LaryHimura Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παιδια ειμαι σε απογνωση το pc μου εχει σοβαρο προβλημα εδω και καιρο.Το pc κανει restart οποτε του καπνισει απο μονο του χωρις να βγαζει blue screen...σαν να παταω το κουμπι.Πηγα το pc για ελεγχο απο εκει που το πηρα και δεν μου βρηκαν καποιο προβλημα στο hardware μου ειπαν πως δεν ειχαν περαστει σωστα οι drivers και δεν μπορουσαν να περαστουν οι drivers της καρτας γραφικων.Ειχα windows 8.1 και θεωρησα πως δημιουργουσε αυτο το προβλημα και γυρισα στα 7 περνοντας ολους τους drivers απο την αρχη. Για κανα μηνα δουλευε το pc και τωρα μου ξαναεμφανησε το προβλημα...το pc ειναι αυτο..Μητρική : Asus m5a97 r2.0 LE Μνήμες : Kingston Hyper X red 2x2gb 1600 mhz Επεξεργαστης : Amd FX-6300 Τροφοδοτικο : Corsair GS800 (800 watt) Καρτα Γραφικων : Asus Ati Radeon HD4670 512MB Σκληρος Δισκος: Samsung Evo 840 250gb , Western Digital Caviar Black Sata 2 (500gb) 1
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τροφοδοτικό.. παλιά στο έκανε πιο σπάνια και όσο πάει γίνεται πιο συχνό ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πηγα το pc για ελεγχο απο εκει που το πηρα και δεν μου βρηκαν καποιο προβλημα στο hardwareΚανε τον κοπο να μαθεις πως διαπιστωσαν οτι δεν εχει προβλημα στο hardware (τι tests εκαναν? Για ποση ωρα? Με τι ρυθμισεις? κλπ, κλπ) ή ακομα καλυτερα ξεκινα τον ελεγχο εσυ, για να χεις το κεφαλι σου ησυχο. μου ειπαν πως δεν ειχαν περαστει σωστα οι drivers και δεν μπορουσαν να περαστουν οι drivers της καρτας γραφικων.Εγω παντως δεν βγαζω νοημα απο την παραπανω δικαιολογια που σου ειπαν.
LaryHimura Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τροφοδοτικό.. παλιά στο έκανε πιο σπάνια και όσο πάει γίνεται πιο συχνό ? οχι ειναι αναλογως τα κεφια του...συνηθως οταν το κανω φορματ σταματαει για λιγο καιρο να το κανει...μπορει και απο μονο του να μην το κανει για 3-4 μερες και μετα να το κανει ανα δεκα λεπτα Κανε τον κοπο να μαθεις πως διαπιστωσαν οτι δεν εχει προβλημα στο hardware (τι tests εκαναν? Για ποση ωρα? Με τι ρυθμισεις? κλπ, κλπ) ή ακομα καλυτερα ξεκινα τον ελεγχο εσυ, για να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Εγω παντως δεν βγαζω νοημα απο την παραπανω δικαιολογια που σου ειπαν. και εμενα μου φανηκε περιεργο αυτο που μου ειπε με τους drivers...εκαναν μου ειπαν ελεγχο στα παντα και οταν περασαν σε δικο τους δισκο δοκιμαστικη εγκατασταση δεν ειχαν προβλημα.Επισης μου ειπε πως αμα μου το ξαναεμφανησει στη χειροτερη να το παω πισω για να στειλουν τη μητρικη πισω στην asus για ελεγχο αλλα λεει θα παρει καμια 10αρια μερες
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εκαναν μου ειπαν ελεγχο στα παντα και οταν περασαν σε δικο τους δισκο δοκιμαστικη εγκατασταση δεν ειχαν προβλημα.Επισης μου ειπε πως αμα μου το ξαναεμφανησει στη χειροτερη να το παω πισω για να στειλουν τη μητρικη πισω στην asus για ελεγχο αλλα λεει θα παρει καμια 10αρια μερες Το "εκαναν ελεγχο το παντα", ενω εβαλαν αλλο σκληρο για να κανουν τις δοκιμες, ειναι κομματακι οξυμωρο. Οπως ειπα και πριν, δεν μου λεει τιποτα το παραπανω εαν δεν μαθω τι ελεγχθηκε και με ποιο τροπο συγκεκριμενα. Και γι αυτο προτεινω και παλι να ξεκινησεις εσυ τον ελεγχο, πριν προχωρησεις σε αποστολες της μητρικης στην Asus και αλλα αντιστοιχα. Εαν για παραδειγμα εχει προβλημα το τροφοδοτικο σου οπως λεει και ο MoviemakerGr, τι θα πετυχει η αποστολη της μητρικης, περα απτο χασιμο χρονου και κοπου? Hardware testing, go, go, go
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το "εκαναν ελεγχο το παντα", ενω εβαλαν αλλο σκληρο για να κανουν τις δοκιμες, ειναι κομματακι οξυμωρο. Οπως ειπα και πριν, δεν μου λεει τιποτα το παραπανω εαν δεν μαθω τι ελεγχθηκε και με ποιο τροπο συγκεκριμενα. Και γι αυτο προτεινω και παλι να ξεκινησεις εσυ τον ελεγχο, πριν προχωρησεις σε αποστολες της μητρικης στην Asus και αλλα αντιστοιχα. Εαν για παραδειγμα εχει προβλημα το τροφοδοτικο σου οπως λεει και ο MoviemakerGr, τι θα πετυχει η αποστολη της μητρικης, περα απτο χασιμο χρονου και κοπου? Hardware testing, go, go, go και ξεκίνα από το τροφοδοτικό
LaryHimura Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 και πως να το τσεκαρω? να δω τη ταση την ωρα που σβηνει? δεν εχω και βολτομετρο... Μήπως πειραξες τίποτα στο bios?οχι δεν πειραξα κατι στο bios, του εκανα μονο ενα update μετα την εμφανηση του προβληματος και κρατησα ιδιες ρυθμισεις. λες να του κανω καμια επαναφορα μπας και φτιαξει?
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 και πως να το τσεκαρω? να δω τη ταση την ωρα που σβηνει? δεν εχω και βολτομετρο... οχι δεν πειραξα κατι στο bios, του εκανα μονο ενα update μετα την εμφανηση του προβληματος και κρατησα ιδιες ρυθμισεις. λες να του κανω καμια επαναφορα μπας και φτιαξει? Δυστυχώς πρέπει να έχεις ένα δεύτερο τροφοδοτικό για να το τσεκάρεις. Εγώ είχα σπάσει το κεφάλι μου ένα μήνα γιατί είχα ολοκαίνουριο toughpower και όμως.. όποτε ήθελε έκανε ρεσταρτ αψυχολόγητα όπως το περιγράφεις,σαν να πατάς το reset μέχρι που έβαλα ένα της πλάκας 2 μέρες και αφού δεν ξανάκανε restart το άλλαξα σε εγγύηση. Μια άλλη εκδοχή είναι να έχεις γδαρμένο καλώδιο κάπου και να κάνει σώμα κάποιες στιγμές με το κουτί,και μια άλλη είναι να μην είναι σωστοί οι αποστάτες στην μητρική η κάτι τέτοιο αλλά με μικρή πιθανότητα..
LaryHimura Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αυτο το δευτερο με το καλωδιο θα το κοιταξω γιατι το κουτι για καποιο περιεργο λογο μαγνητιζει στο πισω μερος τελευταια σε σημειο που δεν μπορω να βαλω usb χωρις να με «τσιμπησει»
Fubar.gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 αυτο το δευτερο με το καλωδιο θα το κοιταξω γιατι το κουτι για καποιο περιεργο λογο μαγνητιζει στο πισω μερος τελευταια σε σημειο που δεν μπορω να βαλω usb χωρις να με «τσιμπησει» Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κακή γείωση. Δοκίμασε να βάλεις τον υπολογιστή απευθείας στην πρίζα, χωρίς πολύμπριζο. Αν αυτό δέν δουλέψει δοκίμασε σε άλλη πρίζα. Μπορεί να φταίει και το καλώδιο ρεύματος του τροφοδοτικού, αν έχεις άλλο δοκίμασε να το αλλάξεις.
LaryHimura Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ενταξει το αλλαξα λιγο και δεν μου μαγνητιζει τωρα αλλα παλι εμφανίζει το προβλημα...Δεν οφειλεται σε αυτο γιατι και για ελεγχο που το πηγα τους το πηγα χωρις καλωδια κτλ και εμφάνισε και σε αυτους το προβλημα
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πήγαινε στους τύπους που το πήγες και ζήτα ένα τροφο για 2 μέρες βάλτο επάνω ψιλοπροχειρα και άστο αναμμένο 2 μέρες αν δεν κάνει restart RMA το τροφοδοτικό σου.
driftingcris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Παιδια οντως ειναι πολυ πιθανο σεναριο το τροφοδοτικο, αλλα ας μην αποκλειουμε τελιως την μητρικη. Μου εχει τυχει και με τροφοδοτικο και με μητρικη το ιδιο πραγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα