Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εχω ενα IPHONE ενος φιλου. Οταν κανουμε συνδεση στο PC το βλέπει ως συσκευή και δεν του ορίζει Drive Path (δλδ σαν να βαζω ενα USB E: F: κτλ). Υπαρχει τροπος να το κανει αυτο? Δλδ να το βλεπει ως DRIVE?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εχω ενα IPHONE ενος φιλου. Οταν κανουμε συνδεση στο PC το βλέπει ως συσκευή και δεν του ορίζει Drive Path (δλδ σαν να βαζω ενα USB E: F: κτλ). Υπαρχει τροπος να το κανει αυτο? Δλδ να το βλεπει ως DRIVE?

Ευχαριστώ

Όχι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις φωτογραφίες και βίντεο από τη συσκευή. Για όλα τα υπόλοιπα χρειάζεσαι itunes

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει τοσο να παρω ολα τα αρχεια οσο να το ορίσω ως δισκο.

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο απ'όσο ξέρω (επίσημα τουλάχιστον, δεν ξέρω τι γίνεται με jb κλπ)

Δημοσ.

Όχι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις φωτογραφίες και βίντεο από τη συσκευή. Για όλα τα υπόλοιπα χρειάζεσαι itunes

Ακόμα και για αυτό πρέπει να τρέχει το itunes όταν βάζεις το iphone (σε εμένα τουλάχιστον)

Δημοσ.

Ακόμα και για αυτό πρέπει να τρέχει το itunes όταν βάζεις το iphone (σε εμένα τουλάχιστον)

Όχι γίνεται και χωρίς iTunes το συγκεκριμένο, σου εμφανίζει το iPhone σαν ψηφιακή φωτογραφική στο my computer (σε μένα γίνεται τουλάχιστον)

Δημοσ.

Μαλιστα.. γενικα ακομα και στα ANDROID το κανει αυτο.

Ναι μεν εχεις πρόσβαση (μεσο καλωδίου) αλλα δεν το βλέπει ως δίσκο (πχ οταν βάζεις μια microsd ή ενα usb)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...