Evangelos Anagnostou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λίγο πολύ αναμενόμενες οι βελτιώσεις. Το ενδιαφέρον είναι στο αν παρουσιάσουν ipad 12.9in.
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οι διαρροές πλέον για κάθε τεχνολογικό αγαθό έχουν γίνει must. Κάτι σαν τεχνολογικό fappening... Θα συμφωνήσω και εγώ. Εδώ καιρό το έχουν ξεφτιλίσει με τις και καλά "διαρροές" που σχεδόν πάντα είναι και τα κανονικά προϊόντα.
sokinfragoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μεγάλος εχθρός της apple χρονια παιδιά αλλά όπως πιάσει iphone 6 στα χέρια του θα καταλάβει τι εστί design και φορητή συσκευή.κανανε αποστευτη δουλειά με το 6αρι και φοβάμαι θα κλείσουν σπίτια.αν δουλεψουν και αντίστοιχα με το air θα πάνε παρα πολύ καλά.εγω εντυπωσιαστικα από το 6αρι και οποίο δεν το παραδεχτεί η τυφλός είναι η κομπλεξικος
wired_1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για το 12ιντσο δεν έχουν πει κάτι νεότερο ; Θα κυκλοφορήσει ή είναι φήμη ; Το note pro πάντως τα σπάει από οθόνη , και αν δεν κάνω λάθος παίζει μόνο του στην κατηγορία αυτή με μεγάλη οθόνη.
naeg15 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μεγάλος εχθρός της apple χρονια παιδιά αλλά όπως πιάσει iphone 6 στα χέρια του θα καταλάβει τι εστί design και φορητή συσκευή.κανανε αποστευτη δουλειά με το 6αρι και φοβάμαι θα κλείσουν σπίτια.αν δουλεψουν και αντίστοιχα με το air θα πάνε παρα πολύ καλά.εγω εντυπωσιαστικα από το 6αρι και οποίο δεν το παραδεχτεί η τυφλός είναι η κομπλεξικος Γνωμη σου ειναι και σεβαστη Προσωπικα το δουλεψα , το ειχα στα χερια μου 2 μερουλες αλλα το κλικ (ΟΥΑΟΥ )δεν μου το εκανε ...οπως μου εκανε το iphone 4 οταν βγηκε στα ραφια.... Θεωρω πως το 5s ειναι πολυ πιο καλαίσθητο.... Τελος να πω πως δεν μου αρεσει καθολου η ''μοδα '' το να το κανω οσο πιο λεπτο γινεται .... Καντο λιγο παχυτερο και χωσε μεσα και τις καμερες και μεγαλυτερες μπαταριες κ.τ.λ κ.τ.λ... Πιστεψε με ολοι θα χαρουν Την καλημερα μου 2
el97639 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 εννοειται οτι ολες οι διαρροες ειναι προσχεδιασμενες. Εκει που καποτε μαθαιναμε ααα χτες ανακοινωσε η Χ εταιρια το ψ προιον τωρα εχουμε teasers ,trailers και ενα σηριαλ απο αποκαλυψεις που βγαινουν με το σταγονομετρο. Αυτο ειναι που στελνει τον κοσμο να στηνεται μερες στην ουρα για ενα προιον που δεν εχει καν βγει στην αγορα ή να προαγοραζουν χωρις καν να εχει ανακοινωθει ή εστω να εχει πιασει καποιος στα χερια του. Το 99% της επιτυχιας της apple ειναι στο πως παιζει με το μυαλο των μαζων
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 εννοειται οτι ολες οι διαρροες ειναι προσχεδιασμενες. Εκει που καποτε μαθαιναμε ααα χτες ανακοινωσε η Χ εταιρια το ψ προιον τωρα εχουμε teasers ,trailers και ενα σηριαλ απο αποκαλυψεις που βγαινουν με το σταγονομετρο. Αυτο ειναι που στελνει τον κοσμο να στηνεται μερες στην ουρα για ενα προιον που δεν εχει καν βγει στην αγορα ή να προαγοραζουν χωρις καν να εχει ανακοινωθει ή εστω να εχει πιασει καποιος στα χερια του. Το 99% της επιτυχιας της apple ειναι στο πως παιζει με το μυαλο των μαζων Εμένα πάντως, που έχω τιμήσει την εταιρεία αγοράζοντας τα προϊόντα της, με εκνευρίζει.
agrimi_pontios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μεγάλος εχθρός της apple χρονια παιδιά αλλά όπως πιάσει iphone 6 στα χέρια του θα καταλάβει τι εστί design και φορητή συσκευή.κανανε αποστευτη δουλειά με το 6αρι και φοβάμαι θα κλείσουν σπίτια.αν δουλεψουν και αντίστοιχα με το air θα πάνε παρα πολύ καλά.εγω εντυπωσιαστικα από το 6αρι και οποίο δεν το παραδεχτεί η τυφλός είναι η κομπλεξικος αν δοκιμάσεις το htc one m8 τότε πες διαφορές. κι εγώ τα έπιασα αλλά το htc είναι πολύ ανώτερο. δεν είμαι οπαδός κανενός , μου αρέσουν τα windows - Linux , δεν βλέπω λόγο ύπαρξεις τις apple πέρα της proffesional κατηγορίας, που και εκεί πλέον παίρνεις windows μηχάνημα με καλύτερες λειτουργίες. το κόστος των εργαλείων (software) που έχει δωρεάν τα αγοράζεις από την διαφορά τιμής. καλά τα android για 400 ευρώ < το πολύ apple = design παλιά. τώρα πάνω κάτω έχουν όλοι. δεν υφίστανται οι τιμές που βάζει. προσωπικά αν έπερνα apple μηχάνημα και πάθαινε κάτι θα τους άνοιγα το κεφάλι. και μην πούνε κάποιοι τα apple δεν κολλάνε ιούς ή δεν χαλάνε γιατί για τους ιούς αν δεν ξέρεις που μπαίνεις πάρε antivirus και το ότι αν χαλάσουν κάνουν όσο ένα καινούριο άστα κλάφτα. και ναι 20.000.000 apple vs 3.000.000.000 windows λογικό είναι να ακούτε ότι χαλάνε πιο πολλά windows.
exor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αν δοκιμάσεις το htc one m8 τότε πες διαφορές. κι εγώ τα έπιασα αλλά το htc είναι πολύ ανώτερο. δεν είμαι οπαδός κανενός , μου αρέσουν τα windows - Linux , δεν βλέπω λόγο ύπαρξεις τις apple πέρα της proffesional κατηγορίας, που και εκεί πλέον παίρνεις windows μηχάνημα με καλύτερες λειτουργίες. το κόστος των εργαλείων (software) που έχει δωρεάν τα αγοράζεις από την διαφορά τιμής. καλά τα android για 400 ευρώ < το πολύ apple = design παλιά. τώρα πάνω κάτω έχουν όλοι. δεν υφίστανται οι τιμές που βάζει. προσωπικά αν έπερνα apple μηχάνημα και πάθαινε κάτι θα τους άνοιγα το κεφάλι. και μην πούνε κάποιοι τα apple δεν κολλάνε ιούς ή δεν χαλάνε γιατί για τους ιούς αν δεν ξέρεις που μπαίνεις πάρε antivirus και το ότι αν χαλάσουν κάνουν όσο ένα καινούριο άστα κλάφτα. και ναι 20.000.000 apple vs 3.000.000.000 windows λογικό είναι να ακούτε ότι χαλάνε πιο πολλά windows. κυριοι σε μετρησεις που εγιναν προσφατα εχω και βιντεο αν θελετε το μ8 και το αιφων 6 αντεχουν πιεση μεχρι 70 λιμπρες .. επισης εχουν δεικτες sar υψηλους και το 6αρι μολις στα ορια της νομιμοτητος στα 1.58 !! για να καταλαβουμε διαφορες ενα note 3 η πλαστικουρα οπως λετε αντεχει 150 λιμπρες χωρις να λυγισει και εχει δεικτη sar μολισ 0,29 .. ερωτω λοιπον ..τι εννοειτε ποιοτητα ?!!? τηλεφωνα που λυγιζουν για πλακα και σε ψηνουν στο ενα μετρο? !! υπαρχουν βιντεο ανθρωπων που το κανουν για πλακα ! μπροστα στη καμερα με μαρτυρες ! ποιοτητα ?! ειναι το.. διπύρηνο?? Μας πετανε ενα benchmark με καποιο απλο aplo linear code που ευνοεί καποια στοιχεια αρχιτεκτονικης και μας λετε οτι οι 2 πυρηνες στα 1.3 ειναι πιο γρηγοροι απο 4 ! στα 2.3 η 2.7 !!!??!! αυτο το ποστ αναλυση απο τη futuremark το παραθετω απλα για να μαθετε .. δικαιωμα του καθενος να παιρνει και να γουσταρει οτι θελει και γω ελεγα να ξαναδοκιμασω το 5.5 το 6αρι αλλα αυτη τη παραπληροφορηση και τις υπερβολες δε τις μπορω συγνωμη .. διαβαστε λοιπον διοτι το μονο benchmark poy exei kapoio nohma για real world σεναρια ειναι το physics tou 3dmark http://www.futuremark.com/pressreleases/understanding-3dmark-results-from-the-apple-iphone-5s-and-ipad-air υποψιν οι επεξεργαστες α7 και α8 ειναι το ιδιο σε ταχυτητα σε πραγματικα σεναρια
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Είστε σε topic για το νέο iPad σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα