chios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά γιατί δίνετε τόσο σημασία στην Rom 16,32 εμένα με 8 gb που έχω και φορτωμένες καμία σαρανταρια εφαρμογές η μισή Είναι άδεια , έχω και μια sd 32άρα για φώτο αρχεία κλπ και είμαι οκ. Αποστολή από το HM NOTE 1W με τη χρήση Insomnia App
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλά τα λες μόνο που το LG G2 δεν δέχεται microSD :P 1
SIP1995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά γιατί δίνετε τόσο σημασία στην Rom 16,32 εμένα με 8 gb που έχω και φορτωμένες καμία σαρανταρια εφαρμογές η μισή Είναι άδεια , έχω και μια sd 32άρα για φώτο αρχεία κλπ και είμαι οκ. Αποστολή από το HM NOTE 1W με τη χρήση Insomnia App Έχω συνηθίσει τα 32gb του Lumia 920 και ανησυχώ λίγο για την έλλειψη micro sd...πιστεύω να αντέξω..λολ Αρχες Αυγουστου,τωρα αν αλλαξε κατι γι'αυτο ειπα στο παιδι να ρωτησει ξανα. Αν οντως εγινε ειναι ευχαριστω! Προσωπικα σε μενα ειναι αρκετα,ειχα συνηθισει και με ενα nexus που ειχα με 16gb.Δεν βαζω ταινιες και παιχνιδια,το πολυ 1~2 gb τραγουδια Για να πω την αλήθεια, 11gb(τόσα είναι διαθέσιμα στον χρηστή) θα μου είναι καλά πιστεύω, αν δε κατεβάζω ότι εφαρμογές ναναι...Γιατί ακρίβεια σκέφτομαι να έχω 2-2,5 GB μουσική, 3,5 για εφαρμογές και τα υπόλοιπα 5gb για βίντεο και φωτογραφίες...σωστη σκέψη ?
Peleus17 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Έχω συνηθίσει τα 32gb του Lumia 920 και ανησυχώ λίγο για την έλλειψη micro sd...πιστεύω να αντέξω..λολ Για να πω την αλήθεια, 11gb(τόσα είναι διαθέσιμα στον χρηστή) θα μου είναι καλά πιστεύω, αν δε κατεβάζω ότι εφαρμογές ναναι...Γιατί ακρίβεια σκέφτομαι να έχω 2-2,5 GB μουσική, 3,5 για εφαρμογές και τα υπόλοιπα 5gb για βίντεο και φωτογραφίες...σωστη σκέψη ? Καθόλου. Είναι τελείως λάθος να λες τι θα έχεις μέσα στο κινητό πριν καν το πάρεις. Πάρε ένα τηλεφωνο στην LG και σιγουρέψου για το 32αρι και πάρε αυτό. Κρίμα τέτοια κινηταρα να χάνει λόγο μνήμης!!!
SIP1995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καθόλου. Είναι τελείως λάθος να λες τι θα έχεις μέσα στο κινητό πριν καν το πάρεις. Πάρε ένα τηλεφωνο στην LG και σιγουρέψου για το 32αρι και πάρε αυτό. Κρίμα τέτοια κινηταρα να χάνει λόγο μνήμης!!! Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πλέον έχω σταματήσει να κατεβάζω εφαρμογές και χρησιμοποιώ μόνο τις βασικές (facebook ktl), το έχω μόνο για φωτογραφίες και κάνα βίντεο και ελάχιστη μουσική....
achilles_g_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Απλή υποσημείωση. Η οθόνη του note 3 neo είναι rgb. Για όποιον δεν ξέρει ας το ψάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα