Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι έχω διαβάσει είναι πολύ καλοί και το βασικό είναι οτι θα αναγκάσουν τη google να βάλει και αυτή σοβαρά offline features στους δικούς της χάρτες.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Havik

Για να απολαύσετε τις δυνατότητες των χαρτών της, είναι απαραίτητο να διαθέτετε smartphone της σειράς Samsung Galaxy, με λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean ή νεότερης έκδοσης, 1GB RAM ενώ απαραίτητη είναι η πρόσβαση στο Galaxy Apps Store.

Δημοσ.

Λειτουργεί άψογα σε όλα τα κινητά Android που έχω :)

Είτε Galaxy είτε NonGalaxy phones.

Σε σχέση με τα free που είχα δεν συγκρίνεται (εμφανισιακά κυρίως καθώς του λείπουν αρκετές βασικές λειτουργίες)

Δημοσ.

Πολυ καλο, εφοσον ειναι και δωρεαν, αλλα το sygic κατεμε ειναι σαφεστατα ανωτερο και αξιζει τα λεφτα του.

Τωρ σοβαρά πιστεύεις το sygicειναι καλύτερο από το here drive?

• Like 1
Δημοσ.

Τωρ σοβαρά πιστεύεις το sygicειναι καλύτερο από το here drive?

Τωρα αστειευεσαι ετσι ? Το sygic ειναι τοσα επιπεδα καλυτερο που δεν υπαρχει καν συγκριση. To here drive δεν εχει καν lane navigation, δεν σου δειχνει ποσες λωριδες εχει ο δρομος, σε ποια ακριβως πρεπει να εισαι οταν πρεπει να παρεις εξοδο ετσ, σου λεει απλα πανε δεξια. 

Το sygic απο την αλλη κανενα χιλιομετρο πριν την εξοδο σου βγαζει παραθυρακι που σου λεει ποια λωριδα πρεπει να ακολουθησεις πριν καθε διασταυρωση. 

Επισης το sygic αναγραφει αναλυτικη το ονομα του δρομου που πρεπει να ακολουθησεις, παντα οπως ειναι στην πιναδικα. Αμα η εξοδος πχ ειναι Κοζανη Καβαλα ξερω γω ετσι το γραφει το sygic. To Here maps απο την αλλη απλα συνηθως γραφει πχ 30, εννοωντας τον αριθμο του δρομου. 

Το χρησιμοποιησα για 2, 3 μερες πριν βγαλω το συμπερασμα μου. Δεν ειναι θεμα τι πιστευω εγω, ειναι θεμα οτι δεν εχει καποιες δυνατοτητες το here maps ( που δεν τις εχει ουτε το google maps, πχ lane assistance) που τις εχει το sygic και ειναι εξαιρετικα χρησιμες.

Προφανος ειναι δωρεαν. Και εκτος car navigation, ειναι ανωτερο ισως και απο το γοογλε μαπς, με εντυπωσιασε που αμα πατησεις σε μια σταση μετρο που σου δειχνει τι ωρα ακριβως ειναι οι επομενες αναχωρησεις. Και εχει δωρεαν live traffic, που στο sygic κανει 10 ευρω τον χρονο νομιζω.

• Like 2
Δημοσ.

Απόλυτα σωστός. Το Sygic είναι μακράν το καλύτερο navigation software που έχω χρησιμοποιήσει για αυτοκίνητο. Τα google maps ή τα here maps είναι λίγο πιο ευέλικτα όταν πχ είσαι σε μια πόλη και ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις. Αυτό που θέλω να δω, και που πιστεύω πως θα με βολέψουν πολύ οι here maps, ειδικά σε offline mode, είναι διαδρομές hiking που ακολουθώ, όπου στο sygic δεν είναι καν καταχωρημένα τα μονοπάτια (λογικό, ο προσανατολισμός του είναι κυρίως για κανονικούς δρόμους) και δίκτυο δεν παίζει με τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Απόλυτα σωστός. Το Sygic είναι μακράν το καλύτερο navigation software που έχω χρησιμοποιήσει για αυτοκίνητο. Τα google maps ή τα here maps είναι λίγο πιο ευέλικτα όταν πχ είσαι σε μια πόλη και ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις. Αυτό που θέλω να δω, και που πιστεύω πως θα με βολέψουν πολύ οι here maps, ειδικά σε offline mode, είναι διαδρομές hiking που ακολουθώ, όπου στο sygic δεν είναι καν καταχωρημένα τα μονοπάτια (λογικό, ο προσανατολισμός του είναι κυρίως για κανονικούς δρόμους) και δίκτυο δεν παίζει με τίποτα.

Το sygic εμένα έχει πάει να με καταστρέψει τουλάχιστον 2 φορές σε ταξίδι

Το navigon είναι πολύ πιο αξιόπιστο

Δημοσ.

Τι σου έκανε; Σε έβγαλε αλλού για αλλού; Γιατί εγώ ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για πες...

Το navigon το είχα στο iphone. Πολύ καλο, δε λέω, αλλά μου έσπαγε λίγο τα νεύρα το ότι ο κέρσορας περισσότερο έκανε πηδηματάκια κατά την πορεία παρά "κύλαγε". Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να "χάνω" μερικους δρόμους που έπρεπε να στρίψω γιατί ήμουν πιο μπροστά από το βελάκι μέχρι να κάνει το "πηδηματάκι" και να βρεθεί εκεί που πραγματικά ήμουν.

Επίσης γουτάρω τρελά το ότι στο sygic όταν ψάχνεις κάτι πχ ένα ξενοδοχείο, μια υπηρεσία, ένα σημείο ενδιαφέροντος, δε βασίζεται μόνο στην αποθηκευμένη βάση δεδομένων, αλλά ψάχνει online με αποτέλεσμα 90% να βρίσκεις οτιδήποτε κι αν ψάχνεις.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nokia/διέρρευσε-το-nokia-here-maps-apk-για-συσκευές-a-r7587προς το τελος της σελιδαςEDIT: άκυρο. το αρχείο έχει αποσυρθεί. Αν μπορεί ο φίλος Damiam να το ξανά ανεβάσει

Εχει προστεθει νεο λινκ και ανανεωμενες οδηγιες στη σελιδα που αναφερεις ;)

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nokia/%ce%b4%ce%b9%ce%ad%cf%81%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-nokia-here-maps-apk-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ad%cf%82-a-r7587?st=75

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστούμε φίλε, μόνο μια επισήμανση. Στις οδηγίες που έχεις μέσα στο rar λες να βάλουμε το αρχείο και το φάκελο στο files αλλά το σωστό νομίζω πως είναι στο cache.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστούμε φίλε, μόνο μια επισήμανση. Στις οδηγίες που έχεις μέσα στο rar λες να βάλουμε το αρχείο και το φάκελο στο files αλλά το σωστό νομίζω πως είναι στο cache.

Οι οδηγίες στο σύνδεσμο του πόστ που παραθέτω πιο πάνω έχουν ανανεωθεί, οι οδηγίες στο rar αφορούν την παλαιότερη έκδοση ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...