκει πανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα