Προς το περιεχόμενο

LG G2: Smartphone έως 300€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά γιατί δίνετε τόσο σημασία στην Rom 16,32 εμένα με 8 gb που έχω και φορτωμένες καμία σαρανταρια εφαρμογές η μισή Είναι άδεια , έχω και μια sd 32άρα για φώτο αρχεία κλπ και είμαι οκ.

Αποστολή από το HM NOTE 1W με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά γιατί δίνετε τόσο σημασία στην Rom 16,32 εμένα με 8 gb που έχω και φορτωμένες καμία σαρανταρια εφαρμογές η μισή Είναι άδεια , έχω και μια sd 32άρα για φώτο αρχεία κλπ και είμαι οκ.

Αποστολή από το HM NOTE 1W με τη χρήση Insomnia App

Έχω συνηθίσει τα 32gb του Lumia 920 και ανησυχώ λίγο για την έλλειψη micro sd...πιστεύω να αντέξω..λολ

Αρχες Αυγουστου,τωρα αν αλλαξε κατι γι'αυτο ειπα στο παιδι να ρωτησει ξανα.

Αν οντως εγινε ειναι ευχαριστω!

Προσωπικα σε μενα ειναι αρκετα,ειχα συνηθισει και με ενα nexus που ειχα με 16gb.Δεν βαζω ταινιες και παιχνιδια,το πολυ 1~2 gb τραγουδια

Για να πω την αλήθεια, 11gb(τόσα είναι διαθέσιμα στον χρηστή) θα μου είναι καλά πιστεύω, αν δε κατεβάζω ότι εφαρμογές ναναι...Γιατί ακρίβεια σκέφτομαι να έχω 2-2,5 GB μουσική, 3,5 για εφαρμογές και τα υπόλοιπα 5gb για βίντεο και φωτογραφίες...σωστη σκέψη ?

Δημοσ.

Έχω συνηθίσει τα 32gb του Lumia 920 και ανησυχώ λίγο για την έλλειψη micro sd...πιστεύω να αντέξω..λολ

Για να πω την αλήθεια, 11gb(τόσα είναι διαθέσιμα στον χρηστή) θα μου είναι καλά πιστεύω, αν δε κατεβάζω ότι εφαρμογές ναναι...Γιατί ακρίβεια σκέφτομαι να έχω 2-2,5 GB μουσική, 3,5 για εφαρμογές και τα υπόλοιπα 5gb για βίντεο και φωτογραφίες...σωστη σκέψη ?

Καθόλου. Είναι τελείως λάθος να λες τι θα έχεις μέσα στο κινητό πριν καν το πάρεις. Πάρε ένα τηλεφωνο στην LG και σιγουρέψου για το 32αρι και πάρε αυτό. Κρίμα τέτοια κινηταρα να χάνει λόγο μνήμης!!!
Δημοσ.

Καθόλου. Είναι τελείως λάθος να λες τι θα έχεις μέσα στο κινητό πριν καν το πάρεις. Πάρε ένα τηλεφωνο στην LG και σιγουρέψου για το 32αρι και πάρε αυτό. Κρίμα τέτοια κινηταρα να χάνει λόγο μνήμης!!!

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πλέον έχω σταματήσει να κατεβάζω εφαρμογές και χρησιμοποιώ μόνο τις βασικές (facebook ktl), το έχω μόνο για φωτογραφίες και κάνα βίντεο και ελάχιστη μουσική....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...