Tiger.7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Χρησιμοποιω στον υπολογιστη μου το ασυρματο usb stick TL-WN722N για να πιανω στο δυκτιο μου. Επισης πιανω με αυτο και το δυκτιο ενος φιλου που ειναι στο απεναντι σπιτι και θα ηθελα να ρωτησω,αν γινεται με καποιο τροπο μπορω να ενωσω τα 2 δυκτια μαζι για να εχω μεγαλυτερο download σε torrents οταν κατεβαζω. Να πω πως εχω προσβαση απο θεμα κωδικων και στα 2 δυκτια. Σας ευχαριστω
jkoukos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γίνεται με το Connectify Dispatch, αλλά θέλεις 2 ξεχωριστές κάρτες δικτύου, καθώς δεν γίνεται μόνο με μία. 1
Tiger.7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γίνεται με το Connectify Dispatch, αλλά θέλεις 2 ξεχωριστές κάρτες δικτύου, καθώς δεν γίνεται μόνο με μία. Με 2 ιδιες καρτες δυκτιου με αυτες που ανεφερα μπορει να γινει? Και αυτο γινεται με το η καθε μια να συνδεεται στο καθε ενα δυκτιο ξεχωριστα? Υπαρχει καποιος οδηγος που μπορω να δω για να το κανω?
jkoukos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Με οποιαδήποτε κάρτα δικτύου μπορεί να γίνει, δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιες. Δες εδώ για πληροφορίες. Υπόψη το free έχει περιορισμό στην χρονική διάρκεια χρήσης κάθε μέρα. Υπάρχει το Pro που βρίσκεται εύκολα. 1
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ειναι γελειο φιλε, απλα ανοιξε το προγραμμα και πανω αριστερα πατησε το start dispatch αφου βεβαιωθεις οτι βλεπεις και τους 2 network adapters... Ενα λεπτο υποθεση ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα