Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν 2 εβδομαδες το λαπτοπ Turbo-X Blade GT i525-450 απο το πλαισιο. Οι θερμοκρασιες απο την στιγμη που το αγορασα ειναι 50-55 χωρις να το χρησιμοποιω και με την χρηση του ιντερνετ (facebook και 2-3 καρτελες youtube) εχει φτασει και θερμοκρασια 90-95 βαθμους αλλα συνηθως ειναι 70-85, αγορασα μια βαση με ανεμιστηρακι και το μονο που εκανε ειναι να φτανει 80-85 και μια φορα εχει φτασει και 90 βαθμους. Το πηγα στο πλαισιο και ρωτησα το τεχνικο προτου πω τις δικιες μου θερμοκρασιες ποιες ειναι στο περιπου οι φυσιολογικες θερμοκρασιες για το συγκεκριμενο λαπτοπ και μου ειμαι σε φουλ χρηση το πολυ 70 και σε φυσιλογικη χρηση μεχρι 55-60. Του ειπα και τις δικιες μου θερμοκρασιες και μου ειπε να το αφησω γιατι  προφανως καποιο προβλημα ειχε το λαπτοπ. Την επομενη μερα που με πηρε να το παρω μου ειπε οι οντως φτανει αυτες τις θερμοκτασιες που του ειπα αλλα δεν εχει καποιο προβλημα και οτι αυτες ειναι οι θερμοκρασιες που πρεπει να εχει!! Δεν ξερω πολλα πραγματα απο υπολογιστες αλλα εχω την εντυπωση πως αυτες οι θερμοκρασιες ειναι λιγο ακραιες και οτι προφανως με κοροιδευε ο τεχνικος!! εσεις τι λετε οντως με κοροιδευε ή οντως αυτες πρεπει να ειναι οι θερμοκρασιες του...αυτο ειναι το λαπτοπ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Blade-GT-i525-450.htmκαι αυτη η βαση http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/vaseis-laptop/Turbo-X-Notebook-Cooler-N715.htm

οι μετρησεις για τις θερμοκρασιες εγιναν με το hwmonitor και aida64 extreme

Δημοσ.

Την μία σου λεει οτι οι φυσιολογικές πρέπει να ειναι σε full 70 και μετά σου λέει οτι αυτες που είπες παραπάνω ειναι οι σωστές ...... πραγματικά ορισμένες φορές ειναι να τρελένεσαι με ορισμένους για να μην πώ τιποτα χειρότερο. Θα το ξανα πάς πίσω και θα ζητήσεις να μιλήσεις με τον υπεύθυνο και θα του πεις το πρόβλημα σου και οτι ο τεχνικός μια σου είπε έτσι και μια αλλιώς και να βρεθεί μια λύση το laptop μπορεί να μην εχει πρόβλημα τώρα αλλα με 90 και 95 θα έχει σύντομα και απο την στιγμή που εισαι σε εγγύηση θα πας και ζητήσεις εξηγήσεις

Δημοσ.

Είσαι μέλος στο insomnia απο το 2011, έπρεπε να εχεις βαρεθεί να διαβάζεις «οχι tuvlo-x». 

Πούλα τον άμεσα και πάρε κάτι αλλο «φυσιολογικό»

• Like 5
Δημοσ.

Εγω με την μια θα τον εδινα πισω και θα ζητουσα και τα χρηματα μου πισω...Απορω φιλαρακι γιατι αφησες δυο βδομαδες να περασουν και βασανιζοσουν ετσι..

Δημοσ.

φιλε παρε τα χρηματα σου πισω.μην σε βαλουνε να πληρωσεις βασεις turbox σαν καλες,κατι θα προσπαθησουνε να σου πουλησουνε.

Δημοσ.

Απορία: Με ποια αιτιολογία μπορεί να διεκδικήσει πίσω τα χρήματα του; Το μηχάνημα λειτουργεί και εχουν περάσει δυο εβδομάδες. Δεν υφίσταται DOA ή υπαναχώρηση απο ηλεκτρονική αγορά. 

Δημοσ.

Οταν λες facebook  εννοεις flash games  ?

Αυτος ο συνδιασμος που αναφερεις παραπανω γονατιζει μεχρι και τα macbook pro αξιας 2000€+  ..

Δημοσ.

Τρέξε το OCCT test και ανέβασε το αποτέλεσμα:

http://www.ocbase.com/index.php/download

Στον δικό μου (Lenovo Z500) είναι αυτά:

post-294072-0-72448400-1412799730_thumb.png

Μέγιστη θερμοκρασία κάτω από 67 βαθμούς, με υπερχρονισμένο επεξεργαστή στα 3,093 Ghz αντί των 2,5 GHz που έχει ονομαστική τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

αυριο πρωι πρωι θα παω και να ζητήσω καποιων υπευθυνο για να δουμε τι θα γινει...πιστευα οτι αυτο το turbo-x θα ειναι καλο σαν και το προηγούμενο που ειχα αλλα μαλλον εκανα λαθος!! τι να κανω δεν ειχα καθολου χρονο να κατσω να ασχοληθω με αυτο το θεμα....απλη χρηση facebook συνομιλια με ενα-δυο ατομα και κανα βιντεο να δω τιποτα αλλο...για να σας δωσω ενα αλλο παραδειγμα τωρα καθομουν και εγραφα την απαντηση και πηγα να αλλαξω τραγουδι στο youtube και ξαφνικα μαυρισε ο chrome και κολλησε ολο το λαπτοπ!!! 

δεν ξερω αν χρησιμοποιησα σωστα το προγραμμα αλλα αυτα ειναι τα αποτελεσματα:

post-230874-0-51936800-1412802609_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σωστό πρόγραμμα χρησιμοποίησες.

Το laptop έχει πρόβλημα.

Στα 76 δευτερόλεπτα το test σταμάτησε για να προστατεύσει τον επεξεργαστή.

'Αντεξε μόνο 7 δευτερόλεπτα λειτουργίας με τον επεξεργαστή στο 100%.

Απαράδεκτο!

Αύριο που θα πας να μιλήσεις μαζί τους, πάρε μαζί σου μια εκτύπωση και του δικού μου αποτελέσματος και του δικού σου, να τους τα τρίψεις στην μούρη.

Πρέπει να τον επιστρέψεις και να αγοράσεις κάτι άλλο.

Το laptop είναι ουσιαστικά το Clevo W650EH και σύμφωνα με το test του NotebookCheck έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης από την κατασκευή του:

"During our stress tests, both the GPU and the CPU are put under extreme strain with two separate benchmarks. This is done in order to find out whether throttling occurs, which temperatures are reached and whether the system even crashes.

Both the CPU and GPU clock speeds never exhibit throttling, but the processor gets hot quickly, plateauing at around 90 degrees Celsius (194 Fahrenheit). While not being overly problematic, these temperatures may damage the CPU in the long run. The graphics card remains cooler at around 70 degrees (158 Fahrenheit). Luckily, the system never crashed even after hours of continuous attempts to force it to its limits."

http://www.notebookcheck.net/Review-Nexoc-M512-Clevo-W650EH-Notebook.93332.0.html

Σωστά σου είπαν λοιπόν την δεύτερη φορά ότι είναι φυσιολογικό για την μπακατέλα αυτή να πιάνει τους 90 βαθμούς, αλλά όπως σου είπαν την πρώτη φορά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια φυσιολογική λειτουργία laptop.

Πολύ σύντομα, φοβάμαι ότι θα χρειαστείς reballing αν δεν το αντικαταστήσεις με άλλο μοντέλο.

Αν τον αλλάξεις με το ίδιο μοντέλο δεν έχει νόημα. Πάλι την ίδια θερμική συμπεριφορά θα έχει.

Αν πάλι δεν καταφέρεις να τον επιστρέψεις και να πάρεις κάτι άλλο, να ξέρεις ότι δεν είναι πρόβλημα του δικού σου μόνο, αλλά γενικό πρόβλημα με αυτό το μοντέλο.

Για να μειώσεις κάπως το πρόβλημα θα χρειαστείς οπωσδήποτε κάποια βάση με ανεμιστήρες.

Επεξ/σία από Euclides
  • Like 1
Δημοσ.

τον πηγα σημερα και τον ξανα κοιταξαν και μου ειπαν οτι τον εφτιαξαν...θα τον δουλεψω σημερα το βραδυ να δω πως θα παει και αυριο αν συνεχισει τα ιδια θα παω στο πλαισιο για δω τι θα γινει!!!

Δημοσ.

Τι σου έφτιαξαν; Από ότι κατάλαβα εγώ προσωπικά δεν είναι θέμα της δικής σου συσκευής αλλά του μοντέλου γενικά... Ενημέρωσε μας αν έχει καμιά διαφορά τώρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...