SIP1995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Άκου το σκεπτικό μου, αντί για το g2 λόγω της χωρητικότητας και μόνο πηγαίνεις σε 1+,ο μόνος λόγος να μην πας είναι η κάρτα μνήμης του παίρνει το g3 έλα με τον 801 επάνω δεν φτουραει, οπότε η περιμένεις να έρθει με τον 805 η βουρ για 1+.Αυτό θα κάνω εγώ.king συνεχίζεις τα ανέκδοτα βλέπω Οι επεξεργαστές δε με ενδιαφέρουν για να πω την αλήθεια, το μόνο που θέλω είναι να τρέχει απροβλημάτιστα, Ερώτηση: Αν πάρω το G2 32gb θα έχω εγγύηση Ελλάδα ή όχι, η θα χρειαστεί να το στείλω σε άλλη χώρα ?
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αδερφε σε παρακαλω λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει.Η οθονη του G2 ειναι πολυ καλη και μαλιστα καλυτερη απο αυτη του Neo.Τωρα για το G3 δεν μπορω να ξερω μιας και δεν το δουλεψα.Ειπαμε υποστηριζουμε οποια εταιρια γουσταρουμε αλλα μην το παρακανουμε κιολας Τα ποστ μου ειναι αντικειμενικα.Το neo εχει amoled το g2 ips.Η amoled του νεο πλησιαζει την οθονη του κανονικου note 3.Μια συγκριση διπλα διπλα θα σε πεισει.Δεν ειπα οτι του g2 ειναι κακη αντιθετως απλα amoled vs ips για μενα κερδιζει η amoled.Το 720p σε μεχρι 5.5" ειναι αρκετα και η διαφορα φαινετε μονο με μεγεθυντικο φακο.Δεν υποστηριζω καμια εταιρια.Και lg θα προτεινω και samsung και motorola απλα σε καθε ευρος τιμης υπαρχουν τα πιο vfm κινητα και αυτα προτεινω.
kataramenos32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τα ποστ μου ειναι αντικειμενικα.Το neo εχει amoled το g2 ips.Η amoled του νεο πλησιαζει την οθονη του κανονικου note 3.Μια συγκριση διπλα διπλα θα σε πεισει.Δεν ειπα οτι του g2 ειναι κακη αντιθετως απλα amoled vs ips για μενα κερδιζει η amoled.Το 720p σε μεχρι 5.5" ειναι αρκετα και η διαφορα φαινετε μονο με μεγεθυντικο φακο.Δεν υποστηριζω καμια εταιρια.Και lg θα προτεινω και samsung και motorola απλα σε καθε ευρος τιμης υπαρχουν τα πιο vfm κινητα και αυτα προτεινω. Συγκριση διπλα διπλα εχω κανει αλλιως δεν θα μιλουσα και η διαφορα των 720P με τα 1080 φαινεται μια χαρα στις 5.5".Απο εκει και περα αναφερεις οτι μεταξυ των οθονων προτιμας την amoled του Neo και δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν την κανει καλυτερη σε αναλυση και ευκρινεια απο την IPS του G2.Καλως η κακως τα μονα πλεονεκτηματα του Neo ειναι η SD και το πενακι για αυτους που το χρησιμοποιουν μονο
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Συγκριση διπλα διπλα εχω κανει αλλιως δεν θα μιλουσα και η διαφορα των 720P με τα 1080 φαινεται μια χαρα στις 5.5".Απο εκει και περα αναφερεις οτι μεταξυ των οθονων προτιμας την amoled του Neo και δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν την κανει καλυτερη σε αναλυση και ευκρινεια απο την IPS του G2.Καλως η κακως τα μονα πλεονεκτηματα του Neo ειναι η SD και το πενακι για αυτους που το χρησιμοποιουν μονοΚοιτα επειδη εχω κανει και εγω συγκριση note 3/note 3 neo/g2/g3 μπορω να πω οτι αν δεν κοιτας τις οθονες απο τα 10 εκατοστα η εικονα παει ως note 3>note 3 neo>g2>g3. Τα πλεονεκτηματα του note 3 neo ειναι η sd/πενακι οπως ειπες αλλα και η μεγαλυτερη οθονη γιατι του g2 με τα on screens button(τα οποια απεχθανομαι) απο 5.2 παει στα 4.9".Και εγω περιμενα να μην εχει καλη οθονη το neo αλλα το πηρε ο ξαδερφος μου και εχει ελαχιστη διαφορα απο το κανονικο νοτε 3 και αυτη φαινετε αν τις δεις απο πολυ κοντα
annorax Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οι επεξεργαστές δε με ενδιαφέρουν για να πω την αλήθεια, το μόνο που θέλω είναι να τρέχει απροβλημάτιστα, Ερώτηση: Αν πάρω το G2 32gb θα έχω εγγύηση Ελλάδα ή όχι, η θα χρειαστεί να το στείλω σε άλλη χώρα ? Λοιπόν: εδώ, στο micro-site της Ελληνικής LG, αναφέρει χαρακτηριστικά: ROM 32GB http://www.lg.com/gr/microsite/g2/sub1.html Δε νομίζω να μην το υποστηρίζουν, από τη στιγμή που το έχουν στο Ελληνικό site. Υπάρχει και τηλέφωνο της αντιπροσωπίας. Μπορείς να τους ρωτήσεις για να είσαι και σίγουρος (αφού μάλλον καταλήγεις σε αυτό). Για μένα, αφού δε σ' ενδιαφέρουν οι καινοτόμες χρήσεις και το πενάκι του note, το G2 είναι από τα καλύτερα Android smartphones που μπορείς να αγοράσεις. Σίγουρα μέσα στην πρώτη πεντάδα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως (βάζω μέσα και τα κορυφαία Κινέζικα).
akis337 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εχω παρει εγω στην LG Hellas και σιγουρα δεν το καλυπτει το 32αρι,ξεκαθαρα ειπε οτι τα μονο που καλυπτει ειναι lg g2 d802 16 gb ασπρο η μαυρο. Παρε ενα τηλεφωνο και εσυ αν θελεις να εισαι σιγουρος ,ειναι πολυ εξυπηρετικοι
kataramenos32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα επειδη εχω κανει και εγω συγκριση note 3/note 3 neo/g2/g3 μπορω να πω οτι αν δεν κοιτας τις οθονες απο τα 10 εκατοστα η εικονα παει ως note 3>note 3 neo>g2>g3. Τα πλεονεκτηματα του note 3 neo ειναι η sd/πενακι οπως ειπες αλλα και η μεγαλυτερη οθονη γιατι του g2 με τα on screens button(τα οποια απεχθανομαι) απο 5.2 παει στα 4.9".Και εγω περιμενα να μην εχει καλη οθονη το neo αλλα το πηρε ο ξαδερφος μου και εχει ελαχιστη διαφορα απο το κανονικο νοτε 3 και αυτη φαινετε αν τις δεις απο πολυ κοντα Ωραια τοτε πεταξτε τις full και QHD οθονες παιδια με τοσο μηδαμινη διαφορα ποιος ο λογος να τα σκατε για ναυαρχιδες? Anyway για να μην παρεκτραπει το θεμα σεβαστη η αποψη σου, σεβαστη και η δικη μου ας τα δει και ο TS απο κοντα και ας αποφασισει μονος του
SIP1995 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εχω παρει εγω στην LG Hellas και σιγουρα δεν το καλυπτει το 32αρι,ξεκαθαρα ειπε οτι τα μονο που καλυπτει ειναι lg g2 d802 16 gb ασπρο η μαυρο. Παρε ενα τηλεφωνο και εσυ αν θελεις να εισαι σιγουρος ,ειναι πολυ εξυπηρετικοι Ευχαριστώ για την πληροφορία, μάλλον το 16αρι θα πάρω λογικά.
annorax Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εχω παρει εγω στην LG Hellas και σιγουρα δεν το καλυπτει το 32αρι,ξεκαθαρα ειπε οτι τα μονο που καλυπτει ειναι lg g2 d802 16 gb ασπρο η μαυρο.<br> Παρε ενα τηλεφωνο και εσυ αν θελεις να εισαι σιγουρος ,ειναι πολυ εξυπηρετικοι Αυτές οι εταιρείες...Δηλαδή, τι λογική είναι τώρα αυτή; Το πουλάνε, αλλά δεν το έχουν στην εγγύηση;
akis337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχει εισαχθει το 32αρι επισημα μου ειπαν,αλλο αν το εχουν φερει μερικα ελληνικα μαγαζια απο Ευρωπη. Οπως και 16αρι κοκκινο πχ αν παρεις παλι δεν καλυπτεται Επισης,δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου η οχι αλλα σε παρτιδα του g2 μεχρι 405 ειχα παρατηρησει θεματα με θερμοκρασια κοντα στην καμερα. Τωρα που ειμαι με παρτιδα 409 δεν κανει κιχ.Αν το παρεις απο σκρουτζ ρωτα τι εχουν,εγω το πηρα απο tokinito.gr
SIP1995 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχει εισαχθει το 32αρι επισημα μου ειπαν,αλλο αν το εχουν φερει μερικα ελληνικα μαγαζια απο Ευρωπη. Οπως και 16αρι κοκκινο πχ αν παρεις παλι δεν καλυπτεται Επισης,δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου η οχι αλλα σε παρτιδα του g2 μεχρι 405 ειχα παρατηρησει θεματα με θερμοκρασια κοντα στην καμερα. Τωρα που ειμαι με παρτιδα 409 δεν κανει κιχ.Αν το παρεις απο σκρουτζ ρωτα τι εχουν,εγω το πηρα απο tokinito.gr Thanks που το ανέφερες, αυτό με τις παρτίδες το είχα ξανά διαβάσει κάπου, αλλά δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Επίσης διάβασα ότι κάποια G2 έχουν πρόβλημα στο GPS και το σήμα δικτύου...αληθεύει ? Κάτι ακόμα, πολλοί αναφέρουν (στο skroutz) ότι το LG G2 είναι υπερβολικά ευαίσθητο κινητό και ότι πρέπει να το προσέχεις παρα πολύ....πρέπει να το λάβω και αυτό υπόψη πριν το αγοράσω ?
akis337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειχα ποτε θεμα με το gps η με το σημα μεχρι τωρα ,ολα δουλευουν κανονικα.Ισως ετυχε σε καποια. Ιδιαιτερη προσοχη δεν θελει,μονο μια θηκη για να εισαι καλυμενος μονο και μονο γιατι δεν εχει αποσπωμενο πισω καλυμμα και σε περιπτωση πτωσης θα φαινεται ασχημα.
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εχω παρει εγω στην LG Hellas και σιγουρα δεν το καλυπτει το 32αρι,ξεκαθαρα ειπε οτι τα μονο που καλυπτει ειναι lg g2 d802 16 gb ασπρο η μαυρο. Παρε ενα τηλεφωνο και εσυ αν θελεις να εισαι σιγουρος ,ειναι πολυ εξυπηρετικοι Πότε πήρες τηλέφωνο?? Γιατί εδώ και ένα μήνα περίπου, προφανώς από τις διαμαρτυρίες αλλά και τη νομοθεσία νομίζω, η LG Hellas καλύπτει κανονικότατα το 32άρι μοντέλο, δεν έχω μιλήσει με LG αλλά το επιβεβαίωσα σε πάνω από 10-15 χρήστες που πήραν το 32άρι... Στο 16άρι για μένα με τα 10,5 ελεύθερα μου φαίνονται πολύ λίγα....
akis337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αρχες Αυγουστου,τωρα αν αλλαξε κατι γι'αυτο ειπα στο παιδι να ρωτησει ξανα. Αν οντως εγινε ειναι ευχαριστω! Προσωπικα σε μενα ειναι αρκετα,ειχα συνηθισει και με ενα nexus που ειχα με 16gb.Δεν βαζω ταινιες και παιχνιδια,το πολυ 1~2 gb τραγουδια
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Για αυτό... Ναι άλλαξε... Μπορεί να πάρει τηλέφωνο στην LG Hellas να το επιβεβαιώσει... Όπως έγραψα έφαγαν πολύ κράξιμο μάλλον και αποφάσισαν να δέχονται πλέον τα 32άρια για σέρβις... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα