distervios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Προσπαθω να φτιαξω ενα προβλημα στο warframe ανοιγωντας καποια πορτ https://www.warframe.com/cannotuseorchangeupnp Αυτο ειναι το link που μου πεταει το warframe,στις εικονες που ανεβασα δειχνω τι κανω και τα στοιχεια της IP μου Τελικα δεν ανοιγουνε και εχω προβλημα τι κανω λαθος
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 οι εικονες ειναι λιγο ασχετες με το port forward. α.δωσε καρφωτα την 192.168.2.2 στο pc σου. μετα μπες μεσα στο ρουτερ και πηγαινε στο virtual server ή στο Port forward αναλογως πως το αναφερει και ανοιξε τα ports που θες. Warframe uses UDP ports 4950 and 4955 & the TCP port range 6695 - 6699. Your router needs to let traffic on those ports through to your PC. For your convenience these ports and your local IP address are shown in the network analysis dialog. μην προσπαθεις να παιξεις με τo upnp. επισης δες μηπως υπαρχουν οδηγιες στο www.portforward.com αν δεν παιξει ετσι με port forward η τελευταια λυση ειναι αν εχει dmz το ρουτερ σου να το ανοιξεις για την ip 192.168.2.2 Που εχει το pc σου.θα σου ανοιξει ολα τα ports .λυση εκτακτου αναγκης. προσοχη με firewall σε router και pc.ειδικα στο Pc διοτι στο ρουτερ συνηθως το Port forward/dmz κανουν override το firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα