Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Activision ετοίμασε μία μεγάλη προσφορά για όσους αποκτήσουν το Call Of Duty: Advanced Warfare σε ψηφιακή μορφή για κάποια από τις κονσόλες PlayStation 3 ή Xbox 360.

Αν μετά την απόκτηση του παιχνιδιού, αναβαθμίσουν σε κάποια από τις επόμενης γενιάς κονσόλες, PlayStation 4 ή Xbox One, δικαιούνται ένα ψηφιακό αντίτυπο του τίτλου για να το απολαύσουν στη καινούρια τους κονσόλα εντελώς δωρεάν.

Οι μοναδικοί όροι που βάζει η εταιρεία είναι: η αγορά να είναι ψηφιακής μορφής και η αναβάθμιση να αφορά σε επόμενης γενιάς κονσόλα της ίδιας οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος ενός Xbox 360 που θα αγοράσει το παιχνίδι, θα μπορεί να το κατεβάσει σε ψηφιακή μορφή για να το απολαύσει και σε Xbox One ενώ και ο κάτοχος ενός PlayStation 3 θα μπορεί να κατεβάσει ένα ψηφιακό αντίτυπο του παιχνιδιού για να το παίξει στο νέο του PlayStation 4.

Η προσφορά ισχύει έως στις 31 Μαρτίου της επόμενης χρονιάς. Φυσικά, season passes, όλα τα στατιστικά, ο εξοπλισμός και το επιπλέον περιεχόμενο σας μεταφέρονται.

Link.png Site: Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Ερωτηση,

με το που κατεβασω το ψηφιακο αντιτυπο  το DVD της παλιας και καλα κονσολας μου παιζει;

Δηλαδη αγοραζει ο φιλος μου στο ps3 και παιζω τσαμπα στο ps4;

Δημοσ.

Λέει το άρθρο, αφορά μόνο ψηφιακές αγορές η προσφορά, δεν υπάρχει dvd για ευνόητους λόγους

Ναι εχεις δικιο δεν το καταλαβα οτι ειναι μονο για ψηφιακες αγορες.

Αν και στο ps3 νομιζω οτι ανεξαρτητα του με ποιο account εχεις αγορασει ενα παιχνιδι παιζει και στους υπολοιπους λογιαριασμους του ps3 σου.

Δημοσ.

Συνήθως οι τίτλοι για ps3 είναι φτηνότεροι από τους ps4, αν ισχύσει και εδώ αυτό, τότε είναι ένα ακόμη + 

Δημοσ.

Υπερκορεσμενο μπορει να 'ναι. Μαπα δεν ειναι. Εγω που εχω να ακουμπησω fps κατι χρονια, θα το αγορασω.

Μου εχουν εχουν λειψει τα ανεγκεφαλα καψιματα. Και επειδη ξερω τι να περιμενω (εξου κι ο κορεσμος), θα το τιμησω. Αλλα αν κυμανθει στο 60ευρω, δυστυχως θα περιμενω κατι αλλο. Σε αυτα τα λεφτα ο πηχης ειναι ψηλα, πρεπει το παιχνιδι να δουλεψει υπερωριες για μενα.

Δημοσ.

Υπερκορεσμένο παιχνίδι.Μάπα το καρπούζι.

Υπάρχουν πάρα πολλοί που στην ηλικία των 20, 30, 40, 50+ συνεχίζουν να παίζουν τα παιχνίδια που τους άρεσαν όταν ήταν μαθητούδια στο δημοτικό σχολείο.

Και το insomnia προωθεί μόνο τέτοια παιχνίδια, κάνει πράξη το παλιό και κλασσικό σύνθημα "ο λαός στην εξουσία".

Δημοσ.

Παιχνιδαρα!!!! Αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο το aiming με χειριστηριο κονσολας. Στο BF3 το ειχα σκισει στο PC, αλλα στο XBOX360 θυμαμαι οτι ειχα σοβαρο θεμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...