Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα στο μήνα και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου, θα δούμε για πρώτη φορά τα νέα iPad της Apple, όμως μια καλή ιδέα μπορούμε να πάρουμε από τώρα με βάση διαρροή φωτογραφιών από το αξιόπιστο βιετναμέζικο site tinhte.vn το οποίο έχει στη διάθεση του ένα dummy της συσκευής.Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, απεικονίζεται κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του iPad Air και ο οποίος φαίνεται ότι μοιράζεται αρκετά κοινά στοιχεία με το σχεδιασμό του iPhone 6 με τις χαρακτηριστικές καμπύλες.

Όπως φαίνεται, το νέο iPad θα είναι εξαιρετικά λεπτό με πάχος μόλις 7 χιλιοστών το οποίο είναι το μικρότερο που έχουμε δει ποτέ σε tablet της Apple ενώ στο εμπρόσθιο μέρος και κάτω από το κεντρικό κουμπί, θα ενσωματωθεί ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως στα IPhone 5s/6/6 Plus.

Apple iPad Air 2Apple iPad Air 2

Ελάχιστες αναμένεται να είναι οι υπόλοιπες αλλαγές με μερικό ανασχεδιασμό των πλήκτρων αυξομείωσης της έντασης ενώ λείπει ο διακόπτης σίγασης ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης για το κλείδωμα της αναστροφής της οθόνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα iPad συμπεριλαμβανομένου και της «μικρής» έκδοσης, αναμένεται να μάθουμε την επόμενη Πέμπτη στην παρουσίαση της Apple

Link.png Site: tinhte.vn
Δημοσ.

Εγώ γιατί νομίζω ότι όλες οι "διαρροές" είναι εθελημένες;

Δηλαδή ολοκληρη apple δεν μπορεί να το κρύψει;

Προσωπικά εγώ το βλέπω σαν μέσο προώθησης και να κάνει το αγοραστικό κοινό να ασχολούνται με το προιόν..

Δημοσ.

7 χιλιοστα παχος?Απίστευτα νουμερα!Σε λιγο θα το κανει ενα χιλιοστό η Apple και σε λιγο θα το πιανουμε και δε θα ξερουμε ότι το πιανουμε!

Δημοσ.

Will it bend?

Η Apple να κάνει κάτι με την επόμενη αναβάθμιση διότι ακόμα και το iphone 6plus 64gb έχει θέματα!Και δεν εννοώ το λύγισμα ☺

Δημοσ.

Will it bend? Η Apple να κάνει κάτι με την επόμενη αναβάθμιση διότι ακόμα και το iphone 6plus 64gb έχει θέματα!Και δεν εννοώ το λύγισμα ☺

δηλαδη τι θεματα εχει; Ειναι εντυπωσιακα λεπτο σιγουρα το air 2 αλλα αν δεν συνοδευεται και απο αντιστοιχες αναβαθμισεις σε επιπεδο hardware θα παραμεινω με το 4 .

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

Και πολύ καλά θα κάνεις να μείνεις με το 4 νομίζω... Σιγά τις διαφορές για να δίνει κανείς ένα σωρό χρήματα κάθε 1-2 χρόνια (όχι ότι έχω λόγο στο πορτοφόλι σου βεβαίως!). Προσωπικά έχω το ipad 2, και αν δεν είχα τρόπο να πάρω το καινούριο σχεδόν τσάμπα (μέσω της δουλειάς μου) δε νομίζω ότι θα το άλλαζα ακόμα.

Δημοσ.

7 χιλιοστα παχος?Απίστευτα νουμερα!Σε λιγο θα το κανει ενα χιλιοστό η Apple και σε λιγο θα το πιανουμε και δε θα ξερουμε ότι το πιανουμε!

Μισό χιλιοστό σε σχέση με το προηγούμενο δεν είναι νούμερο ούαου!

Ένα ίδιο πράγμα φαίνεται με το προηγούμενο με μικρές γνωστές προσθήκες από το iPhone.

Δημοσ.

Οι διαρροές πλέον για κάθε τεχνολογικό αγαθό έχουν γίνει must. Κάτι σαν τεχνολογικό fappening... 

εδω εχει διαρεύσει ολόκληρη area 51 στις ΗΠΑ με εξωγήινους .. η apple θα κρυφτεί;

Δημοσ.

Το iPad Air 2 είναι σχεδόν το ίδιο εξωτερικά με το αρχικό iPad Air. 

Οι βελτιώσεις έρχονται εσωτερικά. Εάν αληθεύουν τα rumors και έρθει με 2GB RAM, 32GB αρχικό εσωτερικό χώρο και λεπτότερο τότε θα αποτελέσει μια πολύ καλή αναβάθμιση από πιο παλιά μοντέλα (ίσως όχι το προηγούμενο iPad Air).

Δημοσ.

Μα φυσικά μιας και το iPad το έχουμε στην τσέπη μας...

Εγινε μοδα πλεον!

Θα κανουν και τα smartwatch bent,σε λιγο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...