Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσω, ΑΦΟΥ ΜΠΩ στο bios για να βάλω να bootάρει από το cd-rom και να περάσω κάποια άλλα Windows που έχω σε cd;

Laptop: hp pavillion g6

Τωρινά Windows: 8

Δημοσ.

Τώρα συμβαίνει το εξής: ενώ μπουτάρω από το cd με esc και F9, ξεκινάει να κάνει το setup για να περαστούν τα Windows 7 στη θέση των 8 και όταν πατάω upgrade για να ξεκινήσει μου γράφει ότι το installation disk Ήταν μέσα όταν ξεκίνησαν τα Windows, να το βγάλω, να ξεκινήσω κανονικά τα Windows και ύστερα να το βάλω πάλι και να κάνω restart το upgrade - προφανώς, εννοεί το pc εδώ, έτσι δεν είναι;

Τα κάνω όλα αυτά και μετά μου πετάει πάλι το κουτακι με το μήνυμα.

Μήπως φταίει επειδή ακριβώς δεν γίνεται αυτόματα το μπουταρισμα από το cd παρα πρέπει κάθε φορά να το κάνω manually;

Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει ρε παιδιά...

Δημοσ.

Τώρα συμβαίνει το εξής: ενώ μπουτάρω από το cd με esc και F9, ξεκινάει να κάνει το setup για να περαστούν τα Windows 7 στη θέση των 8 και όταν πατάω upgrade για να ξεκινήσει μου γράφει ότι το installation disk Ήταν μέσα όταν ξεκίνησαν τα Windows, να το βγάλω, να ξεκινήσω κανονικά τα Windows και ύστερα να το βάλω πάλι και να κάνω restart το upgrade - προφανώς, εννοεί το pc εδώ, έτσι δεν είναι;

Τα κάνω όλα αυτά και μετά μου πετάει πάλι το κουτακι με το μήνυμα.

Μήπως φταίει επειδή ακριβώς δεν γίνεται αυτόματα το μπουταρισμα από το cd παρα πρέπει κάθε φορά να το κάνω manually;

Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει ρε παιδιά...

καταρχην 'ειναι' downgrade απο win8 σε win7.. και γενικοτερα μην πατας upgrade. κανε clean εγκατασταση. 

ξαναεγηγησε λιγο το προβλημα σου πιο κατανοητα αν μπορεις γιατι χαθηκα λιγο. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το εξής: ενώ μπουταρει από το cd και ένω είναι έτοιμο να ξεκινήσει το setup, μου βγάζει το μήνυμα που έγραψα παραπάνω.

Πατώντας να το κάνω custom advanced (την δεύτερη επιλογή που έχει), βγάζει ένα κουτάκι με 5 δίσκους:

Disk 0 partition 1:WINRE

Disk 0 partition 2

Disk 0 partition 3

Disk 0 partition 4

Disk 0 partition 5: REVOVERY

Αυτός με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα (εκεί που προφανώς θα περαστούν τα Windows) είναι ο 4, αλλά όποιον και να επιλέξω, μου γράφει από κάτω το εξής μήνυμα:

Windows cannot be installed to Disk 0 partition 4 (Show details)

Όπως καταλαβαίνεις, όπου 4 είναι ο αντίστοιχος αριθμός, από 1 έως 5. Πατώντας show details, γράφει:

Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος, το θέμα είναι τι;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...