Προς το περιεχόμενο

matte vs glossy smartphone.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τι διαφερει ρνα κινητο με καπακι matte απο ενα glossy που ειναι γιαλιστερο; Για παραδειγμα το lumia 630 εχρι matte ενω υο 635 glossy. Ποιο εχει καλυτερη εσθηση και δεν γλυστραει συο χερι;

Δημοσ.

Για αρχή, θα σου έλεγα να εγκαταστήσεις ορθογραφικό έλεγχο στον browser. Ύστερα, η matte επίστρωση έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι, δηλαδή δεν γλιστράει, όπως επίσης φαίνονται πολύ λιγότερο οποιεσδήποτε φθορές. Εξαρτάται βέβαια και το υλικό του κινητού, από πλαστικό, μέταλλο κτλ. Η glossy όψη ναι μεν φαίνεται καλύτερη, αλλά φαίνονται πολύ καλύτερα οι φθορές, γραντζουνιές κτλ. Η συμβουλή μου? Όποιο φινίρισμα έχει το κινητό, του βάζεις μία καλή θήκη προστασίας από την πρώτη ώρα, όπως επίσης και προστασία οθόνης και είσαι κομπλέ :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό και είναι πως βολεύει τον καθένα. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα matte :) .

Tο καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα και να τα πιάσεις εσύ ο ίδιος στα χέρια σου για να αποφασίσεις. 

Δημοσ.

Νομίζω,απο ότι έχω διαβάσει δλδ σε διάφορα φορουμ&σιτε, ότι το 635 θα ήταν καλύτερη αγορά. Παρόλα αυτά το καλύτερο θα ήταν να πας να δεις και τα 2 εκθεσιακά. 

Δημοσ.

Να εβγαινε το 635 με matte θα ηταν τελειο. Τωρα υποχρεωτικα 635 ή 730/735 αν η τιμη του τα Χρειστουγεννα θα παει στα 160€. Ειδη στο ebw εχει 225€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...