georgeadams Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 και μου λέει μπορούμε να το φτιάξουμε με ένα κόστος 100-150 euro, αλλα θα καθυστερήσουν κάποια ανταλλακτικά.Απορία: αφού όλα τα εξαρτήματα είναι κολλημένα στη μητρική, τί ανταλλακτικά θα βάλει και πού;
shatzi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 δεν ξέρω πως θα την επισκευάσει και δεν με νοιάζει μιας και δεν υπάρχει και κάτι καλύτερο να κάνω.
epir21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι όλα επισκευάζονται πάνω στην μητρική. Τώρα πως και απο που θα βρούν τα ανταλλακτικά, τα αφήνουμε σε αυτούς που ξέρουν. Απορία: αφού όλα τα εξαρτήματα είναι κολλημένα στη μητρική, τί ανταλλακτικά θα βάλει και πού; btw, καλή τύχη με το λαπτοπ shatzi.
bratsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Σχετικα με την μπαταρια, οι αντιπροσωποι της απλε δεν το κανουν επιτηδες. Απαιτητε απο την ιδια την απλε... Διοτι η απλε λεει μονο η ιδια ή νομιμος αντιπροσωπος επιτρεπετε να αλλαζει μπαταρια. Αμα το επιχειρισει ο χρηστης η οποια εγγυηση ακυρωνετε. Το μονο που επιτρεπετε να αλλαξει ο χρηστης χωρις να ακυρωθει η εγγυηση ειναι τις μνημες (οχι σε ρετινα). Σε μακμπουκ προ, αλλαζει η μπαταρια, ο σκληρος, η οθωνη, οι μνημες, το σουπερντραιβ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα