lefteris4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά βλέπω προσφορές απο την cu και την whats up εδω μέσα και τρελένομαι. Πού είναι η Q της οποίας τα πακέτα της είναι σαν μόνιμες προσφορές? Πριν μια εβδομάδα αγόρασα μια κάρτα των 10€ και πήρα 30€! Απλά εξαργύρωσα το κουπόνι που δίνει το πρώτο θέμα η εφημαρίδα, πήγα στον μαρινόπουλο και μου έδωσαν 2 κάρτες των 10€. Στην συνέχεια έβαλα την κάρτα και η Q μου την διπλασίασε και πλέον έχω 20€ και άλλη μια κάρτα διαθέσιμη να την βάλω όποτε θέλω! Τα πακέτα τους μπορείτε να τα δείτε Site: εδώ . Με 3€ σας δίνει 110' προς όλους αν ενεργοποιήσετε απο το ίντερνετ το πακέτο ή απο την εφαρμογή για smartphones. Και με χρέωση ανα δευτερόλεπτο όχι 3λεπτες όπως οι άλλοι! Απο Site: εδώ μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο με την σιμ και σας το στέλνουν σπίτι σας ταχυδρομικώς με έξοδα 10€ τα οποία αντιστοιχούν σε μια κάρτα των 10€ άρα σας το στέλνουν δωρεάν! 3 μήνες έχω την Q, και δεν χρησιμοποίησα ξανα την whats up, μόνο για να με παίρνουν οι άλλοι. 3 μήνες επίσης έχω βάλει μόλις μια φορά κάρτα (και άλλη μια φορά την πρώτη που μου έστειλαν) και μιλάω με όλους τους συνδρομητές! Αντε να γίνουμε πολλοί μπάς κα ξυπνήσουν και στις άλλες εταιρίες που μας δουλεύουν ψιλό γαζί με τις δήθεν προσφορές τους!
runner69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 πήγα στον μαρινόπουλο και μου έδωσαν 2 κάρτες των 10€. Ποιο καταστημα σου εδωσε 2 καρτες των 10€ αντι για μια των 20; Στην συνέχεια έβαλα την κάρτα και η Q μου την διπλασίασε και πλέον έχω 20€ Αυτη θα ηταν προφανως καποια προσφορα αποκλειστικα για εσενα και μονο μιας και εισαι νεος συνδρομητης γιατι δεν ισχυει γενικα κατι τετοιο. Και αυτος ο διπλασιασμος σου δεν ειναι μονιμος, δηλαδη να ισχυει σε καθε καρτα ανανεωσης. Με 3€ σας δίνει 110' προς όλους Αντε να γίνουμε πολλοί μπάς κα ξυπνήσουν και στις άλλες εταιρίες που μας δουλεύουν ψιλό γαζί με τις δήθεν προσφορές τους! 100' δινει για την ακριβεια. Να παρακαλας να μην γινουμε πολλοι γιατι αν γινουμε, ολα αυτα θα κοπουν-ακριβυνουν. 2
lefteris4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το τελευταίο το φοβάμαι κι εγώ. 110΄ δίνει, 60+40 bonus. Ναι ήταν για εμένα η προσφορά του διπλασιασμού. Οπως και να χει ομως καθε 2-3 μέρες μου στέλνουν μήνυμα για μια προσφορά!
katcos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Οκ, αλλά τελικά οπως ρώτησε και ο runner69 : ''Ποιο καταστημα σου εδωσε 2 καρτες των 10€ αντι για μια των 20;'' 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις