Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι το i9250 Galaxy Nexus δεν λογίζεται σαν Samsung συσκευή..

Δημοσ.

Τωρα αστειευεσαι ετσι ? Το sygic ειναι τοσα επιπεδα καλυτερο που δεν υπαρχει καν συγκριση. To here drive δεν εχει καν lane navigation, δεν σου δειχνει ποσες λωριδες εχει ο δρομος, σε ποια ακριβως πρεπει να εισαι οταν πρεπει να παρεις εξοδο ετσ, σου λεει απλα πανε δεξια.

Το sygic απο την αλλη κανενα χιλιομετρο πριν την εξοδο σου βγαζει παραθυρακι που σου λεει ποια λωριδα πρεπει να ακολουθησεις πριν καθε διασταυρωση.

Επισης το sygic αναγραφει αναλυτικη το ονομα του δρομου που πρεπει να ακολουθησεις, παντα οπως ειναι στην πιναδικα. Αμα η εξοδος πχ ειναι Κοζανη Καβαλα ξερω γω ετσι το γραφει το sygic. To Here maps απο την αλλη απλα συνηθως γραφει πχ 30, εννοωντας τον αριθμο του δρομου.

Το χρησιμοποιησα για 2, 3 μερες πριν βγαλω το συμπερασμα μου. Δεν ειναι θεμα τι πιστευω εγω, ειναι θεμα οτι δεν εχει καποιες δυνατοτητες το here maps ( που δεν τις εχει ουτε το google maps, πχ lane assistance) που τις εχει το sygic και ειναι εξαιρετικα χρησιμες.

Προφανος ειναι δωρεαν. Και εκτος car navigation, ειναι ανωτερο ισως και απο το γοογλε μαπς, με εντυπωσιασε που αμα πατησεις σε μια σταση μετρο που σου δειχνει τι ωρα ακριβως ειναι οι επομενες αναχωρησεις. Και εχει δωρεαν live traffic, που στο sygic κανει 10 ευρω τον χρονο νομιζω.

Το sygic το έχεις πληρωμένο η σπασμένο;το here είναι ΤΖΑΜΠΑ.αν συγκρίνουμε δυο εφαρμογές το βασικό είναι να είναι και οι δυο τζάμπα.η και οι δυο επί πληρωμή.αναλογιζομενοι ότι το sygic εναι επιπληρωμη και το here τζάμπα προφανώς και το here είναι καλύτερο.αν δούμε για χάρτες επί πληρωμή ας δούμε και τους garmin που είναι ότι καλύτερο υπάρχει και ξεχνάμε και here και sygic.αν μιλάμε για σπασμένο sygic ξανά με αστειεύεσαι γιατί έχω συναντήσει χίλιες δυο δυσκολίες και δεν έχω διάθεση να ξαναασχοληθω με κάτι που δεν είναι επισημο.αυτα για στάσεις που λες δεν ξέρω σε πόσες χώρες είναι διαθέσιμο.to here έχει to transit που είναι τζάμπα για αρκετές χώρες.χωρις πληρωμή.
Δημοσ.

Τι σου έκανε; Σε έβγαλε αλλού για αλλού; Γιατί εγώ ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για πες...

Στην Εύβοια ήθελα να πάρω καράβι για σποραδονήσι και ήθελε να με πάει από κάτι καρόδρομους που δεν είχαν σχέση με το κεντρικό και δεν θα είχα και κάποιο κέρδος σε χλμ και σε χρόνο, τελικά μετά από ώρα αφού κατάλαβα ότι έχει γίνει τεράστιο λάθος και είχα φτάσει σχεδόν σε αδιέξοδο γύρισα πίσω (χάνοντας πολύτιμο χρόνο) και έστριψα από κει που ξεκίνησε το "λάθος" και μόλις βρέθηκα εκεί ξανά μου έβγαλε τη σωστή διαδρομή, δεν υπονόησε ξανά να με πάει από κει που τελείως λανθασμένα πήγε να με βγάλει στην αρχή.

επίσης στο γύρνα αντί να με πάει από τη γέφυρα για να γυρίσω αθήνα μου έδειχνε να πάω να πάρω φέρυ..

τελείως κουκουρούκου πρόγραμμα και μακράν το πιο αναξιόπιστο που έχω χρησιμοποιήσει  και μου χει κάνει κι άλλα σε άλλες διαδρομές που με έχουν κάνει να χάσω τελείως την εμπιστοσύνη μου σε αυτό 

έχει το πιο όμορφο γραφικό περιβάλλον, αλλά μέχρι εκεί 

με navigon και παλιότερα με ndrive δεν είχα κανένα θέμα (μιλάω μόνο για android) ακόμα και σε άκυρα κατσικοχώρια

η πλοήγηση της google επίσης είναι για πέταμα και τρομάζω μάλιστα που θέλουν να αμολήσουν αυτοοδηγούμενα οχήματα στο δρόμο με το λογισμικό της

το here θέλω πάντως να το δοκιμάσω σε πραγματικές συνθήκες, όχι για να με πάει σε κοντινή διαδρομή που γνωρίζω λίγων χλμ..

μέχρι στιγμής πάντως και για μένα και για γνωστούς μου το navigon είναι κορυφή, δεν είχαμε ποτέ το παραμικρό θέμα

για το sygic έχω ακούσει καλά λόγια επίσης από αρκετούς και ειδικά στο εξωτερικό, αλλά εγώ δεν παίζει να το ξαναβάλω σε συσκευή μου 

Δημοσ.

Το sygic το έχεις πληρωμένο η σπασμένο;το here είναι ΤΖΑΜΠΑ.αν συγκρίνουμε δυο εφαρμογές το βασικό είναι να είναι και οι δυο τζάμπα.η και οι δυο επί πληρωμή.αναλογιζομενοι ότι το sygic εναι επιπληρωμη και το here τζάμπα προφανώς και το here είναι καλύτερο.αν δούμε για χάρτες επί πληρωμή ας δούμε και τους garmin που είναι ότι καλύτερο υπάρχει και ξεχνάμε και here και sygic.αν μιλάμε για σπασμένο sygic ξανά με αστειεύεσαι γιατί έχω συναντήσει χίλιες δυο δυσκολίες και δεν έχω διάθεση να ξαναασχοληθω με κάτι που δεν είναι επισημο.αυτα για στάσεις που λες δεν ξέρω σε πόσες χώρες είναι διαθέσιμο.to here έχει to transit που είναι τζάμπα για αρκετές χώρες.χωρις πληρωμή.

Οταν συγκρινω δυο εφαρμογες συγκρινω πια ειναι η kαλυτερη, μετα συγκρινω την τιμη τους και κρινω αν αξιζει η καλυτερη τα λεφτα της. Στην περιπτωση του sygic αξιζει και με το παραπανω. Δεν μιλαω για σπασμενο που συμφωνω οτι εχει πολλα θεματα. 

To transit το ανεφερα σαν ενα απο τα μεγαλα θετικα του here maps, αλλα αυτο δεν στην κατηγορια drive navigation, ειναι για συγκριση με το google maps.

Δημοσ.

έβαλα τα αρχεία στο φάκελο files αλλά δεν μου εμφανίζει ελληνική φωνή στο πρόγραμμα, τι σκ@τα παιζει?

Στο φάκελο cache πρέπει να τα βάλεις. 10 posts πιο πάνω το είπαμε...

Δημοσ.

Το διάβασα ήδη φίλε μου αλλά στον φάκελο cache δεν έχει υποφακελο με την αγγλική φωνή για να ρίξω Και την Ελληνική μέσα, μόνο Στο files έχει

Δημοσ.

Το διάβασα ήδη φίλε μου αλλά στον φάκελο cache δεν έχει υποφακελο με την αγγλική φωνή για να ρίξω Και την Ελληνική μέσα, μόνο Στο files έχει

Στον φάκελο Cache, υπάρχει ένας υποφάκελος voices-download. Εκεί όταν βάλεις το αρχείο "voice_catalog.eng", θα σου δίνεται μέσα από την εφαρμογή, η δυνατότητα να κατεβάσεις τις ελληνικές οδηγίες. Αν δεν βλέπεις κάποιον από τους φακέλους, σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιήσει στον file manager που χρησιμοποιείς, την επιλογή να σου δείχνει τα κρυφά αρχεία και φακέλους.

Δημοσ.

Στον φάκελο Cache, υπάρχει ένας υποφάκελος voices-download. Εκεί όταν βάλεις το αρχείο "voice_catalog.eng", θα σου δίνεται μέσα από την εφαρμογή, η δυνατότητα να κατεβάσεις τις ελληνικές οδηγίες. Αν δεν βλέπεις κάποιον από τους φακέλους, σιγουρέψου ότι έχεις ενεργον file manager που χρησιμοποιείς, την επιλογή να σου δείχνει τα κρυφά αρχεία και φακέλους.

έκανα την διαδικασία απο την αρχη και δουλεψε βαζοντας τα αρχεια στον φακελο files, σορυ αλλα αυτα που μου λες δεν υπαρχουν στον cache (ενεργα τα κρυφα αρχεια) στο δικο μου κινητο

Δημοσ.

@qsis

Χμ... περίεργο μου φαίνεται, αν και ομολογώ ότι περνάω λίγο περισότερο χρόνο στις ρυθμίσεις του γι'αυτό δεν είχα ποτέ θέμα. Τι εννοώ: Όταν είναι να θέλω να περάσω από γέφυρα αντί για φέρυ, απλά πάω στις επιλογές και απενεργοποιώ την επιλογή των ακτοπλοϊκών γραμμών. Επίσης αν η διαδρομή μου έχει περίεργες εναλλακτικές, στην αρχή μόλις δηλώσεις προορισμό σου βγάζει 2-3 εναλλακτικές από τις οποίες διαλέγεις εσύ ποια θες. Και βέβαια στο δρόμο έμαθα "the hard way" ότι ΔΕΝ ακούω πάντα το gps (όχι μόνο το sygic, όλα τους). Αν δω μια ταμπέλα να αναγράφει τον προορισμό μου σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που μου λέει το μηχάνημα και μου φαίνεται καλύτερος ο δρόμος, θα τον ακολουθήσω όσο κι αν κοπανιέται το gps... το αγνοώ επιδεικτικά!

Για τα google maps έχεις απόλυτο δίκιο! Μία και τελευταία φορά τα είχα ακολουθήσει στην Αθήνα (μένω εκτός Αθηνών) και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ξανά! Οι οδηγίες που δίνει είναι επιεικώς ΓΤΠ! Ειδικά σε σημεία με πολλαπλές εξόδους και δρόμους σε γέφυρες, αν δε σε σκοτώσει αποκλείεται να σου πει με σαφή τρόπο που πρέπει να πας. Για να μου λέει που βρίσκεται το τάδε μαγαζί ή σε πόσα στενά είναι η καφετέρεια που έχει αράξει ένας φίλος μου καλό είναι. Μέχρι εκεί όμως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...