41ex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Θείος αγόρασε (χωρίς να ρωτήσει) καινούργιο laptop με προεγκατεστημένα τα windows 8. Δεν την παλεύει όμως καθόλου με το νέο περιβάλλον και θέλει απεγνωσμένα να τo αλλάξει. Το παλιό laptop είχε XP (με «χαρισμένο» σηριαλ ενώ ήταν αγορασμένο αρχικά με vista). Σκεφτόμουν να του βάλω τα windows 7 που πιστεύω δεν θα τον μπερδεύουν πολύ. Ποιες είναι οι δυνατότητες με μικρότερο δυνατό κόστος δεδομένο ότι έχει ήδη δυο legit licenses (Vista και windows 8 και οι δυο σε Home). Επιστρέφει το λαπτοπ και ζητάει αντικατάσταση με κάποιο με προεγκατεστημένα τα 7. Γίνεται αυτό πόσες μέρες διορία έχει να το κάνει? Κρατάει τα λαπτοπ και του στέλνουν κωδικό για τα 7 απενεργοποιώντας παράλληλα τον κωδικό για τα 8. Upgrade από τα βίστα που είχε στο παλιό λαπτοπ σε 7 στο νέο? Κάτι άλλο…. Το τρίτο πρόσωπο είναι κατ’ ευφημισμό, τις αλλαγές θα τις κάνω εγώ οπότε περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για 2 πρώτα ερωτήματα καλύτερα να κάνει μια ερώτηση στο κατάστημα πρώτα , τώρα αν δεν του αλλάξουν τα 8 μπορεί να αγοράσει καποιο κλειδάκι νόμιμο των 7 απο τις αγγελίες εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/ή το ebay και να περάσει τα 7 κανονικά
BritGreek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορείς να κάνεις downgrade, εκτός αν η έκδοση των 8 είναι η Professional. Νομίζω ότι δικαιούται να το επιστρέψει εντός 7 ημερών, αλλά δεν ξέρω αν θα το δεχτούν. Είναι ελάχιστα τα λάπτοπ με windows 7 πλέον.Εγώ έχω αυτό: http://www.e-expert.gr/ProductDetails/R950-14L/plhroforiki/forhtoi-ypologistes/laptop.aspx Το οποίο είναι πάρα πολύ καλό, με εξαίρεση τα ηχεία του τα οποία είναι ΤΡΑΓΙΚΑ, χωρίς υπερβολή. Σαν κινέζικο τρανζιστοράκι. Σκέψου ότι στο skype αναγκάζομαι και βάζω ακουστικά. Το συγκεκριμένο λάπτοπ ήταν το μόνο που είχε windows 7 και windows 8.
mikele13- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Nομιζω υπαρχουν και laptop χωρις windows αν δεν κανω λαθος και βαζεις ο'τι θελεις εσυ. Ισχυει ακομα???
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Nομιζω υπαρχουν και laptop χωρις windows αν δεν κανω λαθος και βαζεις ο'τι θελεις εσυ. Ισχυει ακομα??? Υπάρχουν ναι ειναι αυτα που λένε dos και συνήθως ειναι φθηνότερα λόγω οτι απουσιάζει το λειτουργικό σύστημα
BritGreek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μην μπλέξεις με σπασμένα windows για 100 ευρώ.
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Με λίγη καλή θέληση μπορείς και να ξεμπλέξεις χωρίς να κάνεις τίποτα από αυτά. Βάλε τα 8 να ξεκινάνε απευθείας στην κλασσική επιφάνεια εργασίας. Φτιάξε συντομεύσεις για τα προγράμματα που χρησιμοποιεί πιο συχνά, δείξτου που είναι ο πίνακας ελέγχου, πως κάνει επανεκκίνηση και τερματισμό και πες του να κάνει λίγες μέρες υπομονή, θα εξοικειωθεί, δεν είναι τίποτα 5
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με λίγη καλή θέληση μπορείς και να ξεμπλέξεις χωρίς να κάνεις τίποτα από αυτά. Βάλε τα 8 να ξεκινάνε απευθείας στην κλασσική επιφάνεια εργασίας. Φτιάξε συντομεύσεις για τα προγράμματα που χρησιμοποιεί πιο συχνά, δείξτου που είναι ο πίνακας ελέγχου, πως κάνει επανεκκίνηση και τερματισμό και πες του να κάνει λίγες μέρες υπομονή, θα εξοικειωθεί, δεν είναι τίποτα Αυτό να κάνεις. ΑΝ ασχοληθεί μερικές μέρες και αν του βάλεις μερικά ωραία παιχνιδάκια από το store θα του αρέσουν στο τέλος. Κι εγώ ήμουν αρνητικός στην αρχή αλλά μετά από ένα μήνα τα συνήθισα. Βασικό είναι να έχει τα 8.1 και όχι τα 8. Αν είναι ακόμα στα 8 κάνε τα όλα updates θα σου βγάλει στο store να κατεβάσεις τα 8.1. Επίσης βάλτου και ένα classic shell ή vistart για να έχει start menu και θα είναι εντάξει. 3
41ex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με ξίνισαν τα 8 μιας και δεν τα είχα ξαναδουλέψει. Θα κάνω τα παραπάνω βήματα και θα του πω να τους δώσει πίστωση χρόνου. (έτσι κι αλλιώς οτιδήποτε πέραν των XP καινούργιο θα του φαίνεται). Βέβαια σκέφτομαι αν ξίνισαν κι εμένα που είμαι όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη θα έχει ενδιαφέρον πως μπορεί να τα συνηθίσει ένας 70+άρης που έχει και μεγαλύτερη αδράνεια προς τις αλλαγές!
Godian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μην μπλέξεις με σπασμένα windows για 100 ευρώ. Τι μπλεξιμο μπορείς να πάθεις δηλαδή;; 1
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με ξίνισαν τα 8 μιας και δεν τα είχα ξαναδουλέψει. Θα κάνω τα παραπάνω βήματα και θα του πω να τους δώσει πίστωση χρόνου. (έτσι κι αλλιώς οτιδήποτε πέραν των XP καινούργιο θα του φαίνεται). Βέβαια σκέφτομαι αν ξίνισαν κι εμένα που είμαι όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη θα έχει ενδιαφέρον πως μπορεί να τα συνηθίσει ένας 70+άρης που έχει και μεγαλύτερη αδράνεια προς τις αλλαγές! όπως είπαν και τα παιδία πιο πάνω πέρνα του 8.1 με το Update και classic shell και δώστου να τα δοκιμάσει. ΔΕΝ γίνεται να κάνει κάτι άλλο,και τα 7άρια θα τον μπερδέψουν αλλά όχι τόσο πολύ. υπενθύμισε του ότι το σύστημα δεν παίζει να εκραγεί και βλακεία να κάνει κλπ κλπ(ναι το έχω ακούσει και τούτο,άτομο σχετικά μεγάλης ηλικίας φοβόταν να ασχοληθεί με pc μήπως και έκανε καμιά βλακεία και το έκαιγε)
BritGreek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τι μπλεξιμο μπορείς να πάθεις δηλαδή;; 1)Rootkit από πειραγμένα "untouched/clean" 2)Nα χαλάει ο loader μέσω των updates. 3)Αν τα βάλεις σε άλλον, σε πρήζει κάθε λίγο και λιγάκι, αν του βγαίνουν "μηνυματάκια". 4)Δεν ξέρεις τι εγκαθιστάς, άρα στην ουσία το σκέφτεσαι ακόμα και για μια online πληρωμή. 5)Είναι παράνομο. Αν θέλεις δωρεάν, βάζεις linux. 1
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ΑΧΧΑχαχαχαχαχαχααχ οτι να ναι ρε Γιατί ό,τι να'ναι? Αν μπορεί κάποιος να έχει τα αυθεντικά εννοείται ότι είναι καλύτερα
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 1)Rootkit από πειραγμένα "untouched/clean" 2)Nα χαλάει ο loader μέσω των updates. 3)Αν τα βάλεις σε άλλον, σε πρήζει κάθε λίγο και λιγάκι, αν του βγαίνουν "μηνυματάκια". 4)Δεν ξέρεις τι εγκαθιστάς, άρα στην ουσία το σκέφτεσαι ακόμα και για μια online πληρωμή. 5)Είναι παράνομο. Αν θέλεις δωρεάν, βάζεις linux. 1) Όχι αν ελέγξεις το hash. Ναι αν ψάχνεις all in one, black, rad, orange κτλ. Στη 2η περίπτωση τα θέλει ο ποπός σου. 2) Όχι για τους σωστούς Loaders 3).Οτι για το 2 4) Χμμμ. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε σπασμένο πρόγραμμα ή παιχνίδι βάλεις. Οπότε ή αγοράζεις τα πάντα ή βάζεις μόνο freeware alternatives. 5) Ναι Για το linux, ναι μεν αλλά δεν είναι για όλους και δεν είναι για σοβαρά παιχνίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα