Προς το περιεχόμενο

update to windows 8.1 error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Εδω και λιγες εβδομαδες προσπαθω να περασω τα 8.1 (εχω τα 8 τωρα),αλλα μου βγαζει οτι η οθονη δεν υποστηριζει την αναλυση οταν κανω boot με το dvd (η αναλυση μου ειναι 1024χ768 60hz)... καποιος καμια ιδεα?

Δημοσ.

Τα 8.1 τα παίρνεις με update από το store. Γιατί παιδεύεσαι με boot cd;

Η οθόνη τι τύπου είναι, lcd; Αν θυμάμαι καλά η ανάλυση κατά την αρχική εγκατάσταση των 8.1 είναι 800χ600

Δημοσ.

απο το windows store  δεν μπορω να τα κανω download δεν υπαρχει κουμπι και λεει" οτι αυτη η ενημερωση δεν ειναι διαθεσιμη για τον η/υ σας".... και τα windows 10 (ta free) που δοκιμασα αυτο μου βγαζει στα 7αραια ομως ολα κ η οθονη ειναι παλια 15" αλλα δοκιμασα και στην τηλεοραση (full hd)

Δημοσ.

Στην τηλεόραση συνδέθηκες φαντάζομαι με dsub (vga cable) και όχι με hdmi, έτσι; Με hdmi δεν πρόκειται να σου εμφανίσει εικόνα.

Τα 8 ποια έκδοση είναι; Μήπως είναι rt;

Πάντως στο μόνιτορ θα έπρεπε να σου δείξει εικόνα. Το έχω κάνει με 15άρι dell crt monitor και μου έβγαλε εικόνα κανονικά.

Δημοσ.

Οπότε επιστρέφουμε στο αρχικό θέμα σου και στην καθαρή εγκατάσταση. Δεν είπες, έχεις συνδεμένο τον υπολογιστή στην tv με hdmi ή στο μόνιτορ; Το μόνιτορ είναι lcd ή crt (κουτί);

EDIT:

Έκανα μια δοκιμή με το δισκάκι των 8.1 σε σταθερό με 15'' crt οθόνη και εμφανίζει μια χαρά την αρχική οθόνη σε ανάλυση 1024χ768

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...