newtech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας. Εχω ενα IPHONE ενος φιλου. Οταν κανουμε συνδεση στο PC το βλέπει ως συσκευή και δεν του ορίζει Drive Path (δλδ σαν να βαζω ενα USB E: F: κτλ). Υπαρχει τροπος να το κανει αυτο? Δλδ να το βλεπει ως DRIVE? Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας. Εχω ενα IPHONE ενος φιλου. Οταν κανουμε συνδεση στο PC το βλέπει ως συσκευή και δεν του ορίζει Drive Path (δλδ σαν να βαζω ενα USB E: F: κτλ). Υπαρχει τροπος να το κανει αυτο? Δλδ να το βλεπει ως DRIVE? Ευχαριστώ Όχι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις φωτογραφίες και βίντεο από τη συσκευή. Για όλα τα υπόλοιπα χρειάζεσαι itunes
newtech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν με ενδιαφερει τοσο να παρω ολα τα αρχεια οσο να το ορίσω ως δισκο.
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν με ενδιαφερει τοσο να παρω ολα τα αρχεια οσο να το ορίσω ως δισκο. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο απ'όσο ξέρω (επίσημα τουλάχιστον, δεν ξέρω τι γίνεται με jb κλπ)
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όχι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις φωτογραφίες και βίντεο από τη συσκευή. Για όλα τα υπόλοιπα χρειάζεσαι itunes Ακόμα και για αυτό πρέπει να τρέχει το itunes όταν βάζεις το iphone (σε εμένα τουλάχιστον)
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ακόμα και για αυτό πρέπει να τρέχει το itunes όταν βάζεις το iphone (σε εμένα τουλάχιστον) Όχι γίνεται και χωρίς iTunes το συγκεκριμένο, σου εμφανίζει το iPhone σαν ψηφιακή φωτογραφική στο my computer (σε μένα γίνεται τουλάχιστον)
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 χμ ,όντως τώρα το έβγαλε αμέσως,το είχα δοκιμάσει και δεν μου το έβγαζε ίσως να ήταν από κάτι άλλο.
newtech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μαλιστα.. γενικα ακομα και στα ANDROID το κανει αυτο. Ναι μεν εχεις πρόσβαση (μεσο καλωδίου) αλλα δεν το βλέπει ως δίσκο (πχ οταν βάζεις μια microsd ή ενα usb)
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι θα άρχιζε να γράφει χαζά το λειτουργικό στον δίσκο και θα είχε προβλήματα μετά το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα