SIP1995 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι κάτοχος ενός Lumia 920 και θέλω να πάρω καινούριο κινητό. Ψάχνω λοιπόν για ένα κινητό 4G με full HD οθόνη (οι ίντσες δε με απασχολούν), να έχει τη πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού εγκατεστημένη ή τουλάχιστον να παίρνει το update σε αυτό και να ΜΗΝ κολλάει/laggarei όπως θέλετε πείτε το. Επίσης θέλω να έχει πολύ καλή κάμερα (έχω μάθει με την ποιότητα κάμερας της Nokia και δε θέλω να κάνω downgrade) Mε ενδιαφέρει απο εκεί που θα το πάρω πχ skroutz, plaisio κτλ και ΈΧΕΙ εγγύηση και η εταιρία να έχει ελληνική αντιπροσωπία για να μη χρειαστεί να το στείλω σε άλλη χώρα αν πάθει κάτι. Μέχρι τώρα απο αυτά που είδα το LG G2 άρεσε πιο πολύ ΑΝ και με ανησυχούν τα 16gb (11 διαθέσιμα στον χρήστη) που έχει, μιας που ψιλό συνήθισα τα 32 του Lumia 920 που έχω...μου φαίνεται με usb otg το πρόβλημά μου λύνεται αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν έχετε να προτείνετε οτιδήποτε, πείτε το, κάθε βοήθεια μου είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Χτυπα το αδερφε,δεν θα το μετανιωσεις.Οπως ειπες το θεμα της μνημης με otg λυνεται
annorax Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ο disqualified έχει δίκιο. Δηλαδή, θα κουβαλάς μαζί με το κινητό και ένα φλασάκι, ας πούμε; Και γιατί δεν παίρνεις την έκδοση 32GB? http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html
maddoctor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 HUAWEI HONOR 6 H60-L02 Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 290€ τελική. Ευρωπαϊκή εγγύηση: www.huawei.com/en/about-huawei/contact-us/europe/ ( Greece . Athens, 49 Kifisias Avenue & Ziridi, Marousi, Tel:0030-210-6879008 , Fax:0030-210-6879079 ) Πιστεύω σου κάνει....
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στο θέμα της χωρητικότητας καλό είναι να μην κάνεις "εκπτώσεις". Θα το βρεις μπροστά σου
kaligoulas13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 γι αυτο g3 κατευθειαν.κοιταμε μπροστα .και με 300 ευρω μπορεις να βρεις ενα καλο μεταχειρισμενο(2-3 μηνων)
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Note 3 neo και καθαρισες.Εξαιρετικη οθονη και δεν του λειπει τιποτα
SIP1995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 @annorax ο λόγος που δε παίρνω το μοντέλο των 32gb είναι επειδή δε το καλύπτει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, άσε που ξεφεύγει τα 300€. Note 3 neo και καθαρισες.Εξαιρετικη οθονη και δεν του λειπει τιποτα Καλό σαν κινητό αλλά έχει HD οθόνη και κάμερα μου φαίνεται κατώτερης ποιότητας από το κινητό που έχω τώρα (Nokia Lumia 920), άσε που έχω ακούσει ότι τα Samsung κολλάνε λόγο του touchwiz...διαφορετικά είναι φανταστικά κινητά. γι αυτο g3 κατευθειαν.κοιταμε μπροστα .και με 300 ευρω μπορεις να βρεις ενα καλο μεταχειρισμενο(2-3 μηνων) Έχω ψάξει και όλα ξεφεύγουν τα 300€.
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 @annorax ο λόγος που δε παίρνω το μοντέλο των 32gb είναι επειδή δε το καλύπτει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, άσε που ξεφεύγει τα 300€. Καλό σαν κινητό αλλά έχει HD οθόνη και κάμερα μου φαίνεται κατώτερης ποιότητας από το κινητό που έχω τώρα (Nokia Lumia 920), άσε που έχω ακούσει ότι τα Samsung κολλάνε λόγο του touchwiz...διαφορετικά είναι φανταστικά κινητά. Έχω ψάξει και όλα ξεφεύγουν τα 300€. Η hd οθονη του note 3 neo ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες full hd οπως του g2 η και του g3 με την αθλια qhd.Η καμερα ειναι μια χαρα για κινητο και αν δεν σου αρεσει ο launcher βαζεις εναν απο του δεκαδες που κυκλοφορουν και ολα καλα.Στα χρηματα του δεν υπαρχει καλυτερο
annorax Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 @annorax ο λόγος που δε παίρνω το μοντέλο των 32gb είναι επειδή δε το καλύπτει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, άσε που ξεφεύγει τα 300€. Καλό σαν κινητό αλλά έχει HD οθόνη και κάμερα μου φαίνεται κατώτερης ποιότητας από το κινητό που έχω τώρα (Nokia Lumia 920), άσε που έχω ακούσει ότι τα Samsung κολλάνε λόγο του touchwiz...διαφορετικά είναι φανταστικά κινητά. Έχω ψάξει και όλα ξεφεύγουν τα 300€. Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή η Ελλ. αντιπροσωπία καλύπτει μόνο το μοντέλο των 16GB? ΄Όσο για την τιμή, πάω πάσο... Στην τελική, νομίζω ότι το Note 3 που προτείνουν παραπάνω θα σε καλύψει πλήρως.
kataramenos32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η hd οθονη του note 3 neo ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες full hd οπως του g2 η και του g3 με την αθλια qhd.Η καμερα ειναι μια χαρα για κινητο και αν δεν σου αρεσει ο launcher βαζεις εναν απο του δεκαδες που κυκλοφορουν και ολα καλα.Στα χρηματα του δεν υπαρχει καλυτερο Αδερφε σε παρακαλω λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει.Η οθονη του G2 ειναι πολυ καλη και μαλιστα καλυτερη απο αυτη του Neo.Τωρα για το G3 δεν μπορω να ξερω μιας και δεν το δουλεψα.Ειπαμε υποστηριζουμε οποια εταιρια γουσταρουμε αλλα μην το παρακανουμε κιολας
SIP1995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η hd οθονη του note 3 neo ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες full hd οπως του g2 η και του g3 με την αθλια qhd.Η καμερα ειναι μια χαρα για κινητο και αν δεν σου αρεσει ο launcher βαζεις εναν απο του δεκαδες που κυκλοφορουν και ολα καλα.Στα χρηματα του δεν υπαρχει καλυτερο Οι λειτουργίες με το πενάκι δε με πολύ ενδιαφέρουν για αυτό και θα κάνω την σύγκριση, σε λιγότερα λεφτά (250) υπάρχει το LG Optimus G Pro με Full HD (5,5") και 13 mp camera.
kataramenos32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οι λειτουργίες με το πενάκι δε με πολύ ενδιαφέρουν για αυτό και θα κάνω την σύγκριση, σε λιγότερα λεφτά (250) υπάρχει το LG Optimus G Pro με Full HD (5,5") και 13 mp camera. Το optimus g pro ειναι ξεχασμενο απο το θεο και την LG και η καμερα του ειναι κακη.Τα mp δεν παιζουν και πολυ ρολο
vrwmiaris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Άκου το σκεπτικό μου, αντί για το g2 λόγω της χωρητικότητας και μόνο πηγαίνεις σε 1+,ο μόνος λόγος να μην πας είναι η κάρτα μνήμης του παίρνει το g3 έλα με τον 801 επάνω δεν φτουραει, οπότε η περιμένεις να έρθει με τον 805 η βουρ για 1+.Αυτό θα κάνω εγώ.king συνεχίζεις τα ανέκδοτα βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα