GTI890 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα, παρατηρησα τις τελευταιες δυο μερες στο καινουργιο συστημα των 4-5 μηνων που εχω, υψηλη θερμοκρασια στην καρτα γραφικων κατα τι διαρκεια του game ''metro last light'' και συγκεκριμενα η θερμοκρασια της ηταν γυρω στους 81-82 βαθμους (της καρτας γραφικων, ολα τα αλλα ηταν κανονικα).τις προαλλες φυσηξα και με το blower για να φυγει η σκονη 4 μηνων απο φιλτρα και οσο ειχε μεσα....το pc αποτελειται απο : nvidia geforce gtx 770 2gb i5 4670k υδροψυξη για cpu : h100i της corsair με στοκ ανεμηστηρεςκαι στο κουτι οι στοκ ανεμηστηρες υπαρχουν....το κουτι ειναι το : Corsair Carbide 330R Quiet ελπιζω να καλυψα ολες τις λεπτομερειες που πρεπει να αναφερω για να βοηθησετε πιο ευκολα...ευχαριστω εκ των προτερων!
Stogianz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να είναι και "φυσιολογική" σε μερικές κάρτες. Η δικιά σου έχει Max 98 βαθμούς http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-770/specifications. Βέβαια καλό θα ήταν να το τσεκάρεις παραπάνω. Σύμφωνα πάντα με την εταιρία δεν είναι πρόβλημα.
GTI890 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να είναι και "φυσιολογική" σε μερικές κάρτες. Η δικιά σου έχει Max 98 βαθμούς http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-770/specifications. Βέβαια καλό θα ήταν να το τσεκάρεις παραπάνω. Σύμφωνα πάντα με την εταιρία δεν είναι πρόβλημα. δηλαδη μεχρι 98 δεν εχει προβλημα?απλα νμζω πρωτη φορα πηγε τοσο....γιαυτο μου κινησε την περιεργια....
Stogianz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτή είναι η ανώτατη φυσιολογική θερμοκρασία που δίνει η εταιρία. Απο εκεί και πέρα καλό θα ήταν να το googlάρεις και λίγο για να δεις τι παίζει . Είχα και εγώ παλιότερα μία κάρτα που δούλευε σε τέτοιες θερμοκρασίες(85-90) και δεν είχε πρόβλημα.
GTI890 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτή είναι η ανώτατη φυσιολογική θερμοκρασία που δίνει η εταιρία. Απο εκεί και πέρα καλό θα ήταν να το googlάρεις και λίγο για να δεις τι παίζει . Είχα και εγώ παλιότερα μία κάρτα που δούλευε σε τέτοιες θερμοκρασίες(85-90) και δεν είχε πρόβλημα. θα το δω και σε κανα αλλο game και αν γινεται και κει θα το ψαξω....περαν του οτι θα βαλω και τα ανεμηστηρακια στο full και της υδροψυξης και του κουτιου μπας και τα χω στο μετριο και εφταιγε αυτο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα