Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πρεμιέρα σήμερα, δεν ήταν κι άσχημη... 1
christos_0b Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως περιμενα σουπερ-καφριλες / ατακες απο τον Demon Dean , για να δουμε στα επομενα.
Porg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου είχε αρέσει η αλλαγή του Ντιν, ελπίζω σε καλύτερα επεισόδια απτο τέταρτο και μετά
Porg Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μόνο εμένα δεν μου αρέσουν τα επεισόδια με side stories;
8elwADSL Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Last episode .....%^%&$#^@$#^&* Με διαφορά το χειρότερο που έχω δει στη σειρά ως τώρα. Πάμε για το 6ο. 1
king2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το fan fiction λες?Αυτο παιζει να ηταν το καλυτερο επεισοδιο που εχει βγαλει το supernatural.Το προηγουμενο απο αυτο ηταν φολα.
thomasG4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το τελευταίο ήταν πολύ καλό. Είχε μέσα νοσταλγία και μας θύμισε γιατί βλέπουμε τόσα χρόνια Supernatural. Επίσης μου άρεσε και ο αυτοσαρμασμός απο τον Kripke.
DKNI Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Απο τα καλυτερα επεισοδια Αυτη η ποικιλια και η αυτοκριτικη και ο αυτοσαρκασμος μονο το Supernatural μπορει Ολα αυτα τα διαφορετικα επεισοδια με παραλληλα συμπαντα, στον πραγματικο κοσμο, παρωδιες αγαπημενων σειρων, show within show, ασπρομαυρα, καλτ, genre επεισοδια κτλ είναι απο τις λιγες σειρες που τολμανε να τα κανουν Επισης η αυτοκριτικη, πχ οτι εχουν πιστους αλλα λιγους θεατες, η επικοινωνια απευθειας με το κοινο μεσω επεισοδιου. Πολυ τολμηροι δημιουργοι Νομιζω το concept ηταν "Παιδια το ξερουμε οτι μετα την 5η σεζον οι επόμενες δεν ηταν ισαξιες αλλα ειμαστε σε αλλη εποχη, ειναι απλα διαφορετικες ερμηνειες της ιστοριας" Και τι δεν ειδαμε απο σχολια των χαρακτηρων αναγνωριση οτι δεν ειναι Best seller στις ευρειες μαζες, αναγνωριση οτι τα Λεβιαθαν και ο αψυχος Σαμ και τα υπολοιπα ηταν ψιλομαλακια, αναγνωριση οτι ο Πανταλεκι και ο Ακλς πλεον εχουν μεγαλωσει και οι παραγωγοι θα πρεπει να δουν τι θα κανουν, γι'αυτο ψαχνουν spinoff με νεωτερο καστ, αναγνωριση για τα κρυφογκευ μηνυματα της σειρας Ολα αυτα που λεμε στα forums, τα αποδεχτηκαν σε ενα επεισοδιο Θυμηστε μου τον Τσακ που τον ειχαμε αφησει? Υπηρχε η φημολογια οτι ο Τσακ ηταν ο Θεος. Πραγμα που ξαναφουντωνει γιατι ξεραμε οτι αν ειναι απλος Προφητης, η υπαρξη του Κεβιν Τραν σημαινε οτι ο Τσακ ειχε πεθανει. Ομως τον ειδαμε ζωντανό 4
nrkmaiden Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Απο τα καλυτερα επεισοδια Αυτη η ποικιλια και η αυτοκριτικη και ο αυτοσαρκασμος μονο το Supernatural μπορει Ολα αυτα τα διαφορετικα επεισοδια με παραλληλα συμπαντα, στον πραγματικο κοσμο, παρωδιες αγαπημενων σειρων, show within show, ασπρομαυρα, καλτ, genre επεισοδια κτλ είναι απο τις λιγες σειρες που τολμανε να τα κανουν Επισης η αυτοκριτικη, πχ οτι εχουν πιστους αλλα λιγους θεατες, η επικοινωνια απευθειας με το κοινο μεσω επεισοδιου. Πολυ τολμηροι δημιουργοι Νομιζω το concept ηταν "Παιδια το ξερουμε οτι μετα την 5η σεζον οι επόμενες δεν ηταν ισαξιες αλλα ειμαστε σε αλλη εποχη, ειναι απλα διαφορετικες ερμηνειες της ιστοριας" Και τι δεν ειδαμε απο σχολια των χαρακτηρων αναγνωριση οτι δεν ειναι Best seller στις ευρειες μαζες, αναγνωριση οτι τα Λεβιαθαν και ο αψυχος Σαμ και τα υπολοιπα ηταν ψιλομαλακια, αναγνωριση οτι ο Πανταλεκι και ο Ακλς πλεον εχουν μεγαλωσει και οι παραγωγοι θα πρεπει να δουν τι θα κανουν, γι'αυτο ψαχνουν spinoff με νεωτερο καστ, αναγνωριση για τα κρυφογκευ μηνυματα της σειρας Ολα αυτα που λεμε στα forums, τα αποδεχτηκαν σε ενα επεισοδιο Θυμηστε μου τον Τσακ που τον ειχαμε αφησει? Υπηρχε η φημολογια οτι ο Τσακ ηταν ο Θεος. Πραγμα που ξαναφουντωνει γιατι ξεραμε οτι αν ειναι απλος Προφητης, η υπαρξη του Κεβιν Τραν σημαινε οτι ο Τσακ ειχε πεθανει. Ομως τον ειδαμε ζωντανό τον ειχαμε δει να εξαφανίζεται για αυτο και αυτη η φημολογια. Επισης ισως κατι παιχτει με το μενταγιον που είχε πετάξει ο Ντιν. Γιατί να το αναφέρει πάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα