stevengreeceGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σε τι διαφερει ρνα κινητο με καπακι matte απο ενα glossy που ειναι γιαλιστερο; Για παραδειγμα το lumia 630 εχρι matte ενω υο 635 glossy. Ποιο εχει καλυτερη εσθηση και δεν γλυστραει συο χερι;
Iris_89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για αρχή, θα σου έλεγα να εγκαταστήσεις ορθογραφικό έλεγχο στον browser. Ύστερα, η matte επίστρωση έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι, δηλαδή δεν γλιστράει, όπως επίσης φαίνονται πολύ λιγότερο οποιεσδήποτε φθορές. Εξαρτάται βέβαια και το υλικό του κινητού, από πλαστικό, μέταλλο κτλ. Η glossy όψη ναι μεν φαίνεται καλύτερη, αλλά φαίνονται πολύ καλύτερα οι φθορές, γραντζουνιές κτλ. Η συμβουλή μου? Όποιο φινίρισμα έχει το κινητό, του βάζεις μία καλή θήκη προστασίας από την πρώτη ώρα, όπως επίσης και προστασία οθόνης και είσαι κομπλέ
Stogianz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό και είναι πως βολεύει τον καθένα. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα matte . Tο καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα και να τα πιάσεις εσύ ο ίδιος στα χέρια σου για να αποφασίσεις.
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το ξερω ομως δεν ξερω την αισθηση του 635. Θελω ή το 630 ή το 635.
Stogianz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω,απο ότι έχω διαβάσει δλδ σε διάφορα φορουμ&σιτε, ότι το 635 θα ήταν καλύτερη αγορά. Παρόλα αυτά το καλύτερο θα ήταν να πας να δεις και τα 2 εκθεσιακά.
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ομως αν επερνα το 635 που θα μπορουσα να παρω για αυτο ρνα matte καπακι ολοιδιο ομως. Οχι θηκη. Οπως στο 630?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις ξηρά χέρια (δεν ιδρώνουν εύκολα κλπ) πάρε glossy αλλιώς matte. Το λέω γιατί matte σε ξηρά χέρια γλιστράει πολύ
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου ιδρωνουν και πολυ.Ιδρώνουν όμως άρα matte
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Να εβγαινε το 635 με matte θα ηταν τελειο. Τωρα υποχρεωτικα 635 ή 730/735 αν η τιμη του τα Χρειστουγεννα θα παει στα 160€. Ειδη στο ebw εχει 225€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα