sartini Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Kλησπερα παιδια,εχω το lg g2 32 gb εδω και ενα μηνα και μου εκανε καποια ασταθεια στο σημα. Το πηγα στη lg για ελενχο και μου ειπαν πως το κινητο ειναι τζιτζι και πως μαλλον εχει προβλημα η sim.Tην αλλαξα κατευθειαν και το σημα απο τοτε ειναι super.To εχει ξανασυναντισει καποιος αυτο το θεμα με τη sim??
arma1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ποια παρτιδα g2 εχεις? ποτε εγινε η αγορα του? τα πρωτα g2 που βγηκαν ειχαν καποιο θεμα, κοιτα πισω στο κουτι τι γραφει?απο τι ξεκινα ενας αριθμος? 401??? 402??
sartini Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 403 ειναι η παρτιδα.Το κρατησαν 3 μερες και το παρακολουθησαν και μου ειπαν πως δεν εχει καποιο θεμα,με το που το πηρα απο την lg και αλαξα την sim ειναι μια χαρα.Το κινητο αγοραστηκε τον Αυγουστο.
arma1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 καλα εισαι τοτε, συμβαινουν αυτα, η αγορα του απο που εγινε?
maddoctor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον είχες ανοίξει θέμα εδώ -> http://www.insomnia.gr/topic/541960-lg-g2-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1/ γιατί άνοιξες καινούργιο!?
sartini Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για να δω αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο εκτος απο εμενα αυτο με την sim γιατι δεν το ειχα ακουσει ξανα και μου φανηκε περιεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα